Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ηρωική αντίσταση της κυβέρνησης στην Τρόικα

Σκληρό αγώνα δίνει η κυβέρνηση Σαμαρά για να προστατεύσει τα σπίτια των Ελλήνων από την Τρόικα. Οι εκπρόσωποι της Τρόικας θέλουν να πετάξουν τους Έλληνες στον δρόμο και να βγάλουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό αλλά η κυβέρνηση αντιστέκεται με όλες της τις δυνάμεις.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι εκπρόσωποι της Τρόικας είπαν στην κυβέρνηση να βρει καταλύματα σε όσους χάνουν τα σπίτια τους αλλά δεν χρειάζεται, αφού θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και θα τους δώσει τα σπίτια τους πίσω με ένα νομοσχέδιο.
Οπωσδήποτε, είναι εντελώς λάθος η στάση της κυβέρνησης να παλεύει τόσο σκληρά και παθιασμένα για να προστατεύσει τα σπίτια των Ελλήνων, αφού αυτό θα σταματήσει την αναπτυξιακή πορεία της χώρας και μπορεί να πάψουμε να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα.

Αν είναι να αναπτυχθεί η Ελλάδα, δεν πειράζει να μείνουν και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στον δρόμο.
Ας βάλει και η κυβέρνηση Σαμαρά λίγο νερό στο κρασί της. Ας μην είναι πια τόσο πατριωτική.
Επίσης, είναι άδικο για εμάς που δεν έχουμε δικό μας σπίτι να υπάρχουν Έλληνες που έχουν δικό τους σπίτι.
Το δίκαιο είναι να μην έχει κανένας Έλληνας δικό του σπίτι. Να τα πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες. Ή να τα πάρουν οι ξένοι.
Πάντως, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ακόμα και το ενδεχόμενο να χάσουν την πρώτη τους κατοικία.
Είναι εντυπωσιακό πως ένας λαός σαν τους Έλληνες -που όπως ξέρουμε όλοι είναι γενναίοι, ηρωικοί, ανυπότακτοι, πολυμήχανοι και ασυναγώνιστοι- κάθονται σαν χαϊβάνια και περιμένουν να έρθει κάποιος να τους γαμήσει και τη μάνα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα