Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Βρέθηκε το πτώμα του Γιάννη Μπαϊράμη στην Παστίδα Ρόδου (Φωτογραφίες)



DSC01584
Βρέθηκε σε ποτάμι της Παστίδας πριν από λίγο η σωρός του άτυχου Γιάννη Μπαϊράμη που αγνοούνταν από την Παρασκευή το βράδυ με την θεομηνία, δύο χιλιόμετρα περίπου μακριά από το σημείο που βρέθηκε το αμάξι του ζεύγους.
Στην περιοχή ερευνούσαν από το πρωί δυνάμεις των ΕΚΑΜ, της Πυροσβεστικής, του Στρατού, της Αστυνομίας, Σαμαρείτες και Εθελοντές.
Παρόντες ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Γιάννης Γαϊτανίδης και ο Αντιπεπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του 67χρονου, Καλλιόπη Παναγιώτου ανευρέθηκε πνιγμένη στην διακλάδωση Παστίδα-Κρεμαστή το βράδυ της Παρασκευής.
Να σημειώσουμε ότι η σωρός του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε ψηλό σημείο της κοίτης του ποταμού -δείγμα της μεγάλης ποσότητας του νερού- θαμμένος στην λάσπη και μεταφέρθηκε με το Ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Ρόδου.
 DSC01592DSC01584DSC01583DSC01616DSC01612

Το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος της Παστίδας

1425782_660902833940929_1012228877_n

Δυστυχώς η τραγωδία στη Ρόδο συνεχίζεται με τον αγνοούμενο της Παστίδας Γ.Μ.  να βρέθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα, στο ρέμα της Παστίδας.
Στις έρευνες συμμετείχαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ τώρα πλέον εντατικοποιούνται οι έρευνες για να βρεθεί ο τελευταίος αγνοούμενος, ο δάσκαλος του Παραδεισίου Κ.Α. Σκάφη του λιμενικού, εξειδικευμένες ομάδες δυτών και η ομάδα φουσκωτών ΡΟΤΑ συνεργάζονται στην γιγαντιαία επιχείρηση ερευνών.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ζεύγους Κ.Π. και Γ. Μ, κουράγιο στα δυο τους  παιδιά,θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της δασκάλας Α.Κ και κουράγιο στους συγγενείς του άτυχου δασκάλου που συνεχίζει να αγνοείται.
Στη φωτογραφία φαίνεται το σημείο που βρέθηκε νεκρός  ο αγνοούμενος.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα