Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Τι πιστεύουν οι χρήστες του Internet για τις γυναίκες;

ogilvy-and-mather-dubai-un-women-campaign (2)



Τι πιστεύουν οι χρήστες του Internet για τις γυναίκες; Στην εποχή της «χειραφέτησης» και της δήθεν «ελευθερίας των ανθρώπων» δείτε τι πιστεύουν οι χρήστες του ιντερνέτ για τις γυναίκες. Όχι ότι μας ξαφνιάζει, ειδικά όταν βλέπουμε την  σύγχρονη γυναίκα να ευτελίζει από μόνη της κάθε τι άξιο σεβασμού και προστασίας, όπως π.χ. ο θηλασμός του νεογέννητου παιδιού της. Ας πει κάποιος με λογική και μυαλό στο κεφάλι του, στις μανούλες που θηλάζουν δημόσια τα παιδιά τους πως καλό θα ήταν να μάθουν ότι κάποια πράγματα, πράξεις, γεγονότα, καταστάσεις είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ όπως επίσης ας τις πληροφορήσουν πως  «τα εν οίκω μη εν δήμω».
Όπως δεν δείχνουμε δημόσια το πώς φτιάχνουμε τα παιδιά, ας μην μας δείχνουμε δημόσια και άλλες φυσικές και βασικές – σωματικές ανάγκες του ανθρώπου … είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ξεχωρίζουμε από τις μαϊμούδες στο δάσος. Όποιοι τουλάχιστον θεωρούμε πως ξεχωρίζουμε … Μην ξεχνάμε απ΄την άλλη πως οι επικυρίαρχοι μας αποκαλούν «μαιμούδες της Εδέμ». Αρα η παρακάτω υποτίμηση των γυναικών είναι αναμενόμενη

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι θα εμφανιστεί όταν βάλετε τη λέξη «γυναίκα» στη μπάρα αναζήτησης του Google; Ξεκινώντας από αυτή την ιδέα οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής εταιρείας Ogilvy & Mathers και για λογαριασμό του ΟΗΕ δημιούργησαν μια ευφάνταστη συλλογή εικόνων προκειμένου να υποστηρίξουν τα δικαιώματα των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η διαφημιστική εταιρεία πήρε τα πορτρέτα τεσσάρων γυναικών και κάλυψε το στόμα τους με μερικές από τις φράσεις ή τις λέξεις που εμφανίζονται όταν κάποιος βάζει τη λέξη «woman» στο Google.
Το αποτέλεσμα που εμφανίζεται αυτόματα σε κάθε εικόνα αντιπροσωπεύει τις πεποιθήσεις που έχουν πολλοί για τις γυναίκες στις ανδροκρατούμενες κοινωνίες, εκεί όπου εκείνες δεν έχουν κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ισότητα απέναντι στους άντρες. «Οι έρευνες επιβεβαιώνουν την επιτακτική ανάγκη να συνεχιστεί η προσπάθεια υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών», αναφέρει δελτίο Τύπου του ΟΗΕ, ας ενημερώσουν και τις γυναίεκς γι’ αυτή την προσπάθεια !
1. Οι γυναίκες πρέπει…
…να μπουν στη θέση τους
…να γνωρίζουν τη θέση τους
…να κοντρολάρονται
…να πειθαρχούν
2. Οι γυναίκες δεν μπορούν…
…να οδηγήσουν
…να λάβουν το αξίωμα του πάπα
…να τις εμπιστευθείς
…να μιλάνε στην εκκλησία
3. Οι γυναίκες θα έπρεπε…
…να μένουν στο σπίτι
…να είναι δούλες
…να είναι στην κουζίνα
…δεν θα έπρεπε να μιλάνε στην εκκλησία
4. Οι γυναίκες δεν θα έπρεπε…
…να έχουν δικαιώματα
…να ψηφίζουν
…να μιλάνε
…να παίζουν μποξ
Οι γυναίκες στην αρχαιότητα περνούσαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στο γυναικωνίτη, συνήθως στον πάνω όροφο του σπιτιού, γνέθοντας, πλέκοντας ή υφαίνοντας στον αργαλειό. Αυτές, άλλωστε, ήταν και οι μόνες εργασίες που θεωρούνταν ότι άρμοζαν σε γυναίκες αριστοκρατικής καταγωγής.
Οι μόνες έξοδοί τους σε δημόσια θέα ήταν σε μεγάλες θρησκευτικές γιορτές, σε γαμήλιες τελετές, γιορτές συγγενών και κηδείες. Δεν υπήρχε θεσμοθετημένη εκπαίδευση για τις γυναίκες και οι όποιες γνώσεις προερχόταν από συγγενείς, φίλες και άλλες γυναίκες του περιβάλλοντός τους. Η νοοτροπία της εποχής αποτυπώνεται με γλαφυρό τρόπο στον Επιτάφιο του Περικλή, όπου αναφέρεται ότι το ιδανικό για μια γυναίκα είναι να γίνεται όσο το δυνατόν λιγότερος λόγος γι’ αυτήν, είτε έπαινος είτε ψόγος. (Αυτό είναι και το ιδανικό για έναν πολεμιστή)
Η γυναίκα στους αρχαϊκούς και κλασικούς χρόνους θεωρούνταν, βιολογικά και ψυχολογικά, πλάσμα που δεν είχε την ικανότητα να ελέγξει τον εαυτό της και να αντισταθεί σε εξωτερικά ερεθίσματα. Έπρεπε να είναι σεμνή, όμορφη και υγιής, προκειμένου να συμβιβάζεται με τα πρότυπα μιας πατριαρχικής κοινωνίας, όπως ήταν η αρχαία ελληνική.
Οι Γυναίκες στην μεταφυσική: Η Περιστροφή του Ήλιου και η Περίοδος των Γυναικών: Εάν οι ανθρώπινες γυναίκες δεν πάθαιναν ζημιά στις ενεργειακές κεραίες τους και δεν χάνανε τις ενέργειες τους από τις μηνιαίες αμβλώσεις, το σέξ, τις συνεχείς εγκυμοσύνες και τον θηλασμό, οι ανθρώπινες γυναίκες θα υπερίσχυαν όχι μόνοστους Ερπετοειδείς  και στα θηλυκά/αρσενικά, αλλά και στους γήινους άνδρες. Γιατί θεωρείτε πως με τόσο μεγάλη ένταση προσπαθούν να υποτιμούν και να καθηλώνουν τις γυναίκες σε μια «κατώτερη θέση» με πρωτοστατούντες τις εκφυλισμένες θρησκείες, σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη; ΕΕΕ για σκέψουΚλειτοριδεκτομή και S A H A R A S I A
Για τον επίδοξο ερευνητή: Πέραν του ό,τι αναφέρονται λεπτομερώς στην φιλοσοφία του Δον Χουαν Ματούς (δες στους συνδέσμους) και είναι καταγεγραμμένα στην ιστορία των μάγων Τολτέκων μα και στους Προχριστιανικούς Γνωστικούς, είναι γραμμένα και στην Ελλινική φιλοσοφία με δεκάδες τρόπους σε αρκετά κείμενα με αλληγορικούς και μη τρόπους.
Ετσι λοιπόν επιγραμαμτικά θέλω να σας πω αγαπητές μου κυρίες πως η ελευθεριότητα που σας έχουν μάθει σαν φυσιολογικό τρόπο ζωής είναι ο ζωντανός θάνατος σας και μαζί με εσάς παίρνετε και το αρσενικό μαζί στον όλεθρο, αφού ως γνωστόν η καλή επιβίωση και η ζωή εξαρτάται από εσάς και μόνον, εμείς ακολουθούμε !
Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις … η γνωστή Κατεργάρης εν δράσει, που βάζει νέους κανόνες στο παιχνίδι … Η Έρις ως κόρη Χάους
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα