Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

12 φωτογραφίες που παρουσιάζουν τι συνέβη δευτερόλεπτα μετά από τις δολοφονίες που ταρακούνησαν τον κόσμο!!!!

Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία, κατά τις οποίες φαίνεται  σαν ο κόσμος να σταματάει. Όπως και την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, όταν ο νεαρός  Πρόεδρος Kennedy περνούσε με το αυτοκίνητο του διαμέσου της Dealey Plaza στο Ντάλας του Τέξας. Για λίγο διάστημα, η ημέρα φάνηκε όμορφη και οι ελπίδες ήταν υψηλές, όταν μέσα σε μια στιγμή η Jackie βρέθηκε να σκαρφαλώνει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ο JFK να έχει πέσει κάτω. Τον είχαν πυροβολήσει. Οι 12 φωτογραφίες παρακάτω συνέλαβαν μερικές από τις πιο έντονες στιγμές στην ιστορία, και παρουσιάζουν τι συνέβη κυριολεκτικά μερικά δευτερόλεπτα μετά τις περίφημες δολοφονίες. Είναι δύσκολο να περιγράψω πόσο πολλά συναισθήματα θα νιώσετε καθώς θα τις βλέπετε.

Ngo Dinh Diem (πρώτος πρόεδρος του Νότιου Βιετνάμ): Δολοφονήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1963 από τον Nguyen Van Nhung Duong Hieu Nghia.
Η σύλληψη και η δολοφονία του Ngô Đình Diệm, προέδρου του Νοτίου Βιετνάμ, σηματοδότησε την κορύφωση ενός επιτυχούς υποστηριζόμενου από τη CIA πραξικοπήματος με επικεφαλής τον Στρατηγό Duong Van Minh, το Νοέμβριο του 1963. Στις 2 Νοεμβρίου 1963, ο Diệm και ο βοηθός του, ο νεότερος αδελφός του Ngô Đình Nhu , συνελήφθησαν από τον Στρατό της Δημοκρατίας του Βιετνάμ (ARVN) αφού έφεραν σε πέρας, με επιτυχία, μια αιματηρή πολιορκία κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Gia Long Palace στη Σαϊγκόν. Το πραξικόπημα ήταν το αποκορύφωμα των εννέα χρόνων αυταρχισμού και νεποτισμού της οικογένειας  στο Νότιο Βιετνάμ. Η δυσαρέσκεια για το καθεστώς Diệm υπέβοσκε κάτω από την επιφάνεια, και εξερράγη με μαζικές διαδηλώσεις κατά των μακροχρόνιων βουδιστικών θρησκευτικών διακρίσεων μετά τους πυροβολισμούς της κυβέρνησης κατά διαδηλωτών, οι οποίοι αψήφησαν την απαγόρευση της ανύψωσης της βουδιστικής σημαίας.

Ngo Dinh Diem (first President of S. Vietnam): killed Nov. 2, 1963 by Nguyen Van Nhung and Duong Hieu Nghia


Ο κόσμος μπορεί να είναι ένα φοβερό και τρελό μέρος.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα