Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Πότε χάνει την παρθενιά της μια γυναίκα

Πότε χάνει την παρθενιά της μια γυναίκα

Η ερωτική ζωή μιας γυναίκας φάτσα φόρα! Πότε κάνει για πρώτη φορά σεξ μια γυναίκα; Πολύ νωρίτερα σε σχέση με το παρελθόν. Μια νέα έρευνα έρχεται να απαντήσει όλα τα καυτά ερωτήματα που αφορούν στην σεξουαλική των θηλυκών σήμερα!

Η υπεύθυνη της έρευνας Kaye Wellings του πανεπιστημίου College London αποκάλυψε στην εφημερίδα The Lancet, τις πτυχές της ερωτικής ζωής των γυναικών σήμερα που αποδεικνύει πόσο πολύ διαφέρει η μέση γυναίκα από εκείνη πριν 20 χρόνια ειδικά στον τομέα του σεξ.


 Τα νούμερα: Με πόσους άντρες πάμε; Η μέση γυναίκα έχει 8 ερωτικούς παρτενέρ στη διάρκεια της ζωής της από τις 4 κατά μέσο όρο που είχε στη δεκαετία του 1990. Έτσι, πλησιάζουμε τις 12 συντρόφους που έχει κατά μέσο όρο στη ζωή του ένας άντρας.

Γυναίκα με γυναίκα; Μια γυναίκα έχει 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να δοκιμάσει το λεσβιακό σεξ, ειδικά από τα ευρήματα της εν λόγω έρευνας που περιέλαβε δείγμα 15.000 ενηλίκων (15,162 άντρες και γυναίκες ηλικίας από 16 έως 74 ετών). 


Πότε κάνεις σεξ γιa πρώτη φορά; Η μέση γυναίκα κάνει σεξ για πρώτη φορά στη ζωή της στην ηλικία των 16 ετών κατά μέσο όρο Η ηλικία τούτη είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τις γυναίκες που έζησαν για παράδειγμα στη δεκαετία του 1960 όπου τ κορίτσια περίμεναν μέχρι τα 19 τους χρόνια για να το κάνουν.

 Πόσο συχνά κάνεις σεξ; Όπως φαίνεται, παρότι οι άνθρωποι σήμερα μπορούν να κάνουν σεξ πιο εύκολα, ο τρόπος ζωής μας δεν μας το επιτρέπει κιόλας. Η υπεύθυνη της έρευνας αναφέρει πως οι άνθρωποι παίρνουν στο κρεβάτι τα λαπ τοπ κι τις λοιπές συσκευές και ξεχνούν το σεξ. Κατά μέσο όρο, άντρες και γυναίκες ηλικίας από 16 έως 44 ετών κάνουν σεξ 3 φορές το μήνα σε αντίθεση με τις 5 φορές που έκαναν στα 90ς. 

Κάνεις σεξ με το ζόρι; Δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται, μία στις 10 γυναίκες αναγκάζεται να κάνει έρωτα με το ζόρι σε κάποια φάση της ζωής της. Το μεγαλύτερο (85%) ποσοστό αφορούσε κοπέλες στα 18 τους χρόνια σε σχέση με κάποιον φίλο ή πρώην σύντροφο. Πάρα ταύτα, το 44% δεν το εξομολογείται πουθενά και το 13% μόνο το αναφέρει στην αστυνομία. 

Και τα άσχημα: οι άνθρωποι συγκατοικούν πιο συχνά, γι' αυτό και ο αριθμός των σεξουαλικών επαφών φθίνει. Οι μη προγραμματισμένες εγκυμοσύνες φτάνουν το 21,2% στις ηλικίες 16- 19 ετών!

yahoo

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα