Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ο Γιάννης Μπαϊράμης και η σύζυγός του Κάλλη είναι το τραγικό ζευγάρι της Παστίδας



Σοκ έχει προκληθεί στην κοινωνία της Ρόδου από τις δύο γυναίκες, θύματα της θεομηνίας, ενώ την ίδια στιγμή κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο αγνοούμενους – τον εκπαιδευτικό που παρασύρθηκε στο ποτάμι της Κρεμαστής και τον σύζυγο της 54χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο γεφύρι της Παστίδας προς Μαριτσά.
Η περίπτωση της Παστίδας με τη νεκρή γυναίκα και τον αγνοούμενο άνδρα έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση και ισχυρότερο σοκ, αφού πλέον έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του τραγικού ζευγαριού.

Ο αγνοούμενος το αυτοκίνητο του οποίου (μάρκας ΒΜW ) βρέθηκε σε χαντάκι είναι ο Γιάννης Μπαϊράμης, πρώην διευθυντής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, γνωστός σε όλη τη ροδιακή κοινωνία. Η σύζυγός του που βρέθηκε την Παρασκευή τη νύχτα στη γέφυρα της Παστίδας προς Μαριτσά είναι η Κάλλη Παναγιώτου, υπαλλήλου του Επιμελητηρίου.
Κάθε μεσημέρι ο Γιάννης Μπαϊράμης έφευγε από το σπίτι του στην Παστίδα με την ΒΜW και έπαιρνε τη γυναίκα του Κάλλη από το επιμελητήριο και επέστρεφαν μαζί σπίτι. Το ίδιο έγινε και την Παρασκευή το μεσημέρι, αλλά αυτή η μέρα ήταν τραγιά διαφορετική. Κατά την επιστροφή τους και παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Μπαϊράμης ήταν πάντα προσεκτικός, φαίνεται ότι εγκλωβίστηκαν σε χείμαρρο ο οποίος τους παρέσυρε στο χαντάκι με αποτέλεσμα τον θάνατο της Κάλλης και την εξαφάνιση του Γιάννη Μπαϊράμη, για την ανεύρεση του οποίου γίνονται έρευνες στην περιοχή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα