Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ



Μπούκαραν τα ΜΑΤ άγρια μεσάνυχτα στο κτήριο της ΕΡΤ. Απαράδεκτο το κράτος. Άφησαν τόσο καιρό να περάσει και τελικά ολότελα καθυστερημένα επενέβησαν για να επιβάλλουν την τάξη. Που δεν θα την επιβάλλουν. Διότι με τα ΜΑΤ δεν επιβάλλεται κανείς.
Δεν είναι κράτος αυτό. Κι αυτό το σχόλιο βέβαια δεν απευθύνεται μονάχα στην κυβέρνηση. Ποιος είμαι; Όχι, βέβαια, ο της πλάκας λαϊκιστής.
Σε μια δημοκρατία δεν παίζει μπάλλα μονάχα το κράτος. Παίζουν και τα κόμματα, και οι συνδικαλιστές. Όταν, λοιπόν, λέμε ότι αυτό το κράτος είναι για ροχάλες και για μούντζες δεν βγάζουμε απ’ έξω τα κόμματα, τα ΜΜΕ, τον κόσμο.  Όλοι σ’ ένα καζάνι βράζουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να δοθεί το κτήριο της ΕΡΤ στους εργαζόμενους. Για ποιο λόγο; Να το συζητήσουμε αν θέλουν να κάνουν τηλεόραση με τα δικά τους λεφτά, όχι τα δικά μου, δηλαδή όχι με κεφάλαια του δημοσίου.
Το κτήριο είναι δικό μου, όχι του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε των εργαζομένων στην ΕΡΤ, για να κάνουμε ταμείο. Μην τρελλαθούμε εντελώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιείται να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους, όχι το σύνολο του λαού που υποτίθεται τον εκπροσωπεί η κυβέρνηση. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, τότε να αποφασίσει να παραχωρήσει τα νοσοκομεία στους γιατρούς και νοσοκόμες,  τα υπουργεία στους εργαζόμενους σ’ αυτά, το ίδιο τα σχολεία στους εκπαιδευτικούς, τα δικαστήρια στους δικαστικούς. Νόμιμα, όμως. Να βγει απ’ έξω το κράτος. Κουμάντο να κάνουν οι εργαζόμενοι.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα