Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους θανάτους και τις καταστροφές στη Ρόδο


Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Κ. Μπούτσικος έδωσε εντολή να διενεργηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση αναφορά με τα αίτια του χαμού των τριών ανθρώπων αλλά και για τις ζημιές που προκλήθηκαν.

Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε ο θάνατος των τριών ανθρώπων και οι εκτεταμένες καταστροφές που άφησε πίσω της η θεομηνία στη Ρόδο, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 53χρονου καθηγητή.
Ειδικότερα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Κ. Μπούτσικος έδωσε εντολή να διενεργηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με τα αίτια του χαμού των τριών ανθρώπων αλλά και για τις ζημιές που προκλήθηκαν. 

Το μεσημέρι άρχισε και πάλι να βρέχει στο νησί, χωρίς πάντως να έχουν προκληθεί προβλήματα. Ήδη, από χθες το βράδυ οι υπηρεσίες βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή ύστερα και από ευρεία σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή και του υφυπουργού Εσωτερικών Γρηγοράκου.
Από σήμερα επίσης, ξεκίνησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον δήμο Ρόδου η καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι πλημμύρες σε σπίτια και επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το κόστος ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: ΑΜΠΕ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα