Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Οι σημερινοί ΕΛ-ΛΗΝΕΣ γόνοι εξωγήινης προέλευσης των προπατόρων ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τα σκάφη έχουν φτάσει σε μια τεχνολογία ικανοποιητική και μιλάμε για τα γήϊνα σκάφη με πρωτεργάτη τον Αδόλφο Χίτλερ που είχε φτάσει σ’ ένα καλό σημείο….αλλά δεν του βγήκε…αλλά σήμερον η Αμερική και η Ρωσία κλπ έχουν να επιδείξουν κάποια σκάφη και μία κάπως ανεπτυγμένη τεχνολογία.
Βλέπουμε τα εξωγήινα σκάφη να πληθαίνουν με τον καιρό και τα διακρίνουμε συνήθως όταν το κριτήριο  της ενέργεια που καταναλώνουν είναι άγνωστο φυσικά από εμάς και σίγουρα έχουν καταφέρει να ελέγχουν τις διάφορες μορφές ενέργειας τους σε πλανητικό επίπεδο…γι’ αυτό και κάνουν (μικρά) ταξίδια….και έχουν μικρά σκάφη…άλλοτε υλοποιούνται και άλλοτε όχι….έχουν ή φαίνονται να είναι γρήγορα σ’ εμάς…..απλά είναι σε άλλη ταχύτητα κανονική…ενώ εμείς τα βλέπουμε έτσι να πετάνε γρήγορα, ενώ πάνε στην ταχύτητα τους…και μπορούν να ελέγχουν τον καιρό και τα διάφορα φαινόμενα όπως τα ηφαίστεια κλπ ….οπότε αν κάποιοι πήραν…..εξωγήινη τεχνολογία και βοήθεια…σήμερον έχουν και το πάνω χέρι ως προς τα σημεία της γήινης κατάστασης.


Τα άλλα εξωγήινα σκάφη που ελέγχουν και που διαχειρίζονται τις ενέργειες τους….τόσο στο αστρικό επίπεδο καταφέρνουν φυσικά και παίρνουν την ενέργεια τους πρώτα από το μητρικό τους άστρο και στη συνέχεια από τον ήλιο, ώστε να μπορούν να ενεργοποιούν τις τεράστιες (μηχανές) τους….κι όταν εξαντλήσουν τα (καύσιμα) τους, αναζητούν πηγή ενέργειας από άλλο άστρο και….ούτω καθεξής και πηγαίνουν στο επόμενο.κλπ

Τα πιο προηγμένα σκάφη έχουν να κάμουν με την κατανάλωση ενέργειας (γαλαξιακή ενέργεια), όπου εκμεταλλεύονται τις  δυνάμεις  του δικού τους γαλαξία και τέτοια μεγάλα σκάφη προς το παρόν δεν έχουμε δει στη γη…ή κοντά στην γη…αλλά μόνον στη θέαση του Ήλιου…όπου η Νάσα…παρακολουθεί συνεχώς την κάθε δραστηριότητα.

Εμείς ως πλανήτης Γη και οι Άνθρωποι δεν έχουμε καταφέρει να εκμεταλλευόμαστε τις ενέργειες…και κάνουμε πολέμους για τα πετρέλαια τόσα χρόνια…και εξαντλούμε την κάθε φυσική ενέργεια του πλανήτη…ώσπου να τον εξαντλήσουμε ολότελα…!  Φυσικά τα τελευταία χρόνια πήγαμε και στην Ηλιακή ενέργεια, του Αέρα και σε διάφορε ς άλλες μορφές κλπ αλλά τα βήματα που κάνουμε είναι αργά και δυσκίνητα.

Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τι εξέλιξη θα έχουμε για τα επόμενα χρόνια, αλλά για να φτάσουμε σε πολιτισμό πρώτου βαθμού εξωγήινης μορφής χρειάζονται πολλά χρόνια….αλλά έτσι κι αλλιώς….θα πρέπει να βρούμε νέους τρόπους….διότι δεν θα τα καταφέρουμε διαφορετικά και δεν θα επιβιώσουμε ως ανθρώπινο είδος. 

Αν μπορέσουμε να εξελιχθούμε σε ανώτερη μορφή σίγουρα θα πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς οι ίδιοι και χρειάζεται να μπούμε σε μια άλλη μορφή αφύπνισης και μετεξέλιξης δηλάδή….σε μια νέα μετάβαση. Τα όπλα όμως της  μαζικής καταστροφής που έχουμε φτιάξει και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κράτη με την πυρηνική ενέργεια…να προβάλλει …ως χάρος με δρεπάνι….καταλαβαίνουμε ότι αποτελούν δύσκολα εμπόδια  για να φτάσουμε στον επόμενο στόχο μας…ώστε να βγούμε από του καβούκι μας….! Αν μια μέρα φτιάξουμε τέτοια διαστημόπλοια θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε και άλλα αστρικά συστήματα…ας ονειρευόμαστε….!

Οι πρώτοι Έλληνες που ήρθαν και επισκέφτηκαν και κατοίκησαν τη Γη εδώ και πολλά χρόνια…με πρώτο σημείο επίσκεψη τους, όπως σας έχω γράψει….ήταν στον Ταύγετο κι από εκεί σχηματίζοντας γεωμετρικές συντεταγμένες και διάφορα σχήματα εποίκησαν…όλον τον πλανήτη Γη…γι’ αυτό βλέπουμε και τα μνημεία μας παντού…τις πυραμίδες κλπ και τον πολιτισμό μας που διασώθηκε έως τώρα….με επίκεντρο την Ελλάδα με τους περισσότερους διαύλους και ενεργειακούς χώρους σε όλη την ΓΗ.
 
Οι νέες γενιές…φαίνονται πιο έξυπνες και με αλλαγή συνειδητότητας του ανθρώπινου παράγοντα ίσως…..ήρθε η ώρα της ΑΛΛΑΓΗΣ.

Σίγουρα θα ζήσουμε περίεργα φαινόμενα…τόσο στο γήινο επίπεδο….όσο και σε αυτό που λέμε εξωγήινο…αλλά ρωτάω όμως…..γιατί εμείς οι Έλληνες να μιλάμε για εξωγήινο είδος….όταν οι προπάτορές μας είναι εξωγήινοι…άρα κι εμείς ΕΙ-μαστε απόγονοι εξωγήινων όντων…ως προς την Ψυχή….και με το δικό μας ξεχωριστό και μοναδικό ΙΧΩΡ….!!!

Η ώρα της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ….δηλώνει παρόν….και οι μνήμες ξαναέρχονται στο ΗΛΙΑΚΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ ΦΩΣ…!

Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε ΑΔΕΛΦΙΑ…απανταχού  της Γης.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα