Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ένα πανίσχυρο εργαλείο που αποκρύπτει το περιεχόμενο που σας ενοχλεί στο Facebook και το Twitter

rather1



Με την όλο και πιο συχνή χρήση του Διαδικτύου, είναι κατανοητό ότι ένας μεγάλος αριθμός  ανθρώπων ρίχνουν μια ματιά στη ροή ειδήσεων σε κάθε δεδομένη στιγμή. Μπορεί να είναι το πρωί, όταν θέλετε να διευθετήσετε κάποια πράγματα πριν ξεκινήσετε την εργασία σας, μπορεί να είναι κατά τηΜε  διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος σας, ακόμη και όταν αποσύρεστε για να ξεκουραστείτε τη νύχτα.

Τώρα, το πρόβλημα φαίνεται να είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε στη ροή των ειδήσεων σας. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τους ανθρώπους που δημοσιεύουν (κατά τη γνώμη σας) ανούσιο περιεχόμενο στη ροή δεδομένων σας. Μπορεί να είναι ένας από τους φίλους σας που παίζει κάποιο ανόητο παιχνίδι και σας ενημερώνει για το σκορ. Υπάρχουν πολλά τέτοια εκνευριστικά πράγματα, κυρίως στο Facebook .

Το Rather  είναι ένα νέο εργαλείο που υπόσχεται να σας ηρεμήσει, αποκρύπτοντας όλο το περιεχόμενο που νομίζετε ότι είναι ενοχλητικό. Έρχεται ως μια απλή επέκταση στον Chrome που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Το σκεπτικό του Rather είναι μάλλον απλό.


Μπορείτε να επιλέξετε το περιεχόμενο που δεν σας αρέσει και να το αντικαταστήσετε με αυτό που προτιμάτε. Όταν το Rather εγκατασταθεί, ταιριάζει  τις λέξεις-κλειδιά των κριτηρίων σας και αφαιρεί το περιεχόμενο, το οποίο και αντικαθιστά με αυτό που θέλετε.

Το περιεχόμενο αντικατάστασης μπορεί να προέλθει από τα Instagram hashtags και τα RSS feeds που έχετε ορίσει. Το Rather μπλοκάρει  περιεχομένο από όλα τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter.

Η επέκταση έχει ακόμα μια επιλογή με την οποία μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που έχετε ορίσει, αντί απλά να τις αντικαταστήσετε.

Πιστεύουμε ότι, η απενεργοποίηση είναι ένα πάρα πολύ καλό πράγμα.

Το Rather Μάλλον δημιουργήθηκε στη Νέα Υόρκη από τους Chris Baker, Pete Marquis και Yvonne Cheng. Η υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στον Chrome.

 Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα η επέκταση θα είναι διαθέσιμη και στους χρήστες των Firefox, Safari και Mobile.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι περίπου 2,00,000 χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούν την επέκταση μπλοκάροντας το ανεπιθύμητα περιεχόμενο.

Πιστεύουμε ότι  είναι ένα μεγάλο εργαλείο που εμποδίζει τον ανεπιθύμητο θόρυβο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Θα πρέπει να το δοκιμάσετε!

Από beforeitsnews

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα