Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠΣ




Το μικροτσιπς είναι για να γίνεις δούλος τους 100% τοις 100%.. Προσπάθησαν να σε τρομοκρατήσουν με το εμβόλιο Η1Ν1….και κατόπιν να σε βάλουν στο επόμενο εμβόλιο που ετοίμαζαν το Η5Ν1….για να σε παρακολουθούν μόνιμα από δορυφόρο….αλλά δεν τα κατάφεραν….!!! 

Παρόλα αυτά συνεχίζουν το σκοτεινό σχέδιο τους…..αφού εδώ και χρόνια έχουν βάλει το τσιπς σε αποδημητικά πουλιά, στα ποντοπόρα πλοία για λόγους ασφαλής πλοήγησης, σε αλιευτικά σκάφη της παράκτιας ναυσιπλοίας, στα ταξί ώστε να έχουν ασφάλεια οι οδηγοί, τα έβαλαν σε λεωφορεία, τα έχουν βάλει στα περισσότερα κατοικίδια…ώστε να ξεχωρίζουν τα αδέσποτα…..αλλά και σε περίπτωση που το χάσεις…να το βρεις (στα ζωντανά….μπορείς μόνος σου η με τη βοήθεια του κτηνιάτρου σου με μία ένεση να του το χώσεις…το τσιπ μεν ένα και μοναδικό αριθμό) επίσης  τα κατσίκια και τα πρόβατα και τα βοοειδή το έχουν βάλει στα αυτιά τους με το πρόσχημα ότι οι κτηνοτρόφοι δεν θα κινδυνεύουν από τους ζωοκλέφτες…οπότε ότι ελέγχει ο κτηνίατρος πρέπει να έχει το τσιπ…διότι το πρόσχημα τους είναι ότι δεν θα είναι υγιεινό. κλπ κλπ 




η εφαρμογή σε ανθρώπους έγινε στη Γιουγκοσλαβία και το Αφγανιστάν….ανεπίσημα…αλλά έχουν βάλει αρχικά εθελοντές με πληρωμή….να τους παρακολουθούν εφ’ όρου ζωής…όταν ξεκίνησαν αρχικά….και μέσα στα πλαίσια του Μπιγκ Μπράδερ….και όλων αυτών των εκπομπών…που στόχο είχαν και έχουν να σου αλλοιώσουν τη συνείδηση και την ηθική σου…ώστε να θεωρείς φυσικό ότι πρέπει να γνωρίζεις την ζωή των άλλων….είναι κάτι καλό και εφικτό….αλλά αυτό έχει όμως ΣΤΟΧΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ….!!! 


Λόγω της ανασφάλειας και με το πρόσχημα της εγκληματικότητας …το έβαλαν στους κατάδικους…για να τους εντοπίζουν όταν βγαίνουν σε άδειες…οπότε υποτίθεται θα τους πιάνουν…κι έτσι οι κακοποιοί δεν θα τολμούνε να ξεμυτίσουν, ενώ οι νομοταγείς ΠΟΛΙΤΕΣ….δεν θα ανοίγουν το στόμα τους…!!!

Το χρησιμοποιούμε στα αμάξια …και ειδικά στα αυτόματα ηλεκτρονικά διόδια…αλλά έχουν στόχο να μας το βάλουν σε βάθος χρόνου αναγκαστικά και στα αμάξια…! Στόχος τους είναι να το βάλουν στα μωρά όταν γεννιούνται με πρώτο παράδειγμα στην Αγγλία υπάρχει ήδη νοσοκομείο που το έχει εφαρμόσει. Επίσης αρκετά μπαράκια στην Αμερική έχουν σύστημα ελέγχου….βάζεις το μικροτιπς στο μπράτσο…ελέγχεσαι στην είσοδο με σκάνερ και κατόπιν μπαίνεις μέσα….κι έχεις το πρώτο ποτό δωρεάν.


Σιγά σιγά το τοποθετούν σε όσα περισσότερα σημεία της συναλλαγής σου….οπότε σε κάποια στιγμή….ίσως θεωρήσεις απαραίτητο να το βάλεις και σε κάποιο σημείο του σώματος σου…ως ένα αναγκαστικό «κακό»…και θα λες…..μα τι να κάμω τώρα…έπρεπε να το βάλω…!!!...αλλά θα είσαι τότε και ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ….και θα παρακολουθείσαι από ΔΟΡΥΦΟΡΟ…24 ώρες το 24ωρο.

Το κυριότερο είναι ότι το εμφύτευμα αυτό θα είναι βιοτσιπς-μικροτσιπς…με έλεγχο και του νου σου.

Το υπάρχον πασίγνωστο σύστημα GPS θα αντικατασταθεί με το νέο…..G.M.E.S….που θα είναι για την Παγκόσμια παρακολούθηση για το περιβάλλον και την ασφάλεια. Έως να φτάσουμε εκεί…σε παρακολουθούν από το κινητό σου…ακόμη κι όταν το έχεις κλειστό…(μπορείς να βγάλεις…την κάρτα σου ή να μην το έχεις καθόλου επάνω σου) είναι ο τρόπος μη παρακολούθησης…..αλλά μπορεί να σε παρακολουθούν από το Δορυφόρο…και με θερμικές κάμερες…να εντοπίζουν πόσοι είναι μέσα σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα. 


Επίσης έχουν βάλει εδώ και χρόνια…σε όλες τις πόλεις, στους δρόμους, στα μαγαζιά, στις εθνικούς οδούς…αλλά επίσης και οι ιδιώτες στα σπίτια τους και τα μαγαζιά τους…κάμερες. Τα σχολεία ξεκίνησαν σήμερα στο –e-school…ένα πρόγραμμα καταγραφής των υπαλλήλων και των μαθητών…σε νόμιμη βάση.

Αλλά αλήθεια γιατί τόση μανία…για παρακολούθηση….αφού πρώτα είχαμε τη ρουφιανιά ανάμεσά μας …με το στόμα…τώρα θα την έχουμε με την εικόνα….!

Αν καταφέρουν και το επιβάλλουν….πάνω μας…τότε θα χωριστούμε σε δύο ομάδες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτούς που θα το έχουν βάλει…και δυστυχώς θα είναι οι περισσότεροι…και σε αυτούς που δεν θα το έχουν βάλει…και θα είναι οι επικηρυγμένοι….!!!

Εσείς τι λέτε….στην πρώτη ομάδα…αυτών που το έχουν επάνω τους….κάποιοι από αυτούς δεν θα γίνουν και οι ρουφιάνοι….για τους άλλους τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ;
Σας φαίνονται αστεία όλα αυτά….αλλά είναι η σκληρή σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…..που κάθεσαι ΑΜΗΧΑΝΑ απέναντί της….και κοιτάς με φοβία….για όλα αυτά που σου συμβαίνουν…..!!!

Αν θέλετε να ακούσεις ΑΛΗΘΕΙΕΣ….είναι ότι οι περισσότεροι από εσάς…..ούτε που κουνήσατε το δαχτυλάκι σας….για να αλλάξει η κατάσταση…..!!!
 Κάνε όμως κάτι…τώρα…πριν είναι αργά….!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


1 σχόλιο:

  1. τι βλακείες ! μάθε πρωτα πως δουλεύουν και τι κανουν τα μικροτσίπ και μετά γράψε άρθρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα