Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Προσοχή στο sex τις ημέρες των Χριστουγέννων!


Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για τα παραπάνω κιλά των γιορτών ή διαφωνούν με την οικογένειά τους για το πώς θα διοργανώσουν και αυτή τη χρονιά τις εορταστικές τους εκδηλώσεις. Όμως, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα που «κρύβονται» στις ημέρες των γιορτών και έχουν σχέση με την ερωτική ζωή!

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες διακινδυνεύουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού το 51% ξεχνάει να πάρει το αντισυλληπτικό χάπι, με αποτέλεσμα να ακολουθεί μια απρογραμμάτιστη κύηση σαν μποναμάς για τις γιορτές!

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι, ο κύριος υπαίτιος αυτής της κατάστασης είναι τα μεθυσμένα πάρτι, η αναστάτωση των ημερών και οι επισκέψεις στην οικογένεια. 



Η έρευνα έρχεται από το LloydsPharmacy Online Doctor, όπου διαπίστωσαν μέσω των δεδομένων τους ότι, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων παρατηρείται μια αύξηση της τάξεως του 32% όσον αφορά τη χρήση των online υπηρεσιών για την αντισύλληψη. 

Η υπηρεσία έλαβε συνεντεύξεις από 2000 γυναίκες και ανακάλυψε πως, μια στις έξι είχε ξεχάσει να πάρει το χάπι της, επειδή ήταν μεθυσμένη. Μια στις επτά το παρέλειψε γιατί είχε κολλήσει στην κίνηση και τη φασαρία των γιορτών! Μια στις τρεις δήλωσε δυσκολία στο να βρει το γιατρό της να της συνταγογραφήσει τα αντισυλληπτικά της και ένα 28% παραδέχεται ότι παρέλειψε να λάβει το χάπι –ακόμα και για ημέρες- μια και είχε πάει να μείνει σε συγγενείς και τα είχε ξεχάσει σπίτι της!

Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη ότι το 13% του συνόλου των γυναικών κατά τις εορταστικές ημέρες παίρνουν το χάπι της επόμενης ημέρας. 

Οι ειδικοί σημειώνουν πως, «ο συνδυασμός των αυξημένων αναγκών για αντισυλληπτική αγωγή και των μειωμένων Χριστουγεννιάτικων ιατρικών ωραρίων, μπορεί να αφήσει μετέωρες μερικές γυναίκες να αναρωτιούνται για το πού πρέπει να απευθυνθούν, ενώ φυσικά ο καταλληλότερος είναι ο γυναικολόγος τους, ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένουν μερικές ημέρες. Η εγκυμοσύνη άλλωστε δεν είναι αρρώστια!»

mother
CapitalHealth

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα