Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η Τέχνη Του Αιδοίου...Κολπικό Πλέξιμο...Γνωρίστε Τη Γυναίκα Που Πλέκει Με Το Αιδείο της!!!!(Βίντεο)






κολπική πλέξιμο 

Μήπως Πιστεύατε Ότι Τα Είχατε Δει 'Ολα Μέχρι Σήμερα; Μάλλον Όχι!!!


 Δύο λέξεις: ΚολπικόΠλέξιμο.



Αυτή η περίεργη μορφή απόδοσης τέχνης έρχεται μέσω της φεμινίστριας καλλιτέχνιδος Casey Jenkins, η οποία την αυτο-αποκαλεί "craftivist", που σημαίνει το πλέξιμο -με τη χρήση μαλλιού -το οποίο τοποθετεί - καλά το μαντέψατε - μέσα στον κόλπο της .
«Ξοδεύω 28 ημέρες πλέκοντας, με μαλλί που έχω εισάγει στον κόλπο μου,«εξηγεί στο παρακάτω βίντεο η καλλιτέχνης που εδρεύει στη Μελβούρνη. 

 "Κάθε μέρα παίρνω ένα νέο κουβάρι από μαλλί (κουλούρα) έτσι ώστε να μπορώ να το ξετυλίξω από το κέντρο και το κολλάω μέσα μου ... και στη συνέχεια τραβάω έξω το νήμα και πλέκω."






Το έργο ονομάζεται επίσημα "Αποβάλλωντας τη μήτρα μου», αλλά με αγάπη μεταβαπτίστηκε σε "Κολπικό πλέξιμο "από το αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι SBS2Australia. 

Λαμβάνοντας μέρος στο Darwin της Αυστραλίας , το έργο στοχεύει  στην απομυθοποίηση και αντιμετώπιση των ταμπού γύρω από τα θηλυκά γεννητικά όργανα και του σώματος μιας γυναίκας γενικά , παρόμοιο με τις πολλές προκλητικές προσπάθειες που λαμβάνουν μέρος το τελευταίο διάστημα, με αιχμή του δόρατος την τέχνη της ομάδας ακτιβισμού Jenkin,  Craft Cartel.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η ιδέα της κολπικής αυτής παράστασης έχει αφήσει πάρα πολλά άτομα με το στόμα ανοιχτό .  

Η Jenkins έχει περιγράψει την παράσταση ως «προκλητική» και υπόσχεται να δουλεύει ασταμάτητα κατά τη διάρκεια των ημερών που θα πλέκει...και κατά τη διάρκεια της περιόδου!!!

 huffingtonpost
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ Σ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠ ΤΟ......................................................................................................................................................................................................ΑΥΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα