Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Εκατομμύρια αράχνες υφαίνουν κουβέρτα στο αυστραλιανό τοπίο μετά από πλημμύρες

αράχνες-cover-Αυστραλία-9
Όχι, αυτό δεν είναι  χιόνι στο έδαφος. Αυτό που καλύπτει τα εν λόγω πεδία της Αυστραλίας είναι κάτι από το οποίο είναι κατασκευασμένοι οι εφιάλτες  - εκατομμύρια ιστοί αράχνης . 

 Τον Μάρτιο του 2012 η Αυστραλία αντιμετώπισε αρκετές ημέρες καταρρακτώδους βροχής, που πλημμύρισαν ένα μεγάλο μέρος της Νέας Νότιας Ουαλίας, προκαλώντας ζημιές περίπου 530.000.000 δολαρίων σε   σπίτια , γέφυρες, και  καλλιεργήσιμα εδάφη.
Ο φωτογράφος του Reuters Daniel Munoz ήταν κοντά στην πόλη της Γουάγκα όταν τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες,  στις οποίες τεράστιες  περιοχές είναι γεμάτες με εκατομμύρια αράχνες και τους ιστούς τους, ίσως ένα από τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Προφανώς οι αράχνες προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την άνοδο των υδάτων, αφήνοντας πίσω τους τεράστιες ποσότητες μεταξιού στα μονοπάτια τους.
Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι ήταν δύσκολο να περπατήσουν με τόνους αράχνες να σέρνονται μέχρι τα πόδια τους, καθώς προσπαθούσαν να  φτάσουν σε υψηλότερο σημείο.

αράχνες-cover-Αυστραλία-11αράχνες-cover-Αυστραλία-5αράχνες-cover-Αυστραλία-6αράχνες-cover-Αυστραλία-10αράχνες-cover-Αυστραλία-4αράχνες-cover-Αυστραλία-3αράχνες-cover-Αυστραλία-8αράχνες-cover-Αυστραλία-1αράχνες-cover-Αυστραλία-7αράχνες-cover-Αυστραλία-2
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα