Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η «Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου»




Αφιερωμένο σε όλα τα αγαπημένα ζώα που κάποια στιγμή "έφυγαν" από τον κόσμο και από κοντά μας!
 
Σε αυτήν την πλευρά του ουρανού βρίσκεται ένα μέρος που ονομάζεται «Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου». Όταν ένα ζώο πεθαίνει - που ήταν ιδιαίτερα κοντά σε κάποιον άνθρωπο, αυτό το κατοικίδιο ζώο πηγαίνει στη «Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου».   


Υπάρχουν λιβάδια και λόφοι για όλους τους ξεχωριστούς φίλους μας, έτσι ώστε να μπορούν να τρέξουν και να παίξουν μαζί. Υπάρχει ήλιος, αφθονία τροφίμων, νερού και οι φίλοι μας νιώθουν ζεστά και άνετα. Όσα ζώα ήταν γερασμένα και άρρωστα, τώρα είναι σθεναρά, γεμάτα ζωντάνια επειδή η υγεία τους έχει αποκατασταθεί πλήρως! Όσα ήταν τραυματισμένα ή ακρωτηριασμένα έχουν αποκτήσει και πάλι όλα τα μέλη τους και νιώθουν ισχυρά, όπως ακριβώς τα θυμόμαστε στα όνειρά μας…

Τα ζώα είναι ευχαριστημένα, χαρούμενα, εκτός από ένα μικρό πράγμα… Στο καθένα από αυτά λείπει κάποιο πολύ ιδιαίτερο, αγαπημένο πρόσωπο το οποίο έμεινε πίσω, αναγκαστικά.
Όλα τρέχουν και παίζουν μαζί, αλλά έρχεται μια μέρα που ξαφνικά κάποιο από αυτά σταματάει και κοιτάζει μακριά... Τα λαμπερά μάτια του είναι γεμάτα προσδοκία! Το σώμα του τρεμουλιάζει... Ξαφνικά, αρχίζει να τρέχει σαν να πετάει πάνω από το καταπράσινο γρασίδι, απομακρυνόμενο από την ομάδα… τα πόδια του το κάνουν να τρέχει όλο και πιο γρήγορα. Σε έχει εντοπίσει, και όταν τελικά εσύ και ο ξεχωριστός φίλος σου συναντηθείτε και πάλι, αγκαλιάζεστε σε χαρούμενη επανένωση  για να μην χωριστείτε ποτέ ξανά!
Δάκρυα χαράς βρέχουν το πρόσωπό σου. Τα χέρια σου χαϊδεύουν και πάλι το αγαπημένο κεφάλι και κοιτάζεις γι’ άλλη μια φορά τα γεμάτα εμπιστοσύνη μάτια του κατοικίδιου ζώου σου που είχε φύγει από τη ζωή σου πριν τόσα χρόνια, αλλά ποτέ δεν έφυγε από την καρδιά σου.
 
Στη συνέχεια θα διασχίσετε μαζί τη «Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου». 

Αγνώστου συγγραφέα.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα