Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η σχέση των γυναικών με το βιάγκρα


Έφερε την επανάσταση στη σεξουαλική ζωή πολλών ανδρών (και φυσικά των συντρόφων τους) ανά τον κόσμο. Τώρα οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το «μπλε χαπάκι», το γνωστό Βιάγκρα, μπορεί να φανεί χρήσιμο και… στις γυναίκες.

Όπως υποστηρίζουν το βιάγκρα μπορεί να ανακουφίζει από τους δυσάρεστους πόνους της περιόδου.

Γυναίκες που υποφέρουν από μέτριας έως βαριάς έντασης κράμπες κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, και οι οποίες πήραν το χάπι, ανέφεραν ότι μειώθηκαν τα συμπτώματα πόνου που βίωναν.

Αμερικανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το χάπι αυξάνει τη ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου.

Το βιάγκρα αυξάνει τα επίπεδα της χημικής ουσίας που προκαλεί τους ιστούς στο σώμα να χαλαρώνουν, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Άλλωστε, οι συνέπειες που είχε το χάπι στη στυτική λειτουργία ανακαλύφθηκαν τυχαία, καθώς αυτό αναπτύχθηκε αρχικά για τη βελτίωση της παροχής αίματος στην καρδιά σε ασθενείς με στηθάγχη.

Στην έρευνα επιστημόνων από το Penn State College of Medicine συμμετείχαν 25 γυναίκες ηλικίας από 18 έως 35 ετών. Τα αποτελέσματα αυτής δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα