Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ

Τελικά η καραμέλα που όλοι μας αρχίσαμε να πιπιλάμε όταν η κρίση μας χτύπησε την πόρτα , ότι δηλαδή μέσα από αυτήν την δύσκολη κατάσταση θα βρούμε ξανά αξίες που είχαν χαθεί , θα ανακαλύψουμε απλές καθημερινές χαρές που είχαμε ξεχάσει απορροφημένοι στο κυνήγι των υλικών αγαθών, άρχισε να λιώνει και την θέση της να παίρνει μια πικρή γεύση και ένα άγχος για το αν θα μπορέσουμε , όχι να κρατήσουμε το επίπεδο ζωής στο οποίο είχαμε μάθει να ζούμε, αλλά να έχουμε τα απαραίτητα!

Όλοι μας δεχτήκαμε μειώσεις μισθών , στην καλύτερη των περιπτώσεων, άλλοι μείναμε άνεργοι μετά από δεκαετίες ''δουλείας''! Ναι μάθαμε να ζούμε με λιγότερα ή και ελάχιστα ! Αλλά το να ζούμε με τίποτα και χωρίς μέλλον δεν είναι κάτι που  μπορείς να διαχειριστείς και κυρίως δεν είναι κάτι που μπορείς να αποτρέψεις !

Στην αρχή θυμώνεις, απογοητεύεσαι ,απελπίζεσαι και αναρωτιέσαι τί; Ποια είναι η λύση ; η αυτοκτονία , όπως έκαναν χιλιάδες Έλληνες; Η απάντηση μου είναι όχι! 

Γιατί ότι και να συμβαίνει, όσο δύσκολα να είναι τα πράγματα, όσο και αν ξεβολευτήκαμε, η ζωή είναι ωραία και πάντα θα υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που θα μας αγαπούν, είτε είμαστε στελέχη σε κάποια πολυεθνική είτε όχι! 

Τελικά η χαρά και η ευτυχία μπορεί να μην κρύβεται στα χρήματα και στην καλή και άνετη ζωή αλλά σε μια ματιά από τον άνθρωπο που κοιμάται κάθε βράδυ δίπλα σου και ένα άγγιγμα του θα σε γεμίζει ασφάλεια και ελπίδα , σε έναν φίλο που θα είναι εκεί ακόμα και αν τον έχεις πληγώσει , γιατί απλά σε καταλαβαίνει, αλλά κυρίως στον ίδιο σου τον εαυτό που θα βρει την δύναμη να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες!

Μπορεί τελικά η καραμέλα να έλιωσε αλλά πάντα θα υπάρχει τρόπος να παραμένει μια γλυκιά γεύση όσο και μεγάλη να είναι η πίκρα!!

stomialoenosgatou

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα