Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πύθωνας τρώει μεθυσμένο...Άλλο ένα τεράστιο ψέμα!!!

snake eats man_hoax


Μια ιστορία που δημοσιεύθηκε την Ημέρα των Ευχαριστιών αναφερόταν σε έναν πύθωνα στην Κεράλα της Ινδίας ο οποίος μόλις είχε καταπιεί έναν μεθυσμένο άνδρα που βρισκόταν στο δρόμο έξω από μια κάβα. Η ιστορία αναδύθηκε σχεδόν παντού στο διαδίκτυο.
Ο συγγραφέας,  Δρ David Steen, οικολόγος άγριας ζωής, επισημαίνει ότι αυτό το είδος πύθωνα δεν βρίσκεται στην περιοχή που αναφέρεται, ότι δεν υπάρχει κανένα καταγεγραμμένο αρχείο που να αναφέρει ότι ένας πύθωνας καταπίνει άνθρωπο, (να σκοτώσει, ναι. να φάει, όχι.) και το πιο σημαντικό για κρίσιμους στοχαστές:

Αν το παραπάνω φίδι είχε καταπιεί κάποιον, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το φίδι θα είχε σκοτωθεί και ανοιχθεί (με επιπλέον φωτογραφίες να δημοσιεύονται). Δεν βλέπω κανένα λόγο να πιστεύω ότι αυτό το φίδι έφαγε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, όπως ένα γουρούνι ή ένα ελάφι.

Αυτή η ιστορία δεν είναι μόνο ψεύτικη, αλλά και παλιά και ψεύτικη.Η φωτογραφία ήδη κυκλοφορεί από   τον Σεπτέμβριο του 2012Και, όπως όλοι οι αστικοί μύθοι , η ιστορία άλλαξε σιγά-σιγά (και ειπώθηκε ότι είναι από τη Νότια Αφρική, την Ινδονησία και την Κίνα). Έτσι, για άλλη μια φορά, νομίζω ότι μια σειρά από παράγοντες συνέπεσαν ώστε να ωθήσουν αυτή την ιστορία σε νέα δημοτικότητα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε κάτι συνέβη.

 Για άλλη μια φορά, όπως και με αυτές τις εικόνες και με αυτήν την ιστορία , πραγματικές εικόνες χρησιμοποιήθηκαν για να επινοήσουν μια εξωφρενική ιστορία. 


Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα