Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Καταστροφή



Ο "Πάτος", ως μόνη λύση. Η Καταστροφή, θα ενσαρκώσει την ελπίδα.


Οι περισσότεροι "ξύπνησαν" , η συνειδητοποίησαν τι "γίνεται" , τόσο στην χώρα, οσο και στο κοινωνικό στερέωμα της δύσεως, μόλις πριν 3 χρόνια. Κρίση, κρίση, κρίση. 

Ε οχι και κρίση. Το "Οικοδόμημα" είναι Σάπιο, αρχής εξαρχής. Η ιδια η δομή των κρατών ηταν Σάπια. Οι κυρίαρχες ιδεολογίες των τελευταίων 200 ετών ηταν σάπιες. Ο προσανατολισμός της παιδείας και των "Στόχων" , ηταν Λάθος. Η ίδια η Γαλλική Επανάσταση , ηταν Σάπια.

 Μια επανάσταση που βασίστηκε στην Τρομοκρατία, τις σφαγές και την απόλυτη αναίρεση - στην πράξη- των "υψηλών αρχών και ιδανικών" όσων μετείχαν σε αυτήν. Προέκυψαν "Κράτη Δικαίου". Ισότητας. Ισονομίας. Σε κάποιον άλλον πλανήτη, ισως και να προέκυψαν. Στον δικό μας, προέκυψε μια φυλακή , άνευ προηγουμένου.

 Όχι πως, η πρότερη κατάσταση των κοινωνιών ηταν καλύτερη. Κάθε άλλο. Αλλά και το "μετά", ήταν - και είναι- το κάτι άλλο. Ιδεολογίες που έπλασαν και διαμόρφωσαν ασεβής, ηλίθιους, άγευστους, θρασύτατους, απόλυτα υπάκουους εκει που "πρέπει" και δυστυχισμένους - ψυχικά - πολίτες. Ιδεολογίες που έπλασαν κοινωνίες καταστροφικές - για τους άλλους-. 

Πρώτη φορά στην ιστορία του Ανθρώπου, υπήρξε τόση απόλαυση αγαθών, για τους μετέχοντες στις δυτικές κοινωνίες - ο υπόλοιπος πλανήτης, δεν τους αφορούσε-..Πρώτη φορά στην ιστορία του Ανθρώπου, διαπιστώνεται, τόση "δυσοσμία". "Τράφηκαν" ολων των ειδών τα κατώτερα ένστικτα. Όλα ομως. Υμνήθηκαν και βιώθηκαν οσο ποτέ ξανά. Αλλά με τίμημα. Υψηλότατο, τίμημα. Πρώτη φορά απαξιώθηκαν ολα τα ανώτερα ένστικτα και αντανακλαστικά. 

Το νόημα της ζωής, εντοπίστηκε στο "ο Χρόνος είναι Χρήμα" και στο "Με το χρήμα, αγοράζω ολες τις αισθήσεις και εμπειρίες που θέλω, "ΕΓΩ"". Βέβαια δίχως το χρήμα, δεν αγοράζεις ούτε καν αυτές τις αισθήσεις...Που κι αυτές οι αισθήσεις, δεν μπορούν με τίποτα να αντικαταστήσουν τις γνήσιες και αληθινές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων. 

Ποτέ ξανά, τα υψηλά ιδανικά της Φιλίας, της Αγάπης, του Έρωτα, της Αφοσίωσης, της Πίστης, δεν εμπορευματοποιήθηκαν, καταρρακώθηκαν, τσακίστηκαν, οσο σε αυτή την τόσο "προηγμένη εποχή". Ποτέ ξανά, ο άνθρωπος δεν ηταν σκλάβος, με τόσο έντεχνο και απόλυτο τρόπο. 


Το αντίτιμο της φαρμακευτικής περίθαλψης, της υλικής ευημερείας και μακροημέρευσης ακόμα και της ίδιας της υπόστασης κάποιου, οχι απλά είναι υψηλό, αλλά απόλυτο. "Δώσε τα πάντα, τον χρόνο σου, τις σκέψεις σου, τα όνειρα σου και θα σου δωθούν τα πάντα ΑΝ μας κάνεις.. Αν αποκτήσεις πλούτο, στα πλαίσια και τους κανόνες που εχουμε ορίσει, θα εχεις κοινωνική καταξίωση. Αν οχι και ο θεός ο ίδιος να είσαι - που λέει ο λόγος-, θα σε υμνήσουμε μετά θάνατον. Εν ζωή, θα είσαι παρείσακτος, εφόσον δεν υποτάσσεσαι..Εφόσον δεν υποτάσσεσαι σε οτι λέμε, η σε οτι ζητάμε.  

Δεν θα εχεις καμία πρόσβαση, σε τίποτα, αν δεν ενταχθείς στους Κανόνες και τα Όρια που εχουμε θέσει. Θα έρθεις - αν μπορέσεις- στα πανεπιστήμια μας. Ισα ισα, θέλουμε να έρθεις. Θα σε κρατήσουμε αρκετά εδω. Θα σε αξιολογήσουμε, θα σε "διδάξουμε" οσα εμείς θεωρούμε πως πρέπει να μάθεις η να σε απασχολούν. Θα σου δώσουμε βέβαια την ψευδαίσθηση πως απο μόνος σου ανακαλύπτεις την γνώση και "κατανοείς", αλλά να..τα βιβλία, η ύλη...οτι κι αν κάνεις..είναι ηδη "πιστοποιημένα" οπως εμείς θέλουμε να είναι. 

Είναι ωραία να νομίζεις πως είσαι ελεύθερος...Ναρκωτικό, απο τα λίγα. Θα σου δείξουμε την "Αλήθεια" της "εξελιγμένης" ανθρωπότητας. Θα σε κάνουμε καταρτισμένο εκει που επέλεξες , αλλά και σε οσα διαλέξαμε να καταρτιστείς. Άν είσαι βλάκας, δεν μας αφορά. Ισα ισα, σε αγαπάμε περισσότερο ετσι. Μας αφορά να αποδίδεις. Να είσαι, αποδοτικός.Έχουμε έξυπνους για τα σημαντικά. Δεν προορίζεσαι για διάνοια. Για σκλάβος προορίζεσαι, ενω θα νομίζεις, επειδή μιλάς, γράφεις, καταναλώνεις, η εκφράζεσαι "Ελεύθερα", πως ζεις την ζωή σου, οπως εσυ θες, η οπως εσυ νομίζεις πως θες. Έχουμε ηδη πολτοποιήσει το μυαλό σου, σκέφτεσαι οπως εμείς θέλουμε, εχεις στεγανά και ορια που εμείς ορίσαμε για σένα. Το να αμφισβητήσεις την κυρίαρχη "ροπή", θα ναι τρέλα, παραλογισμός, κατώτερη άποψη. Εμείς ξέρουμε καλύτερα. 

Κι αν τυχόν , είσαι λαμπρός σε οτι κάνεις και διαπρέπεις, θα δοξαστείς, αρκεί να είσαι ιδεολογικά "πιστός". Κι άλλωστε, τι να αμφισβητησεις ; Δεν φαινόμαστε και δεν διοικούμε φανερά. Έχουμε πείσει τους πολίτες πως "ετσι εχουν τα πράγματα" κι αυτοί ύστερα συντηρούν και εξελίσσουν απο μόνοι τους την φυλακή τους. Την υπερασπίζονται με πάθος . 

Δεν θα μας δεις ποτέ απο κοντά, πως θα μας κατηγορήσεις ; Θα ακούς για μας ως "Αγορές", τραπεζίτες, μυστικές λέσχες και "Στοές" κι ενα σωρό άλλα "αόριστα" και δίχως απτές αποδείξεις πράγματα. Θα "ακούς". Ισως και να "ψάξεις", αλλά και πάλι, δεν θα ανακαλύψεις, κανέναν δράκο, αλλά υπάρχουμε. Το νιώθεις. Αλλά δεν θα μπορέσεις ποτέ να το αποδείξεις. Όπως οι προπάτορες μας, ετσι κι εμείς, συνεχίζουμε την παράδοση μας, για το καλό των μαζών. Ναι. Για το καλό τους λειτουργούμε. Αμφιβάλλεις ;  

Όλοι πρέπει να ναι ισοι, ενώπιων της "μετριότητας" που ζητάμε. Δεν θέλουμε "ελεύθερους" και εξαιρετικούς ανθρώπους. Δεν θέλουμε επαναστάτες .Ποιός νομίζεις οτι είσαι; Όλοι "είμαστε" ισοι. Όλοι είστε ίσοι.  Σας σώσαμε απο την δεισιδαιμονία και "ολιγάρχες" του πνεύματος που κατα καιρούς γεννιόντουσαν και καρπωνόντουσαν ολη την δόξα, ενω δεν έκαναν τίποτα. Τεμπέληδες ηταν. Νόμιζαν πως ήταν ανώτεροι . Τους υμνούσαν, τα πρόβατα. Μα και ανώτεροι να ήταν, τι σημασία εχει ; Απέτυχαν, εκει που εμείς πετύχαμε και τελείωσε το θέμα"


Η εποχή, δεν σηκώνει "επαναστάσεις". Το "Σύστημα" , που οι άνθρωποι συντηρούν και θεωρούν ως "οτι καλύτερο", πρέπει να γκρεμιστεί συθέμελα.

Εποχή που δεν επιτρέπει στους πράγματι Άξιους και μεγάλους της Ανθρωπότητας, να δράσουν, να ζήσουν και να βοηθήσουν τις κοινωνίες , είναι εποχή ψεύτικη. Η ιδια η "εδω" υπόσταση που ζούμε, βασίζεται σε ενα ψέμα και οι εμπνευστές αυτής της κοινωνίας, εφτιαξαν και μια επιπλέον φυλακή, εντός της ήδη υπάρχουσας φυλακής, κόντρα σε ολα .

Δεν εχει κανένα νόημα να επιστρέψουμε σε πρότερους ρυθμούς "εργατικότητας" και "ευημερίας" . Δεν εχει απολύτως κανένα νόημα το να ξαναγεμίσουμε τις κοιλιές μας στο πρότερο πλαίσιο ζωής και εξέλιξης. Σύστημα που εχει πάνω απο τον Άνθρωπο , οτιδήποτε άλλο, είναι σύστημα, που πρέπει να γκρεμιστεί. Είναι σύστημα, εχθρός των ψυχών.

"Μα τι λες..τόση τεχνολογία...επιστημονική πρόοδος, ανθρώπινα δικαιώματα κατοχυρωμένα..."

Οι Άνθρωποι, δεν σέβονται και δεν δέχονται τίποτα με βάση τους Νόμους και τα "κατοχυρωμένα" δικαιώματα. Οτιδήποτε επιβάλλεται η πιστοποιείται απο μηχανισμούς , δεν είναι αληθινό, γιατί δεν είναι κτήμα και καρπός κατανόησης και παίδευσης. Οι Άνθρωποι, μόνο υπο τον φόβο των Νόμων, δεν εκδηλώνουν την πραγματική τους φύση και είναι Νόμοι, που πάνε κόντρα στην ανθρωπότητα και την εκδήλωση της. 

'Ασε , μην γράψω κι άλλα και με αποκαλέσεις "φασίστα", ανόητε...Ζήσε το εμετικό σου "Όνειρο" , ενω είσαι ηδη νεκρός , κι ασε με εμένα, να ονειρεύομαι , τους εφιάλτες σου.

Δεν αργεί να ξημερώσει...

K.C



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα