Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η ΒΑΡΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΥΡΤΩ...ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ

Για να είναι σε θέση η Μυρτώ να τρώει και να επικοινωνεί χρειάζεται ένα ιατρικό μηχάνημα, το οποίο για να αποκτηθεί έγινε έρανος στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου βρίσκεται το θύμα του Πακιστανού.
Εγώ, εδώ στην Ελλάδα, δεν συμμετείχα στον έρανο, όμως το κράτος, χωρίς έρανο, μου βουτάει τα λεφτά μου για να ταϊζει στη φυλακή τον Πακιστανό. Πρόκειται για την απόλυτη εκμηδένισή μου.

Το κτήνος που κακοποίησε, που εκτροχίασε τη ζωή της Μυρτώς έχει δικαιώματα. Να σιτιστεί, να πάει τουαλέτα, να κοιμηθεί, να έχει θέρμανση στο κελί του. Εγώ δεν έχω το δικαίωμα να αρνηθώ να παρέχω τα προς το ζειν του κτήνους.
Δεν φταίει μόνο το κράτος που τρύπωσε στην Ελλάδα λαθραία ο Πακιστανός. Φταίω κι εγώ. Όλοι φταίμε. Αυτό είναι το μοναδικό άλλοθι του κράτους.
Άλλο το κράτος, άλλο η κοινωνία, με την έννοια ότι ο κόσμος αδυνατεί να ελέγχει την κρατική εξουσία, όμως και ο κάθε λαός γεύεται το κράτος που του αξίζει.

Η ιστορία της μικρής Μυρτώς. Η τραγωδία. Δεν χωράει το μυαλό μου ότι συνεχίζει να υπάρχει ακόμα σε τούτον τον κόσμο το κτήνος που όρισε την καταστροφή της παρθένας θυγατέρας. Τη δυστυχία των γονιών της.
Είναι πολύ δύσκολο να με πείσει κάποιος ότι η κοινωνία, δηλαδή κι εγώ, παρά τη θέλησή μου, οφείλω για ακατανόητους σε μένα κανόνες ηθικής και αξίες ζωής, να ανέχομαι, ακόμα και να συμβάλλω ως φορολογούμενος, στην ύπαρξη ενός κτήνους. Του Πακιστανού που προκάλεσε τέτοια ανείπωτη βλάβη σε άνθρωπο, όχι σε συνάνθρωπό του.
Ο Πακιστανός δεν είναι άνθρωπος. Δεν είναι ίδιας κοπής πλάσμα, όπως η Μυρτώ. Είναικτήνος. Δεν ξέρει από πόνο, δεν βλέπει χρώματα, δεν ακούει μουσική. Μιλάει με κτυπήματα στο στήθος.
Είμαστε ανίσχυροι απέναντι στον κρατισμό της κοινωνίας. Το κράτος, μαμουθοποιημένο πια, πουλάει αγοραία θρησκεία και δικαιοσύνη και απενοχοποιεί το φασιστικό παρεμβατισμό του. Υπέρτατο αγαθό, λέει, η ανθρώπινη ζωή. Όχι, όμως, και η ζωή του κτήνους. Ούτε για τις κοπριές.
Το κράτος της κοινωνίας, όχι η κοινωνία, το κράτος, όχι ο πολτός, όχι ο κόσμος, μάλιστα το πιο ισχυρό κράτος, ΗΠΑΚίναΡωσία, θα κάνει πόλεμο, θα απειλήσει να σκοτώσει 17 πόλεις μαζύ, στο όνομα του Θεού και των πιο υψηλών ιδανικών. Της ελευθερίας, της ειρήνης. Παραμύθι φούρναρης.
Κι αυτό το κράτος, κάνοντας πάλι επίδειξη ηθικοπλαστική τύπου πορνό, έχει αποδεχθεί, σε βάρος της κοινωνίας, να συντηρεί τέρατα γεννημένα για το κακό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα