Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Το 9ο κύμα, για το οποίο μιλούν οι Μάγιας, είναι η συνείδηση ενότητας και αυτό θα ασκήσει ισχυρή πίεση σε ό,τι χωρίζει και διαιρεί

Πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές. 



  Έχουμε πάρει μερικές απίστευτες πληροφορίες για τις επερχόμενες αλλαγές. 



Οι αλλαγές κορυφώνονται ακριβώς μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και ακριβώς μετά τα Χριστούγεννα.


   Όπως σε όλα τα κύματα, έχουν μιαν αυξομειούμενη ροή ή μια συσσώρευση, την κορύφωσή τους και την συνταύτισή τους. Όταν αυτά τα κύματα κινούνται μέσα από τα διάφορα πλέγματα και τα πεδία της ενέργειας, η ζωή δεν είναι πια η ίδια. Οι ενέργειες αυξάνονται εκθετικά, καθώς τα κύματα συσσωρεύονται το ένα πάνω στο άλλο. Ο ήλιος πρόκειται να γίνει πολύ δραστήριος, διεγειρόμενος από τους εισερχόμενους κομήτες, την ευθυγράμμιση με το γαλαξιακό επίπεδο, την Αλκυόνη και τον Σείριο.


   Η συνείδηση ενότητας θα είναι η τελική φάση του παιχνιδιού μαζί με τον Συμπαντικό Νόμο και εκείνοι που δεν θα μπορέσουν να ευθυγραμμιστούν με αυτές τις νέες ενέργειες πρόκειται να περάσουν πραγματικά δύσκολες μέρες. Είναι καιρός να πάμε πίσω στα βασικά. Είναι καιρός να επιλέξουμε να είμαστε ευγενικοί και στοργικοί. Είναι καιρός να θέσουμε όρια σ’ εκείνους που επιλέγουν να μην είναι ευγενικοί και στοργικοί. Το παιχνίδι του διαχωρισμού και της απληστίας φτάνει στο τέλος του. Εκείνοι που με τη θέλησή τους θα συμμετάσχουν σε δράσεις κατά της Ανθρωπότητας και της Γης ή θα υπηρετήσουν εκείνους της μειωμένης ακεραιότητας, θα βιώσουν την ίδια μοίρα με τους «ανωτέρους» τους.




   Αυτά τα κύματα δεν είναι ασυνείδητα, η συνείδηση και η ενέργεια εισέρχονται με αυτά τα κύματα. Αφυπνίζουν τους μη συνειδητοποιημένους, οι μάσκες αποσύρονται και οι πράξεις των ελεγκτών και υποδουλωτών αποκαλύπτονται. Όλοι οι θρησκευτικοί και κυβερνητικοί οργανισμοί που δεν υπηρετούν πραγματικά τους ανθρώπους θα αποκαλυφθούν. Η υποδούλωση μέσω της εξάρτησης, η κατασκευασμένη έλλειψη και η κακοδιαχείριση των κονδυλίων και των πόρων και οι αιτίες όλων αυτών, επίσης θα αποκαλυφθούν. Για κάποιους αυτό έχει ήδη συμβεί και ξέρουν ότι έχουν δύσκολες επιλογές να κάνουν. Να συνεχίσουν να υπηρετούν το θηρίο ή να αρχίσουν τη δημιουργία ενός νέου κόσμου, σε ευθυγράμμιση με τον Συμπαντικό Νόμο.


   Ένα καλό σημείο έμπνευσης είναι, ότι το κάρμα θα επιταχυνθεί στις ημέρες που έρχονται. Οι υπηρέτες θα ακολουθήσουν την πτώση των κυρίων τους, αν δεν ευθυγραμμιστούν με τον Συμπαντικό Νόμο. Η Αγάπη είναι ο νόμος που υπερισχύει όλων των νόμων. Η Αγάπη είναι η δύναμη της εκδήλωσης πίσω από όλη τη δημιουργία, η κοσμική συνδετική ουσία, που συγκρατεί τα πάντα σε συνοχή. Όλα εκείνα, που βρίσκονται εκτός ευθυγράμμισης με την Αγάπη, πληγές, τραύματα, εμποδισμοί και πρότυπα, όλα θα βγουν στην επιφάνεια.


   Έχουμε μια επιλογή, αν θα αναλάβουμε την ευθύνη να στραφούμε εντός, στον θεϊκό εαυτό μας, και να ασκήσουμε θεραπεία ή να αρνηθούμε, να απεμπολήσουμε και να κατηγορήσουμε, πράγμα το οποίο είναι ένας καλός τρόπος να μετατρέψουμε την τρίχα σε τριχιά σε ότι αφορά στο κάρμα. Πρόκειται να δοκιμαστούμε ως προς το εάν μπορούμε να κρατήσουμε έναν ακλόνητο χώρο αγάπης και να πάμε πέρα από την ανάγκη για αγάπη, αποδοχή και έγκριση, έξω από τον εαυτό μας. Πρόκειται να χρειαστεί να βάλουμε όρια και να επιλέξουμε να μην συμμετέχουμε στα δράματα, σε πράξεις που δείχνουν έλλειψη Αγάπης, ή να εμπλεκόμαστε σε πράξεις επιβλαβείς για την ανθρωπότητα και τη Γη.


   Θα χρειαστεί επίσης να απελευθερωθούμε από το δίκτυο των επικυρίαρχων, το μεγάλο ρεύμα του προγραμματισμού, που σε κρατάει διαρκώς σε μια αναζήτηση, έξω από τον εαυτό, Αγάπης, χαράς, αποδοχής και έγκρισης, μέσω της απόκτησης υλικών αγαθών. Αυτή είναι μια εσωτερική διεργασία, η καλύτερη εκδοχή της οποίας συμβαίνει στη φύση. Θα πρέπει να ακούσουμε τη φύση στις μέρες που έρχονται, γιατί αυτή βρίσκεται σε κίνηση προς τη δική της αφύπνιση και θεραπευτική διεργασία, που θα περιλαμβάνει τον καθαρισμό. Είναι καιρός να απορρίψουμε τη μικρότητα των παιχνιδιών του διαχωρισμού, να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, να βάλουμε τις προτεραιότητές μας σε τάξη και να αναγνωρίσουμε τι μας διαταράσσει, γιατί δεν μπορούμε να συνεργαστούμε για την οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο.


   Το 9ο κύμα, για το οποίο μιλούν οι Μάγιας, είναι η συνείδηση ενότητας και αυτό θα ασκήσει ισχυρή πίεση σε ό,τι χωρίζει και διαιρεί. Αυτό μας οδηγεί πίσω στα βασικά. Στο να είμαστε στοργικοί και ευγενικοί προς όλους, βάζοντας όρια προς εκείνους που δεν μπορούν. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Μπορούμε να βρούμε ένα εκατομμύριο λόγους, για τους οποίους δεν μπορούμε να είμαστε ευγενικοί και στοργικοί, να τους επικυρώσουμε διανοητικά και να επικαλεστούμε οδυνηρές αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας για την επικύρωση του γιατί πρέπει να είμαστε αντίθετοι προς την ευγένεια και την Αγάπη, όμως όλα αυτά βασίζονται στον φόβο, στις πληγές και στα τραύματα του παρελθόντος.


   Επικεντρωθείτε σ’ αυτά και αυτά θα είναι εκείνα που θα δημιουργήσετε και θα προσελκύσετε. Επικεντρωθείτε στην ευγένεια και στην Αγάπη και δείτε πού αυτό θα σας πάει. Ασκήστε έμπρακτα την ευγένεια και την Αγάπη στη σκέψη, στον λόγο και στις πράξεις. Αυτός είναι ο δρόμος προς τη φώτιση και ο δρόμος προς την ελευθερία. Μερικές φορές το πιο ευγενικό και τρυφερό πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι να πείτε σε κάποιον εκείνο που πρέπει να ακούσει, όχι εκείνο που θέλει να ακούσει, να θέσετε όρια όταν δεν έχει ευγένεια και Αγάπη. Ας μην ξεχνάμε να δείχνουμε ευγένεια και Αγάπη προς τον εαυτό, είναι ένα σπουδαίο ξεκίνημα.


«Δίδαξε με το παράδειγμα»  

James Gilliland 



ΠΗΓΗ:  www.eceti.org 
ΚΕΙΜΕΝΟ: James Gilliland 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Νίκος Τσαουσάκης


universalblessing

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα