Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Στον απόηχο του τυφώνα Haiyan


Στον απόηχο του μεγάλου τυφώνα Haiyan, το νησιωτικό κράτος των Φιλιππίνων κείτεται γκρεμισμένο σε ερείπια. Μεγάλη είναι η θλίψη γι’ αυτούς τους ανθρώπους, για όσους έχασαν τη ζωή τους και ιδιαίτερα για εκείνους που παραμένουν πίσω σ’ έναν κόσμο τώρα αγνώριστο. Πολλοί από τους κατοίκους των νησιών άφησαν τον πλανήτη, οι ενέργειές τους αποσύρθηκαν από τα σώματά τους, σε εκτέλεση των συμβολαίων της ψυχής τους που συμφωνήθηκαν πριν από τη γέννηση.
Ο σκοπός του θανάτου τους, το γεγονός αυτής της φαινομενικής θυσίας, ήταν να αφυπνίσει τη συμπόνια που υπάρχει μέσα σ’ όλες τις καρδιές της υπόλοιπης ανθρωπότητας. Νιώστε αυτή τη συμπόνια να αυξάνει μέσα στα στήθη όλων σας, παρόλο που ίσως να ζείτε σε περιοχές ανέγγιχτες ακόμα από καταστροφή. Αναγνωρίστε ότι αυτό το συναίσθημα είναι μια ένδειξη του πόσο συνδεδεμένοι είστε με το σύνολο των άλλων όντων, που ονομάζεται ανθρωπότητα.

Με κάθε καταστροφή η συμπόνια για τους άλλους θα ανοίγει τις καρδιές που κάποτε ήτανκλειστές απ’ το φόβοΜε κάθε καθαρισμόείτε αυτός είναι καταιγίδα, πλημμύρα, φωτιά,σεισμός ή ηφαιστειακές εκρήξεις, όλο και περισσότερες καρδιές θα ανοίγονται στους επιζώντεςΔεν μπορείτε να δείτε ότι εσείς είστε οι σχεδιαστές αυτής της διαδικασίαςΩςσύνολο, είχατε αποφασίσει ποιος θα έπαιζε τον κάθε ρόλο και πότε θα εισερχόταν ή θα εξερχόταν από την παγκόσμια «θεατρική» σκηνήΑυτό γίνεται με ένα σκοπό που δεν μπορεί να γίνει κατανοητός από την τρομοκρατημένη ανθρώπινη προσωπικότητά σας,αλλά η καρδιά σας γνωρίζει.

Η συμπόνια είναι το κλειδί για να αλλάξετε τον κόσμο σαςΑυτές οι "καταστροφές" έχουν σχεδιαστεί και συμφωνηθεί από τους εμπλεκόμενουςως μέσο για να προχωρήσει σε ανώτερα επίπεδα η δόνηση των επιζώντων, ώστε σε τελική ανάλυση, το σύνολο τουπλανήτη και ο υπόλοιπος πληθυσμός να μπορέσει να υπάρξει άνετα στις ανώτερες,εκλεπτυσμένες ενέργειες της πέμπτης διάστασης.
Αυτή είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγώνΜε αλλαγές και προκλήσεις θα αναχωρήσουν ψυχές που δεν είναι διατεθειμένες να ζουν στις υψηλότερες συχνότητες που καταφθάνουν στον πλανήτηΑυτή δεν είναι η καταστροφή της Γης, που κάποιοι μπορεί να νομίζετεαλλά ένα μέρος των αυξανόμενων πόνων (γέννησης) της Νέας ΓηςΜήπωςνομίζατε ότι η Άνοδος (Ascension) με το σώμα σας θα ήταν μια βόλτα στο πάρκοToείδος σας (ανθρώπινο), το σύνολο της ανθρωπότητας βρίσκεται στο χείλος της ωρίμανσης.



Είναι καιρός να γυρίσετε και να αντιμετωπίσετε το φόβο σας για το θάνατοΕίναι καιρόςνα αγκαλιάσετε το φόβο του θανάτουαν εξακολουθεί να παραμένειΑγκαλιάστε τον,ενσωματώστε τον και επιτρέψατε στο φόβο να απομακρυνθεί, όπως εξαφανίζεται η ομίχλη στη ζεστασιά του ήλιου. Νιώστε τη συμπόνια για τον εαυτό σας και για όσουςεξακολουθούν να επιμένουν να πλανώνται από τη σκιά του φόβου του θανάτουΓια να ξαναγεννηθεί κανείς θα πρέπει να πεθάνει μέσα του το παλαιό και αυτό είναι που περνάτε τώραως άτομο και ως σύνολο.
Η ανθρωπότητα έχει πιστέψει ότι είναι ανώτερη από τη φύσηότι οι άνθρωποι μπορούν να ελέγχουν τη φύση, ότι μπορούν να περιφρουρούν τις ενέργειες των ποταμών και ακόμη και των μεγάλων ωκεανών. Έχει αποδειχθεί ότι κάνετε λάθος. Η Φύση δεν μπορεί να δαμαστεί, όχι από την εγωιστική πρόθεση των ολίγων για να ελέγχουν τους πολλούς.Η Φύση δεν θα ελεγχθεί ή διαιρεθεί από τον εαυτό της από ανθρώπους που έχουν τηνπρόθεση να προστατεύσουν τις περιουσίες τους και τα παρωχημένα συστήματαπεποιθήσεών τους.
 
Η Γη διανύει περίοδο καθαρισμούΌλα όσα ανήκαν στο παλαιό μοντέλο νοοτροπίας θαεξαφανιστείΤα πάντα, κάθε τελευταίο απομεινάρι ρύπανσης που προκαλείται από την υπερβολική κοπή των δασώντην αδικαιολόγητη λεηλασία των πόρων, την καταστροφήτου νερού μέσα από ασύμμετρες βιομηχανικές δραστηριότητες, όπως η άντληση πετρελαίου και φυσικού αερίου, η υπερ-οικοδόμηση βαρέων κτιριακών κατασκευών απόσκυρόδεμα που εμποδίζουν τη γη να ανασάνει... όλα αυτά τα πράγματα θα εξαλειφθούν από τον πλανήτη.

Τέλειωσε… αυτό το παιχνίδι και οι παίκτες έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους στο να ξυπνήσουν το υπόλοιπο της ανθρωπότητας στο γεγονός ότι η επιβίωσή σας εξαρτάται από την υγεία του πλανήτη και ότι όλοι θα πρέπει να δράσετε από κοινού για να τον θεραπεύσετε, καθώς και τους εαυτούς σας. Είναι ένα καθήκον που πρέπει να αναληφθεί από εκείνους που ζουν εδώ. Εμείς, που ζούμε στους κόσμους ανώτερης συχνότητας και δεν έχουμε σώματα, δεν μπορούμε να εκτελέσουμε το έργο αυτό για εσάς. Εσείς είστε εκείνοι που επιλέχθηκαν για να έρθουν εδώ και εσείς είστε εκείνοι που έχετε επιφορτιστεί με το έργο να κινήσετε το σύνολο της ανθρωπότητας και τον πλανήτη προς τις υψηλότερες συχνότητες προς όφελος ολόκληρου του Σύμπαντος.

Ακούμε κάποιους από σας να ρωτάτε ο ένας τον άλλο, «Τι θα απομείνει από τον κόσμο μας»;

Όταν λέτε «ο κόσμος μας», δεν μιλάτε για τον πλανήτη, το έδαφος, τα ύδατα και τον αέρα που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για όλη τη ζωή που υπάρχει σ’ αυτόν. Όχι, μιλάτε για τα κινητά σας τηλέφωνα, τα αυτοκίνητά σας, την άνετη θέρμανση και ψύξη των σπιτιών σας που μέσα τους κατοικείτε, παρά το γεγονός ότι το υπόλοιπο 80% της ανθρωπότητας μόλις και μετά βίας ζει σε επίπεδα φτώχειας και σε ακατάλληλες συνθήκες στέγασης, χωρίς αποχέτευση, ηλεκτρικό ρεύμα ή τρεχούμενο νερό.
Το 20έχει αποστερήσει από τον πλανήτη, τους ανθρώπους και τα πλάσματά του τουςπόρους και τον πλούτο προκειμένου να γεμίσουν τα κλουβιά τους, στα οποία ζητούν τώρανα κρυφτούν, σε πλήρη άρνηση και αντιστεκόμενοι σε κάθε εσωτερική παρότρυνση της ψυχής τους να αφήσουν το φόβοΑκόμα και τώρααυτοί οι άνθρωποι κοιτάζουν ο ένας τον άλλο και λένεείμαι χαρούμενος που δεν πήγα στις Φιλιππίνες φέτος γιαδιακοπές. Εξάλλου είναι μια φτωχή χώρα".

Τι συμβαίνει
Ο πλανήτης ετοιμάζεται να συμμετάσχει και να ζήσει στις υψηλές συχνότητεςΤίποτα απότο παλιό μοντέλο δεν θα παραμένει όταν ο καθαρισμός θα έχει ολοκληρωθεί. Η Φύση έχει τη δύναμη να τρίψει την επιφάνειά της και να την καθαρίσειαλλά έχει αποφασιστεί ότι οι αναταράξεις θα είναι πιο ήπιες από τις μεγάλες πλανητικές καταστροφές που είχαν αναγγελθεί προ πολλού, από τους μάντεις και τους προφήτεςΠαρόλα αυτάαυτή ημεταβατική περίοδος θα δημιουργήσει μια αλλαγή που κανείς δεν θα είναι σε θέση να αρνηθείΕκείνοι που δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν την αλλαγή και την προσαρμογήθα αφήσουν τα σώματά τους.

Και τι γίνεται με τις απειλές για την υποδομή σαςτι γίνεται με τη συνέχιση της ύπαρξης της σύγχρονης κοινωνίας;

Εδώ είναι η πραγματική πρόκληση που βρίσκεται μπροστά στην ανθρώπινη φυλή.Μερικοί από τους εργάτες του φωτός ελπίζουν ότι τα μεγάλα διαστημόπλοια, που ακόμα και τώρα προστατεύουν τους ουρανούς και το χώρο γύρω από τον πλανήτη σας, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας αναγέννησης θα ριχτούν και θα βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση μιας νέας κοινωνίαςΑυτό μπορεί να συμβεί στο μέλλοναλλά όχι πριν αρκετός λαός προχωρήσει και είναι σε θέση να κρατήσει τα υψηλότερα επίπεδασυχνότητας μέσα στο ίδιο του το σώμα.

Τα γαλαξιακά ξαδέλφια σας έχουν ήδη μετακινηθεί μέσα από τη δική τους Ανέλιξητώρα είναι η σειρά σας και πρέπει να το κάνετε μόνοι σαςΤώρα είναι η ώρα για τον αφέντη (κύριο) μέσα σας να είναι πλήρως συνδεδεμένος (με τη Γη) και να αναγνωρίσει και να λειτουργήσει μέσα από το όχημα που αποκαλείται σώμαΤώρα είναι η στιγμή για να φέρετε τον ουρανό στη γη και είναι μέσα από την αναγνώριση ότι είστε κυρίαρχοι και αποδεχόμενοι την ευθύνη να είστε κυρίαρχοιότι οι αλλαγές θα διευκολύνουν τους πάντες.

Θα υπάρξουν εκείνοι που θα επιλέξουν να αντισταθούν στη διαδικασία. Υπάρχουν πολλοί που θα αρνηθούν να ξυπνήσουν. Θα υπάρξουν μερικοί που θα επιλέξουν να φύγουν. Με την επιλογή αυτή εκπληρώνουν τους ρόλους που συμφώνησαν να παίξουν πριν ενσαρκωθούν. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέες ψυχές, που έχουν μικρή εμπειρία του να ζουν σε ένα φυσικό κόσμο. Είναι επιλογή τους να φύγουν. Τιμήστε τους γιατί με την ανιδιοτελή πράξη τους παραδίδουν το κλειδί της συμπόνιας στον υπόλοιπο κόσμο. Μέσα από την ανιδιοτελή πράξη τους να αποχωρήσουν, θα δώσουν σε άλλους την ευκαιρία να αποδεχτούν την ωριμότητα της ψυχής που θα απαιτηθεί από όλους όσους επιθυμούν να παραμείνουν εδώ και να προχωρήσουν σε  μια ζωή στις υψηλότερες συχνότητες.
Καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι λέξεις μπορεί να φέρουν φόβο σε ορισμένους αναγνώστες. Καταλάβετε ότι τα απομεινάρια της παλαιάς ενέργειας τώρα αποκαλύπτονται ώστε να μπορέσετε να τα αναγνωρίσετε και μέσω της συμπόνιας να αγαπήστε τον εαυτό σας και απελευθερώστε κάθε περαιτέρω ανάγκη αντίστασης και κρατήματος σε αυτές τις παλαιές ενέργειες. Ο φόβος θα υποβιβαστεί στην φυσική του λειτουργία, να είναι ένα σύστημα προειδοποίησης για το σώμα, όχι να διευθύνει τις αποφάσεις και την κίνησή σας προς την γνώση (mastery).

Σας λέμε ότι αυτό είναι φυσιολογικό, όταν η ψυχή αναχωρεί από το σώματο σώμααποσυντίθεται και επιστρέφει στα βασικά στοιχεία του απελευθερώνοντας τη φωτιά, τον αέρα και το νερό επιστρέφοντας στο έδαφοςΣας υπενθυμίζουμε ότι είναι η ψυχή πουαναζωογονεί το σώμα και όχι το αντίστροφοΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ. Το πνευματικό σας σώμα είναι απέραντο και περιλαμβάνει το φυσικό σας όχημα εντός του.
 
Προσεγγίζοντας το θέμα του θανάτου ή της μετάβασηςαυτή η νέα προοπτική φέρνει μια νέα στάση απέναντι στην πύλη που σας έχει τόσο φοβίσει μέσα στους αιώνεςΟ θάνατοςέχει χρησιμοποιηθεί ως η απόλυτη απειλή για τον έλεγχο της ζωής των πολλών προς όφελος των ολίγων που θέλουν να υπηρετούν τα συμφέροντά τους και έχουν αφιερωθείστο να αξιοποιούν τις γνώσεις τους γύρω από τον συμπαντικό νόμο και αρνούνται αυτή τη γνώση στους άλλουςΤώρα που ο μεγάλος σάπιος ιστός της συνωμοσίας και του ελέγχουκατέρρευσε και αποκαλύφθηκεήρθε η ώρα να απελευθερώσετε την ανάγκη του φόβουκαι να συρρικνώνεστε με μόνη την αναφορά του θανάτου.
Η ψυχή αφήνει απλώς το φυσικό σώμα πίσω όταν ολοκληρώσει τις εργασίες και συγκεντρώσει τις εμπειρίες που επιθυμούσε να γνωρίσει κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε ζωής. Όταν αυτό γίνει, η ψυχή εγκαταλείπει. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να θρηνείτε, μάλλον θα πρέπει να γιορτάζετε όταν μια ζωή έχει βιωθεί όμορφα, μακριά ή σύντομη.

Νιώστε τη θλίψη σας, αγαπημένοι, εάν είστε σε θέση να τη νιώσετε. Προχωρήστε μέσα από αυτή και συνειδητοποιήστε ότι θλίβεστε για τον εαυτό σας, όχι για εκείνους που αναχώρησαν. Για εκείνους υπάρχει ειδική φροντίδα από ειδικούς στις τέχνες της επούλωσης. Όχι , θλίβεστε και γκρινιάζετε σαν όπως αυτούς τους θύλακους αντίστασης στην αλλαγή που έρχεται στην επιφάνεια και αποκαλύπτεται. Μην στρέφετε την πλάτη σας με δυσπιστία για την αδυναμία σας, αλλά καταλάβετε ότι αυτό το τμήμα του εαυτού σας θα πρέπει να σας γίνει αποδεκτό, αγαπητό και να το ενσωματώσετε με συμπόνια στην ολότητα της ύπαρξής σας. Όλες οι εμπειρίες αξίζουν. Όλες οι εμπειρίες που κάθε ψυχή υφίσταται είναι προς όφελος του συνόλου της ανθρωπότητας. Τιμήστε όσους έχουν αναχωρήσει και συμπαρασταθείτε σε εκείνους που παραμένουν. Μέσα από το έλεος και την ευσπλαχνία σας πολλοί θα μπορέσουν να κινηθούν μέσα από τους φόβους τους και να προχωρήσουν στη συμπόνια προς τους άλλους, επίσης.

Πολλά πρόκειται ακόμα να αλλάξουν. Η διάρκεια της μεταβατικής περιόδου θα καθοριστεί από εκείνους που την ζουν. Ό, τι συμβαίνει, συμβαίνει με την πλήρη συναίνεση όλων των ψυχών που είναι ενσαρκωμένες εδώ και είναι για ένα μεγαλύτερο σκοπό όχι μόνο για την Ανάληψη αυτού του κόσμου. Είστε γνώστες (masters) στο να γειώνετε τις ενέργειες του ουρανού πάνω και μέσα σε ένα φυσικό κόσμο, ένας άθλος που δεν έχει ποτέ επιτευχθεί στο παρελθόν. Μερικές θυσίες και αλλαγές είναι απαραίτητες για να ολοκληρωθεί το έργο αυτό και όλοι όσοι βρίσκονται εδώ, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων οι οποίοι αναχωρούν από τα σώματά τους, τους τιμάμε και τους αγαπάμε επειδή «παίζουν» το δικό τους ρόλο σε αυτή τη μεγάλη επιχείρηση.
Τιμήστε και αγαπήστε τους εαυτούς σας, αγαπημένοι, όπως σας τιμούμε και σας αγαπάμε. Επιτρέψτε στις ενέργειες της συμπόνιας και του ποιοτικού ελέους να κάνουν εύκολο το δρόμο για την υλοποίηση και τη βίωση μιας συνειδητότητας ενότητας, την οποία μοιράζεστε στους κόσμους Φωτός. Βρίσκεστε στη διαδικασία γείωσης αυτής της εξευγενισμένης συχνότητας στο φυσικό πλανήτη σας και γι' αυτό είστε πραγματικά ευλογημένοι.

Πηγαίνετε και ανακαλύψτε την ειρήνη και την αγάπη που υπάρχει μέσα σας για τον εαυτό σας, για τον κόσμο και για όλα όσα ζουν μέσα και πάνω του. Είστε Ένα με τα πάντα.Νιώστε την αλήθεια που ενσωματώνουν οι λέξεις μας, αποκωδικοποιήστε τις συχνότητες και την ιερή γεωμετρία εντός σας και γνωρίστε την αλήθεια για αυτό που είστε, ο καθένας απόλυτος γνώστης. Κάθε ένας από σας είναι πολύτιμος και αναγκαίος για το σύνολο και είστε εδώ για να εκτελέσετε ένα μεγάλο έργο. Προχωρήστε εμπρός και να είστε μια ζωντανή επίδειξη αυτής της γνώσης προς όλους όσους παρακολουθούν από όλους τους πολλούς κόσμους, αστέρια, γαλαξίες και Σύμπαντα, των οποίων τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας, παρακολουθώντας κάθε κίνησή σας με δέος και θαυμασμό.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα