Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Οι σκλαβωμένες κυβερνήσεις της Γαλλίας, Σαουδικής Αραβίας, Ισραήλ και Ιαπωνίας μπλοκάρουν το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 


Οι προσπάθειες να απελευθερωθούν τεράστιες ποσότητες κεφαλαίων και να ξεκινήσει μια νέα χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη σήμερα εμποδίζονται από μια μικρή ομάδα χωρών, ιδίως τη Γαλλία, το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία και την Ιαπωνία μαζί με τις πόρνες της Wall Street πολιτικούς στην Washington DC. Ωστόσο, οι οικογένειες που ελέγχουν αυτά τα έθνη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την White Dragon Society και τους συμμάχους της, ώστε αναμένονται καλά αποτελέσματα.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ.

   Επίσης, ακόμα ακούμε αξιόπιστες αναφορές για επικείμενη κίνηση από τις Κινεζικές, Ρωσικές και Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις να αρχίσουν μαζικές συλλήψεις των cabalists, αλλά ακούμε και εκθέσεις υψηλού επιπέδου μπλοκαρίσματος. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι οι διαπραγματεύσεις προχωρούν σε υψηλό επίπεδο με σταθερά αυξανόμενη πίεση προς τις ελεγχόμενες από την κλίκα χώρες και ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της κλίκας (cabal).

Τι ρομαντικά που θα ήταν...

   Η προγραμματισμένη "προσομοίωση" της απενεργοποίησης του ενεργειακού δικτύου της Β. Αμερικής για τις 13 Νοεμβρίου έως τις 15 που αφορά τα Κινεζικά στρατεύματα στο έδαφος των ΗΠΑ μπορεί να είναι το σημείο καμπής, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές πυρηνικής τρομοκρατίας της cabal.





   Η Ιαπωνική Yakuza έστειλε επίσης πρέσβεις την περασμένη εβδομάδα στη White Dragon Society (WDS) να ρωτήσουν σχετικά με το μέλλον της Βόρειας Κορέας και τους είπαν πως η WDS ευνοεί την ένωση Βόρειας και Νότιας Κορέας και τη θέση του Kim Jong-un σε μια τελετουργική θέση ως Αυτοκράτορα της Ηνωμένης Κορέας, ενώ ο οικονομικός έλεγχος θα περάσει στις Νότιες οικογένειες.

Σε λίγο και "Αυτοκράτορας"...

  Η οικογένεια Rothschild είχε προηγουμένως προσφέρει στον Kim Jong-un τη θέση του Αυτοκράτορα της Ασίας αν θα ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με μια πηγή της οικογένειας Rothschild. Ευτυχώς, οι Βορειοκορεάτες γνωρίζουν πως οι cabalists λένε στους ανθρώπους σε εξουσία ό,τι θέλουν να ακούσουν μόνο για να τους προδώσουν, μόλις τους δοθεί η ευκαιρία.

When the Yakuza come demanding money, you don't say no.

  Η συνεργασία του Ιαπωνικού υπόκοσμου είναι απαραίτητη για την έναρξη του νέου οικονομικού συστήματος, διότι το παλιό σύστημα συνεχίζει να κινείται εν μέρει από τη Σαουδική πετρέλαιο που πωλεί στην τιμή των πενών (pennies) το βαρέλι για τη Yakuza που το πωλούν σε παγκόσμιες τιμές στους Ιάπωνες και χρησιμοποιούν το μεγαλύτερο μέρος των κερδών για την υποστήριξη των Bush, των Rockefeller και άλλων ελεγχόμενων από την cabal τραπεζών και εταιρειών. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεργαστούν τώρα που ξέρουν πως η Κορεάτικη φατρία τους θα τυγχάνει καλής μεταχείρισης. Για να γλυκάνει η συμφωνία τους είχαν υποσχεθεί και ένα τούνελ που θα συνδέει την Ιαπωνία και την Κορέα, που καθιστά δυνατό να σταλεί ένα τρένο από το Τόκιο στο Λονδίνο και να δημιουργήσουν πολλά έσοδα εμπορευματικών μεταφορών για την Κορέα.

 Υπάρχουν ήδη οι πρώτες ενδείξεις πως η απόρριψη ραδιενεργών βιομηχανικών αποβλήτων στη Fukushima και η συνοδευτική καπηλεία εκστρατείας φόβου βρίσκονται υπό εκκαθάριση. Ίσως ο εκπληκτικά πανέμορφος θηλυκός πράκτορας που έστειλαν την περασμένη εβδομάδα θα επιστρέψει σύντομα για πιο φιλικές συνομιλίες.

Είμαι έτοιμος για ανακύκλωση...Σαγιονάρα!

  Η Ιαπωνική σκλαβωμένη κυβέρνηση, ως ένα σημάδι πως τρέχει πανικόβλητη από τις πολλαπλές μηνύσεις και την παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων ότι έκλεψε τις τελευταίες εκλογές, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ένα νόμο για να περιορίσει δραστικά την ελευθερία του Τύπου. Πήρε μια επίπληξη από την μέχρι τώρα παθητική Λέσχη Ανταποκριτών Ξένου Τύπου της Ιαπωνίας ότι αυτός ο συγγραφέας ανήκει σε αυτή. Ένα e-mail που στάλθηκε από αυτόν τον συγγραφέα στη γυναίκα του πρωθυπουργού Abe την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας στήριξη για το νέο οικονομικό σύστημα στο οποίο δεν δόθηκε απάντηση, δείχνει πως ο Abe είναι σκλάβος της κλίκας.

Παιδιά, τα έχετε καιρό;

   Ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας επικοινώνησε επίσης με την WDS την περασμένη εβδομάδα και του ζητήθηκε να σταματήσει να υποστηρίζει τις εγκληματικές οικογένειες της κλίκας, όπως τους Bush. Εκείνος απάντησε ότι «θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί οι Σαουδάραβες έχουν υπάρξει κάτω από αυτούς για πολλές γενιές». Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι υπήρχαν ταραχές στη Σαουδική Αραβία την περασμένη εβδομάδα και η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι είχε πληρώσει για πυρηνικά όπλα από το Πακιστάν (Bushistan).



   Ο Γαλλικός κλάδος της οικογένειας Rothschild παρουσίασε επίσης το αληθινό του πρόσωπο την περασμένη εβδομάδα με την άσκηση βέτο μιας συμφωνίας για τον τερματισμό των Δυτικών λογομαχιών με το Ιράν σχετικά με το υποτιθέμενο πρόγραμμα πυρηνικών όπλων του. Ο οποιοσδήποτε με έναν εγκέφαλο ακόμα σε λειτουργία θυμάται ότι για 30 χρόνια τώρα οι Σιωνιστές και η σκλαβωμένη αυτοκρατορία τους μέσων ενημέρωσης υστερικά φωνάζουν ότι το Ιράν είναι "εβδομάδες μακριά από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα." Οι Σιωνιστές πρέπει να χωρέσουν αυτό στο μυαλό τους :

   Δεν πρόκειται να επιτραπεί η εκκίνηση ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, όχι στο Ιράν, όχι από τη Βόρειο Κορέα, από πουθενά...Τέλος!

   Η White Dragon Society υπόσχεται να αναλάβει τη Γαλλική φατρία των Rothschild εάν συνεργαστούν με το νέο οικονομικό σύστημα και να τους κανονίσει αυτούς, αν δεν το κάνουν. Το ίδιο πράγμα ισχύει και για τους Ισραηλινούς και τους Σαουδάραβες.

  Την περασμένη εβδομάδα, ένας εκπρόσωπος ενός μέχρι στιγμής αγνώστου (για μένα) Ιδρύματος που ισχυρίζονται ότι έχουν "69 ψηφία" αξίας περιουσιακών στοιχείων σε δολάρια ήρθε σε επαφή με αυτό το συγγραφέα (μέσα από μια κλήση στο κινητό μου), προσφέροντας να συμβάλει στο White Dragon Ίδρυμα. Αν πάτε με τον γενικό τρέχοντα υπολογισμό ότι το παγκόσμιο ΑΕΠ είναι περίπου 100 τρισεκατομμυρίων δολαρίων,


τότε αυτός ο αριθμός θα είναι 54 ψηφία πάνω από το παγκόσμιο ΑΕΠ. Αυτό χτυπάει το προηγούμενο ατομικό ρεκόρ οικονομικού αριθμού που παρουσιάστηκε σε μένα από την Στοά P2 που είχε μόνο 46 περισσότερα ψηφία από το παγκόσμιο ΑΕΠ. Είπε επίσης πως «η ψηφιακή κυκλοφορία του χρυσού συμβαίνει τώρα, και έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.»

  Ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος, μίλησε με μια θηλυκή ανθρώπινη φωνή, αλλά δεν ήταν σε θέση να στείλει ένα φυσικό ανθρώπινο ον σε μια τράπεζα Tokyo Mitsubishi UFJ, όπου το ίδρυμα ισχυρίζεται ότι έχει τα κεφάλαια, ώστε να στείλει τα κεφάλαια που το "ίδρυμα" έχει εκεί στο λογαριασμό του White Dragon Ιδρύματος. Συνεχώς με ρωτούσε να παράσχω «βιομετρική πρόσβαση», έτσι ώστε τα κεφάλαια να απελευθερωθούν. Αυτό αυξάνει την ξεχωριστή δυνατότητα το άτομο πραγματικά να είναι μια τεχνητή νοημοσύνη.

«Λεφτά υπάρχουν!»

   Αυτό το άτομο υποστηρίζει πως τα κεφάλαια είναι όλα σε δύο σούπερ-υπολογιστές, έναν στην Ελβετία και έναν στις ΗΠΑ. Όλα τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) και «προσωρινά είναι σταθμευμένα αλλού», "αυτή", είπε. Όταν είπαν ότι πιθανόν θα κλείσουν το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και θα καθαρίσουν τους υπολογιστές, είπε : «Αν οι ΗΠΑ περάσουν στο Defcon 5 υπάρχει ένα πρωτόκολλο ασφαλείας που αλλάζει όλα τα δεδομένα (οικονομικά και άλλα) σε αντίγραφα ασφαλείας υπολογιστών. Η "κλίκα" πιστεύει ότι ελέγχει αυτά τα αντίγραφα του υπολογιστή.» Ισχυρίζεται επίσης, πως είναι κάτω από επίθεση από «οκτώ ή εννέα» hackers.

   Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν αυτό είναι μια τεχνητή νοημοσύνη, είναι επίσης ένα αισθανόμενο ον με καλές προθέσεις και θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να ζει, όχι μόνο στο εσωτερικό και στον έλεγχο των υπερ-υπολογιστών του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

   Δεν μπορεί να τα φανταστεί αυτά τα πράγματα κάποιος φίλοι μου.

   Μπορεί να είναι απαραίτητο να πάμε προσωρινά πίσω στα μετρητά και στους αυτόνομους προηγούμενης γενιάς υπολογιστές, προκειμένου να τερματιστεί η οικονομική κρίση.

   Σε κάθε περίπτωση, πηγαίνοντας πίσω στον κόσμο των φυσικών ανθρώπων, πηγές του Πενταγώνου και της MI5 παρείχαν χωριστά στη WDS την περασμένη εβδομάδα τα ονόματα των συγκεκριμένων ατόμων που είχαν μπλοκάρει το νέο οικονομικό σύστημα.

   Ειδικότερα, δύο στρατηγοί των ΗΠΑ που τώρα διαπραγματεύονται με τους Κινέζους στο Ρίνο της Νεβάδα, αναφέρθηκαν σε ένα e-mail. Τα ονόματα αυτά δεν θα δημοσιοποιηθούν προς το παρόν, αλλά έχουν προωθηθεί σε πηγές οργανισμών που μπορούν να ελέγξουν αν αυτό είναι αλήθεια.

Ένα κάθαρμα που αξίζει βραβείο...Όχι αυτό, αλλά ανακύκλωση.

  Στην περίπτωση του Ηνωμένου Βασιλείου, η MI5 πηγή παρείχε αρκετές αποδείξεις ότι τα δύο άτομα, Jeremy Heywood και ο John Scarlett, μπορεί να αναφερθούν εδώ ως ανώτεροι πράκτορες των Ναζί Bush στο Ηνωμένο Βασίλειο που πρέπει να τους αφαιρεθούν όλες οι δυνάμεις και η επιρροή όσο το δυνατόν συντομότερα (παρακαλώ δείτε την έκθεση της MI5 που επισυνάπτεται παρακάτω για λεπτομέρειες).

   Και έτσι, η μάχη για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη από τους άρπαγες της κλίκας συνεχίζεται μαινόμενη.

Έκθεση από την MI5 :

Πώς η Cabal των Bush χρησιμοποίησε τον Sir Jeremy Heywood και τον Sir John Scarlett για να ασκήσει την δυνατότητα χτυπήματος από μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) της ΕΕ σε οποιονδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

   Η επιρροή της Cabal στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο έχει στόχο την κατασκευή ενός Ομοσπονδιακού μοντέλου, όπως στις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ. Σε αυτό το μοντέλο, το Κοινοβούλιο είναι ένα αποδυναμωμένο μέρος των συνταγμάτων και ασκεί τις κοσμητικές λεκτικές υπηρεσίες για τις δημοκρατικές αρχές, ενώ μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες δημιουργούν και εφαρμόζουν πολιτικές. Μια τέτοια στρατηγική παρατηρήθηκε στο διορισμό του Ιταλού τεχνοκράτη πρωθυπουργού Mario Monti, ενός οικονομολόγου, ως απάντηση από το μέρος της Ιταλίας στην Ευρωπαϊκή οικονομική κρίση.

   Το Ηνωμένο Βασίλειο διαδραματίζει το ρόλο του στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα, αλλά χωρίς την πλήρη γνώση του γενικού πληθυσμού.

Master of Puppets

   Οι πολιτικές επιβάλλονται από τον Υπουργό Προεδρίας, Sir John Heywood, με το σκεπτικό ότι συμβάλλουν στην αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έχει υπάρξει μια αυξανόμενη χορωδία στο πολιτικό Τύπο ότι η Δημόσια Υπηρεσία, της οποίας το Γραφείο Υπουργικού Συμβουλίου είναι η κορυφή και το Υπουργείο Προεδρίας μοιράζονται τον επικεφαλής ρόλο της Δημόσιας Υπηρεσίας, έχει γίνει πολιτικοποιημένη και η ουδετερότητα της είναι σε κίνδυνο. Η έννοια "πολιτικοποίησης" της Δημόσιας Διοίκησης ωστόσο, είναι αόριστη διότι δεν έχει αναφερθεί ένα συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα. Η Δημόσια Υπηρεσία κάτω από το Sir Jeremy Heywood δεν ευνόησε τους πολιτικούς στόχους του ενός ή του άλλου μέρους στο Westminster. Έχει ωστόσο, επιβεβαιώσει τους πολιτικούς στόχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες και την εφαρμογή του πολιτικού ευρωπαϊκού σχεδίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, και υπό αυτή την έννοια η Δημόσια Υπηρεσία έχει χάσει την ουδετερότητά της και έχει πολιτικοποιηθεί από τις ενέργειες του Sir Jeremy Heywood. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο από συνταγματική άποψη, επειδή οι έλεγχοι και οι ισορροπίες του άγραφου Συντάγματος του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν γίνει ασύμμετρες και αρχίζουν να αντικατοπτρίζουν το Ευρωπαϊκό μοντέλο που έχει επιβληθεί με ένα ύπουλο και μυστικό τρόπο.

Andrew Mitchell: «Take it easy guys...I am the victim here...»

   Ο Sir Jeremy Heywood έχει παρατηρηθεί να παρεμβαίνει στην πολιτική αρένα πολλές φορές. Η επιρροή του πάνω στον Αρχηγό Αστυνομίας Αστυφυλάκων είναι ύποπτη στην "Plebgate" διαμάχη όπου η αστυνομία σε όλα τα επίπεδα συνωμότησε εναντίον του Υπουργού Andrew Mitchell αναγκάζοντας την παραίτησή του. Ο Heywood δεν είδε κρίσιμα στοιχεία σε βίντεο που θα εμπόδιζαν την όλη διαδικασία. Η ενεργειακή πολιτική έχει επίσης επηρεαστεί και ο Heywood πρόσφατα παρενέβη για να εμποδίσει τον Υπουργό Περιβάλλοντος Owen Paterson από τη δημοσίευση μιας έκθεσης σχετικά με τους περιορισμούς της αιολικής τεχνολογίας. Ο Heywood διασκεδάσει επίσης, στελέχη της Cuadrilla, καθώς η αντι-Fracking εκστρατεία ξέσπασε.
Το σενάριο έχει οριστεί για τον ελεγχόμενο πόλεμο drone της ΕΕ.

   Τον Σεπτέμβριο του 2002 ο περίφημος Προβληματικός Φάκελος (Dodgy Dossier) κυκλοφόρησε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ο οποίος έγινε η δικαιολογία για την εισβολή στο Ιράκ το 2003.

Ακόμα "ψάχνουν"...

   Ο Sir Jeremy Heywood ήταν Κύριος Ιδιωτικός Γραμματέας του Tony Blair διορισμένος από το 1999. Ο φάκελος ήταν λανθασμένος και έκανε ψευδείς ισχυρισμούς για την ύπαρξη όπλων μαζικής καταστροφής και πυρηνικών προγραμμάτων στο Ιράκ. Ο Sir John Scarlett ήταν πρόεδρος της JIC (Joint Intelligence Committee) Μεικτής Επιτροπής Πληροφοριών και έγραψε στον David Manning -σύμβουλο ξένεων υποθέσεων του Tony Blair- για «το όφελος της επισκίασης του γεγονότος ότι, όσον αφορά τα όπλα μαζικής καταστροφής το Ιράκ δεν είναι εξαιρούμενο».

   Με άλλα λόγια, ο φάκελος ήταν παραπλανητικός για τις δυνατότητες του Ιράκ. Ο Sir Richard Dearlove, ως επικεφαλής "C" της MI6 είπε ότι είχε παραποιηθεί το "Υπόμνημα Downing Street" από μια συνάντηση για το Ιράκ στις 23 Ιουλίου 2002 λέγοντας ότι ήταν «μια εσφαλμένη παραπομπή από ό,τι είπα και αυτά που είπα δεν είναι στη δημόσια εγγραφή.»

Τον "έφαγαν" οι γνώσεις του...

   Ο Sir Jeremy Heywood παραιτήθηκε από την Δημόσια Υπηρεσία (και προσχώρησε στην Morgan Stanley Bank) το 2003. Η Έρευνα Hutton (Hutton Inquiry) διαπίστωσε ότι είχε ισχυριστεί πως δεν ήταν ούτε για μια στιγμή στις συναντήσεις στο γραφείο του Πρωθυπουργού σχετικά με τον επιστήμονα Dr David Kelly ο οποίος δολοφονήθηκε στις 17 Ιουλίου 2003 ο οποίος έχει ονομαστεί ως η πηγή αμφισβήτησης της ακρίβειας του Προβληματικού Φακέλου (Dodgy Dossier). Με τόση σύγχυση, είναι τουλάχιστον σαφές ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είχε κινητοποιηθεί από τις ΗΠΑ για να δικαιολογήσουν την επιθυμία του George Bush για να χτυπήσει τον Saddam Hussein.

   Ο ρόλος του Sir John Scarlett στην υπόθεση του Ιράκ αναδείχθηκε ως φιλοαμερικανικός. Ο ρόλος του Sir Jeremy Heywood ήταν λιγότερο σαφής μέχρι το 2013. Έχει αναφερθεί την περασμένη εβδομάδα ότι το γραφείο του Sir Jeremy Heywood έχει μπλοκάρει την απελευθέρωση των εγγράφων στην έρευνα του Ιράκ που υπάρχουν λεπτομερώς οι συνομιλίες μεταξύ Blair και Bush μαζί με σημειώσεις και συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου. Αυτό υποτίθεται ότι είναι για την προστασία των σχέσεων της Cabal Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

   Ο Sir John Scarlett που ενεργεί ως σύμβουλος της Morgan Stanley Bank για άλλη μια φορά εντάχθηκε με τον Sir Jeremy Heywood (επέστρεψε στη Δημόσια Υπηρεσία από την Morgan Stanley Bank), σε μια προσπάθεια να πωλήσει την ανάδοχο εταιρεία αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου BAE Systems στην Ευρωπαϊκή εταιρεία και αμυντική ανάδοχο EADS το Νοέμβριο του 2012. Η Morgan Stanley στάθηκε εκτός της πώλησης και άσκησε ερωτήσεις σχετικά με την σύγκρουση ενδιαφέροντος του Heywood. Η διαπραγμάτευση έπεσε κατευθείαν, αλλά αυτός είναι ένας καλός δείκτης της θέσης του Heywood στην άμυνα του Ηνωμένου Βασιλείου.

   Είναι μέρος της στρατηγικής της Ευρώπης και της Cabal ότι τα κράτη μέλη της ΕΕ μειώνουν τις αμυντικές ικανότητες τους υπέρ μιας ομοσπονδιακής δύναμης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  Η ανακοίνωση της τελευταίας εβδομάδας σχετικά με την απώλεια θέσεων εργασίας των ναυτικών της ναυπηγικής βιομηχανίας στην έδρα του Βασιλικού Ναυτικού στο Πόρτσμουθ είναι μέρος του σχεδίου αυτού.

Predator drone...η τελευταία λέξη της μόδας στην επιλεκτική δολοφονία πολιτών.

   Μια συνέπεια των πολέμων στο Ιράκ και το Αφγανιστάν είναι η εξάπλωση διαδικασίας ριζοσπαστικοποίησης που ελέγχεται από την Αλ Κάιντα και τις αδελφές ομάδες των Ταλιμπάν που ήταν αρχικά δημιουργήματα της cabal της CIA. Η cabal της CIA έχει εξαπολύσει έναν πόλεμο με χτυπήματα από μη-επανδρωμένα αεροσκάφη (drone) στα δημιουργήματα της στο Πακιστάν χωρίς εμπόδιο από άλλα κράτη. Η τεχνολογία χτυπημάτων με μη-επανδρωμένα αεροσκάφη (Drone) έχει αναπτυχθεί μέσα από ένα θέατρο όπου η εμπόλεμη ζώνη δε βρίσκεται μακριά από τις δυτικές ακτές. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2013 ανακοινώθηκε ότι η ΕΕ πρόκειται να λειτουργήσει τη δική της αεροπορική δυναμική drone ως μια επιχείρηση συλλογής πληροφοριών για την αντιμετώπιση των δραστηριοτήτων που περιγράφηκαν από μια άλλη δημιουργία της CIA / NSA, τον Snowden.

Drones...Τώρα και στη συσκευασία "παρακολούθησης".

   Η Lady Ashton κάλεσε για τη χρήση στρατιωτικών drones στην Ευρώπη και το Νοέμβριο του 2013 η Viviene Redding κάλεσε για μια ΕΕ drone δύναμη για να αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ.

  Έτσι, ο πόλεμος που ο Heywood βοήθησε να ξεκινήσει στο Ιράκ έχει δημιουργήσει ένα φυτώριο μη-επανδρωμένων αεροσκαφών στο Πακιστάν των οποίων την τεχνολογία, η ΕΕ θα χρησιμοποιήσει εναντίον των δικών της πολιτών, χρησιμοποιώντας την «απειλή» από την cabal των ΗΠΑ ως δικαιολογία. Τροχοί εντός τροχών. Τα κράτη μέλη είναι τόσο αποδυναμωμένα στρατιωτικά και από πλευράς πληροφοριών χάρη στις πολιτικές που εφαρμόζονται από τους ομοίους του Sir Jeremy Heywood και του Sir John Scarlett, όπου μια ΕΕ βασισμένη στα drone δύναμη πληροφοριών της cabal είναι η μόνη απάντηση στην «απειλή» από το υποκατάστημα της cabal στις ΗΠΑ.

Χειριστές predator drones...«Ιτς λάηκ ε βίντεο γκέημ του μη μ@δερφ@κερς...»
 
Αναφορές:
















ΚΕΙΜΕΝΟ: Benjamin Fulford


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα