Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Έρευνα: Ασχολούμαστε με το κινητό ακόμη και στο sex!


Έρευνα: Ασχολούμαστε με το κινητό ακόμη και στο sex!
Τόσο πολύ φαίνεται να έχουν μπει τα smartphone στη ζωή μας, ώστε τα χρησιμοποιούμε ακόμη και στις πιο προσωπικές μας στιγμές!

Αυτό, τουλάχιστον, είναι το συμπέρασμα της δημοσκόπησης «Mobil Consumer Habits 2013» που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική και δείχνει ότι ένας στους δέκα ενήλικες (ποσοστό 10%) χρησιμοποιεί το κινητό του ακόμη και την ώρα που κάνει... σεξ!

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, ειδικά στις ηλικίες 18 έως 34 ετών, το ποσοστό αυτό είναι το διπλάσιο, αγγίζοντας το 20%.


Την ίδια ώρα, των 55% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι μιλάνε στο κινητό ή απαντούν σε μηνύματα την ώρα που οδηγούν.

Επίσης, το 12% παίρνουν το κινητό μαζί, την ώρα που κάνουν μπάνιο, το 35% ελέγχουν συνεχώς το κινητό, όταν είναι στο αθόρυβο στον κινηματογράφο ή το θέατρο, ενώ το 19% το ελέγχουν κρυφά, στην εκκλησία.

Μάλιστα, τους ερωτηθέντες δεν φαίνεται να πτοεί ούτε η προοπτική μίας νέας γνωριμίας ή ενός νέου συντρόφου, καθώς το 33% ασχολείται με το κινητό, ακόμη και όταν βρίσκεται σε ένα ρομαντικό δείπνο.

Συνολικά, το 72% των 1.201 ερωτηθέντων δήλωσαν ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη από 1,5 μέτρο από το κινητό τους.

Οι συνέπειες της χρήσης του κινητού στη ζωή μας

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, οι ερευνητές ζήτησαν από 2.021 άτομα να δηλώσουν ποιες είναι οι επιπτώσεις των κινητών στη ζωή τους.

Περίπου το 12% όσων βρίσκονται σε σχέση, δήλωσαν ότι ο συνεχής έλεγχος του κινητού από τους ίδιους ή τη σύντροφό τους προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στη σχέση τους.

Την ίδια ώρα, το 29% παραδέχτηκε ότι προδίδει την εμπιστοσύνη του συντρόφου του, ψάχνοντας κρυφά το κινητό του.

Τέλος, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι το ίδιο φαίνεται να κάνουν και  με τα κινητά των πιο κοντινών τους φίλων!


onmed


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα