Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ο λόγος γι’ αυτό το γήινο ταξίδι μας, είναι η Αγάπη.... μέρος δεύτερο !!!

μέρος πρώτο



Δεν φταίει λοιπόν ο Θεός, για όλα αυτά για όλα αυτά που επέλεξε η ψυχή μου να έρθει να βιώσει με αυτή της την ενσάρκωση. 

Είναι αποστολικά μαθήματα που ήμασταν σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

Για να το καταλάβετε καλύτερα, φανταστείτε τον Εαυτό σας ως ηθοποιό. Ένας ηθοποιός για να παίξει σωστά ένα πρωταγωνιστικό  ρόλο που θα του αναθέσουν θα πρέπει να έχει κάποια στοιχεία του ρόλου, έτσι τον επιλέγουν για τον ρόλο. 

Για να πετύχει ο ρόλος, τον πλαισιώνουν και οι συμπρωταγωνιστές του, που πάλι γίνεται η επιλογή με τα βασικά στοιχεία του πρωταγωνιστή. Έτσι οι πρωταγωνιστές είναι κι εκείνοι πάνω κάτω με ανάλογα στοιχεία.

Στη ζωή μας λοιπόν ο καθένας μας είναι πρωταγωνιστής και δίπλα μας έχουμε τους βασικούς συμπρωταγωνιστές μας, γονείς, σύντροφο, παιδιά, αδέρφια. Απλούς ηθοποιούς που έχουν μικρότερους βασικούς ρόλους στη ζωή μας και τους κομπάρσους.

Όλο αυτό το πακέτο των ηθοποιών που θα με πλαισιώσου ξεκινάει να προετοιμάζεται κι εκείνο σύμφωνα με την δική μου έναρξη ( ενσάρκωση) . 

Έχουν ευθυγραμμιστεί πριν από τη γέννηση μας οι συναντήσεις μας με τα βασικά μας άτομα, τα οποία τα έχουμε ακούσει να λέγονται αδερφές ψυχές και καρμικές σχέσεις. Θα σου έχει τύχει να γνωρίσεις άτομα και να νιώθεις ότι τα ξέρεις, όπως επίσης να νιώθεις ότι κάποια στιγμή την έχεις ξανά ζήσει και κάποιοι το είπαν DE ZAVU

Το DE ZA VU λέει ότι το μυαλό προβλέπει την κίνηση και ότι είναι μια στιγμιαία μορφή δυσλειτουργίας του εγκεφάλου. Δική μου άποψη είναι ότι απλώς αυτές οι στιγμές, είναι στιγμές κλειδιά οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί πριν τη γέννησή σου και συ έχεις τη δυνατότητα εκείνη τη στιγμή να δεις κάτι, που σου ανήκει γιατί βρίσκεται καταγεγραμμένο μέσα στο υποσυνείδητο σου. Είναι μια δική σου πληροφορία. Δεν είσαι μέντιουμ ούτε φυσικά είναι και εικόνα από άλλη ζωή. 

Αν μπορούσες να μπεις μέσα στο υποσυνείδητό σου θα έβλεπες όλες αυτές τις σκηνές της ζωής σου μπροστά σου. Γιατί δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα? Μα πολύ απλά για τη δική σου ασφάλεια και προστασία. Όμως και για κάτι σημαντικότερο, γιατί έχεις πάντα την ελεύθερη βούληση να αλλάξεις κάποια πράγματα από αυτά που ήρθες να βιώσεις και να τα κάνεις διαφορετικά. 

Όχι πως τα βασικά σου μαθήματα θα αλλάξουν, όμως μπορεί εσύ να αποφασίσεις μέσα από τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου να αλλάξεις συμπρωταγωνιστή. 

Τότε η διαδρομή σου κάνει μια αλλαγή, αλλά δεν αλλάζει το μάθημα. Το μάθημα παραμένει εκεί μέχρι να το περάσεις. Μπορεί να περάσεις όλη σου τη ζωή και να μην το καταλάβεις και να μην το περάσεις. Να χάσεις το τραίνο με μια λέξη.

Αφού όλα λειτουργούν σε κύκλο όπως είπαμε και σε προηγούμενο κεφάλαιο, μπορείς να καταλάβεις και την όλη σου διαδρομή.  Σε κύκλο λειτουργεί και το κάρμα, που όμως επειδή ο Θεός δεν είναι αδικία, αλλά αγάπη δίχως όρους και όρια , αυτό το κάρμα ερχόμαστε να το βιώσουμε κατά μία έννοια αλλά με τις προϋποθέσεις που εμείς επιλέγουμε. 

Το σύμπαν επειδή είναι απόλυτα δίκαιο, σου δίνει πάρα πολλές εναλλακτικές διαδρομές. Το σύμπαν και ο Θεός πιστεύουν σε σένα πάρα πολύ και σε περιμένουν καρτερικά μέχρι να αλλάξεις. 

Τη στιγμή που γεννιόμαστε, γεννιόμαστε με το κάρμα το δικό μας, της οικογένειας, της γειτονιάς, της χώρας και τέλος του πλανήτη. Το κάρμα του πλανήτη όσο κι αν δεν θέλεις να το πιστέψεις είναι η κάθαρση.

Τώρα το σύμπαν, ο Θεός και ο Ανώτερος Εαυτός δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, θέλουν να αλλάξεις και να έρθεις στη διαδρομή της αγάπης, της αγάπης δίχως όρους και όρια. 

Αυτή τη χρονική περίοδο ο πλανήτης γράφει ιστορία, μια ιστορία. Είναι η  στιγμή που ο πλανήτης θα φέρει τα πάνω κάτω. Τον έχουμε κακομεταχειριστεί με όλες μας τις δυνάμεις, αν όχι εσύ και γω σε αυτή την ενσάρκωση σε προηγούμενες. Έχει χρόνια πολλά να αποκτήσει τον σεβασμό που του ανήκει, ο πλανήτης. 

Όπως επίσης και όλα αυτά τα νέα παιδιά, τα παιδιά Του, θα πρέπει να ζήσουν στο περιβάλλον που τους έταξε. Τι τους έταξε, μα τον παράδεισο στη γη, την αφθονία και την ευημερία σε όλους τους τομείς. 

Αυτό θα συμβεί είτε με την δική σου συμμετοχή είτε με την αποχή σου. Εσύ είσαι αυτός που τώρα θα επιλέξεις «στρατόπεδο» του Φόβου – Εγώ που είχες συνηθίσει τόσα χρόνια ή της Αγάπης – Είμαι. Το κάλεσμα έχει έρθει για όλους, όλοι γνωρίζουν είτε το παραδέχονται είτε όχι. 

 Ο πλανήτης είναι έτοιμος να αλλάξει διάσταση ήδη κάποια καιρικά φαινόμενα που θα έρθουν τα ξέρουμε , όπως η ηλιακή καταιγίδα η οποία έχει ξεκινήσει και μαζί της έχει φέρει και αρκετούς σεισμούς για την εποχή, που όμως κανείς δεν ασχολείται με αυτά. Όλα αυτά είναι γραμμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια, όπως και όλα αυτά για το πώς θα τα βρω με τον Εαυτό μου και το πραγματικό μου Είμαι είναι γραμμένα πολλά περισσότερα χρόνια. 

Σκέψου, ψάξε, ενδιαφέρσου, ξύπνα. Μη βολεύεσαι στις συνήθειές σου και στον μαλακό σου καναπέ, βλέποντας σαν μαγεμένος τηλεόραση.  Οι συνήθειες αυτές θα έρθουν να αλλάξουν και συ θα είσαι απροετοίμαστος. Κάθε μορφή συνήθειας και αντανακλαστικής λειτουργίας είναι βάλτος και κάθε βάλτος έχει μέσα του μούχλα που θα αρχίσει να μυρίζει. Γίνε ροή, γίνε ενέργεια, γίνε η μοναδική και αναλλοίωτη ενέργεια η ενέργεια της αγάπης.

Μην περιμένεις άλλο, οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει, μη περιμένεις αύριο να κάνεις το πρώτο βήμα της μεταμόρφωσής σου κοιτάξου στον καθρέφτη και πες δυνατά Μ’ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα