Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝ, ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ



Τελικά, μήπως είμαστε τρελλοί, ρε, εδώ στην Ελλάδα; Για να το δούμε κι αυτό. Σα λαός κάργα με λογική και σοβαρότητα, για να το ψάξουμε. Μήπως μάς έχει παραβαρέσει η τρέλλα; Δεν έχω άλλη εξήγηση. Στις αντιδράσεις της η ελληνική κοινωνία δεν έχει αλλάξει τίποτα. Νάθιγκ. Νιάμα. Νίξ.
Κατακέφαλα μάς κτυπάνε οι φόροι. Τα έσοδα έχουν κοπεί στη μέση. Το κομπόδεμα αν υπήρχε, πήγε, πάει περίπατο. Δεν ξέρεις τι μέρα ξημερώνει αύριο. Με καθαρή σκέψη θα πεις ότι είσαι στον αέρα. Κι όμως! Σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Σύριζα, λέει, και Ανεξάρτητοι Έλληνες πάνε να τακιμιάσουν (στη φωτό Τσίπρας και Καμένος τα λένε) για τις δημοτικές εκλογές. Ποιος ασχολείται; Τα δυο κόμματα να κάνουν μια πρόβα εν όψει συμμαχίας και στις βουλευτικές εκλογές. Ποιος ασχολείται; Κι όμως! Ασχολούνται. Τα άλλα κόμματα και τα ΜΜΕ. Βρήκαν θέμα.

Το ψωμί που είναι; Ρωτάω εάν μού δίνει ψωμί, έστω για μια μονάχα μέρα, μια ελιά, ένα κομμάτι κρομμύδι, λίγο τυρί, επειδή δυο κόμματα θα τα βρούνε. Ρωτάω.
Γέμισαν οι βόθροι του ηλεκτρονικού τύπου, απ’ όλες τις αρτηρίες, απ’ όλους του αγωγούςαποχέτευσης, με σχόλια, με ειρωνείες, με αντιπαραθέσεις. Ένας κόσμος νεκρός ζωντάνεψε, ανέλαβε δράση, σα να ήταν στην ανεργία και βρήκε εργασία. Φοβερά πράγματα.
Να ήταν μονάχα αυτό; Μιλάμε για τρέλλα. Μιλάμε ότι είμαστε τρελλοί. Δεν κυττάμε τα χάλια μας, την κατάντια μας και ερεθιζόμαστε για ανύπαρκτα ζητήματα που αφορούν ανύπαρκτα πρόσωπα, τα οποία ψάχνουν να μπουν, σα δήθεν υπαρκτοί, στο γήπεδο της ανυπαρξίας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα