Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Διάσημες «υπερφυσικές» φωτογραφίες που αποδείχθηκαν καλοστημένες απάτες





Την επόμενη φορά που θα το επιχειρήσει, θα του κλείσουμε μια και καλή το στόμα με μια σειρά από περιβόητες απεικονίσεις υπερφυσικών φαινομένων που αποδείχτηκε τελικά ότι δεν ήταν τίποτα τέτοιο. 

Για πάμε… 

Τα Τρία Τέταρτα Όλων Των Smartphones Περιέχουν Κώδικα Της NSA

Web

Τα Τρία Τέταρτα Όλων Των Smartphones Περιέχουν Κώδικα Της NSA στο Λειτουργικό τους Σύστημα. Η Android Google επιβεβαιώνει ότι τα τηλέφωνα Android έρχονται με «Βελτιώσεις στην Ασφάλεια» που έχουν προστεθεί από την NSA, αναφέρει το Bloomberg:

Τι Μπορεί Να Κάνει Ένα Drone?? Απλά Σπέρνει τον Θάνατο!!!


Εκτέλεση Σε Ζωντανή Μετάδοση!!!
Αυτή Είναι Η Πολιτική Ομπάμα..
YES, WE CAN!!! 

Πολύ Ισχυρός Σεισμός Έπληξε Την Περιοχή Των South Sandwich Islands

Ένας πολύ  ισχυρός σεισμός με καταγεγραμένο  μέγεθος  7.2 (USGS και EMSC προκαταρκτικές εκθέσεις) χτύπησε νότια των  South Sandwich Islands στις 15  Ιουλίου 2013 στις 14:03 UTC. Τόσο το USGS και το EMSC μέτρησαν το βάθος στα 30 χιλιόμετρα .
Το Επίκεντρο βρισκόταν στη θάλασσα, 185 χιλιόμετρα (115mi) SSE  του Bristol Island, South Sandwich Islands και 2.587 χιλιόμετρα (1607mi) ESE από την Ushuaia, Αργεντινή στις συντεταγμένες 60.600 ° Ν 25.400 ° W.

Η αλήθεια για τον σωστό συνδυασμό των τροφών.


Σίγουρα δεν είναι κάτι καινούριο η θεωρία που αφορά τους συνδυασμούς διαφορετικών τροφών, ούτε προέκυψε στις μέρες μας. Ήδη ήταν γνωστό από το 19ο αιώνα, ανάμεσα σε άλλες διατροφικές θεωρίες που απασχολούσαν τον κόσμο, ότι για να αφομοιώσουμε περισσότερα θρεπτικά συστατικά, για να χάσουμε βάρος, ακόμα και για να βελτιώσουμε την ψυχική μας διάθεση, θα πρέπει να συνδυάζουμε συγκεκριμένες τροφές και να μην αναμιγνύουμε τροφές που περιέχουν διαφορετικά θρεπτικά συστατικά επειδή δεν ακολουθούν όλες οι τροφές τον ίδιο χρόνο και τρόπο πέψης.

Ένα τυπικό παράδειγμα σύμφωνο με αυτή τη θεωρία είναι το κρέας και το ψάρι που περιέχουν κυρίως πρωτεΐνες, οπότε θα πρέπει να τρώγονται μόνο με λαχανικά και να αποφεύγεται ο συνδυασμός τους με ψωμί ή πατάτες που περιέχουν υδατάνθρακες.

ΦΟΒΟΣ

Γράφει ο Κούρκουλος


Ο φόβος είναι ένα βασικό συναίσθημα του ανθρώπου που προκαλείται από τη συνειδητοποίηση ενός πραγματικού ή πλασματικού κινδύνου ή απειλής. Είναι ένας μηχανισμός προστατευτικού χαρακτήρα, μια φυσιολογική αμυντική αντίδραση του οργανισμού χωρίς να απαιτείται συνειδητή σκέψη.

Ο φόβος πρέπει να διακρίνεται από τη σχετική συναισθηματική κατάσταση του άγχους το οποίο εκδηλώνεται ως εσωτερική ένταση και το οποίο συνήθως συμβαίνει χωρίς την ύπαρξη οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, απειλής μάλιστα που γίνεται αντιληπτής ως ανεξέλεγκτης ή αναπόφευκτης. Στην περίπτωση της συναισθηματικής κατάστασης του φόβου έχουμε να κάνουμε σχεδόν πάντα με μελλοντικά γεγονότα, με καταστάσεις ή συμπεριφορές τις οποίες μπορούμε να διαφύγουμε ή να αποφύγουμε. 

Βότανα γιὰ καθαρισμὸ τοῦ σπιτιοῦ.

Βότανα γιὰ καθαρισμὸ τοῦ σπιτιοῦ.
Οι χημικές ουσίες σήμερα χρησιμοποιούνται κατά κόρον …μπορούμε όμως με την βοήθεια των Βοτάνων και των Αιθερίων Ελαίων να τις αποφύγουμε, τουλάχιστον σε μερικές περιπτώσεις, μέσα στο σπίτι μας…..!!!!
Οι συνταγές που θα βρείτε πιο κάτω γίνονται εύκολα και είναι πολύ αποτελεσματικές.

Γιατροσόφια με: Τσάι για την παχυσαρκία, την εφίδρωση των ποδιών, το λαιμό και τον βήχα και τα ερεθισμένα μάτια!


Για την παχυσαρκία 
Tο τσάι περιέχει τανίνες, τεΐνη, σάκχαρα, βιταμίνες, θεοφυλλίνη, πολυφαινόλες καιφλαβονοειδή, που διεγείρουν την έκλυση της αδρεναλίνης στον οργανισμό και παρατείνουν το χρόνο δράσης της. Eπίσης, ευνοούν την απελευθέρωση και την αποβολή του λίπους από το λιπώδη ιστό. Aν, λοιπόν, θέλετε να αδυνατίσετε, θα πετύχετε πιο εύκολα το στόχο σας πίνοντας 3-4 φλιτζάνια πράσινο ή μαύρο τσάι την ημέρα.

Υπάρχει ανθρώπινος μηχανισμός αυτοθεραπείας;


Ο σύγχρονος πολιτισμός παραδέχεται ως αληθινό, ό,τι είναι ορατό και μετρήσιμο. Η ύπαρξη ενός φαινομένου αποδεικνύεται μέσα από την ανάλυση του μηχανισμού του και κρίνεται από τα αποτελέσματα και τις συνέπειές του.

Όμως η επιστήμη στέκει πολλές φορές αμήχανη μπροστά σε περιπτώσεις για τις οποίες δεν υπάρχει λογική εξήγηση όπως συμβαίνει στα περιστατικά αυτοίασης που αναφέρονται όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια.
Το γεγονός ότι το σώμα επηρεάζεται από το πνεύμα είναι γενικά παραδεκτό και αποτυπώνεται ακόμα και στη γλώσσα αφού στην καθημερινότητά μας είναι συχνές οι φράσεις «μου έκοψε τη χολή», όταν τρομάζουμε, «ράγισε η καρδιά μου», όταν λυπόμαστε και άλλες προτάσεις που συνδέουν το συναίσθημα με το σώμα.

9 τρόποι για να αξιοποιήσετε τα... αποφάγια

Σε παγκόσμιο επίπεδο πετάμε έως και 50% των τροφίμων μας. Περίπου το 20% αυτής της απώλειας είναι αναπόφευκτο, αλλά ένα επιπλέον ποσοστό είναι «δυνητικά» βρώσιμο. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα φαγητά εκείνα που σπαταλάμε και ας ανακαλύψουμε νέους τρόπους για να τα αξιοποιήσουμε.

Έχετε σκεφτεί ότι δε χρειάζεται να πετάτε τις φλούδες από τις πατάτες; Αν το φαγητό παρασκευάζεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, τότε μπορούν να καταναλωθούν. Και δεν είναι τα μόνα φαγητά που αντί για τον κάδο μπορούν να βρεθούν στο πιάτο μας. Τα αποφάγια μπορούν να χωρέσουν σε ένα κυρίως πιάτο και με την παρακάτω λίστα μπορεί να σας έρθει μια έμπνευση που δεν είχατε φανταστεί.

Μας χρωστούν το χρέος μας!


Γράφει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η επίσκεψη Σόιμπλε στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να διατυπωθούν επιτέλους επισήμως και σε υψηλούς τόνους οι δίκαιες απαιτήσεις της χώρας μας απέναντι στο Βερολίνο, έστω και με καθυστέρηση έξι και πλέον δεκαετιών. Δυστυχώς, από το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου μέχρι σήμερα, καμμιά ελληνική κυβέρνηση δεν τόλμησε να πράξει το αυτονόητο: να θεμελιώσει δηλαδή με ακράδαντα επιχειρήματα, να διατυπώσει πειστικά και να προωθήσει με δυναμισμό τα εθνικά μας αιτήματα για αποπληρωμή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου προς τη ναζιστική Γερμανία, για επανόρθωση των τεράστιων βλαβών που προκάλεσαν οι κατακτητές στις υποδομές της χώρας και για επιστροφή των κλαπέντων αρχαιολογικών μας θησαυρών.

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Έτσι βγαίνουμε από την κρίση – Οι 4 προτάσεις



Ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας ΓιάννηςΒαρουφάκης σε κείμενο με τίτλο  «Μια μετριοπαθής πρόταση για την επίλυση της κρίσης στην Ευρωζώνη νούμερο 4», κάνει τέσσερις προτάσεις, οι οποίες κατά την άποψη του θα «βγάλουν» την Ευρωζώνη από την οικονομική κρίση.
Το κείμενο το  συνυπογράφει μαζί με τον καθηγητή οικονομίας Στιούαρτ Χόλαντ και τον καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Οστιν του Τέξας Τζέιμς Γκαλμπρέιθ.
Δείτε τις προτάσεις:

Νέο ξεκίνημα

Μετά την εκλογή του στην προεδρία του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως από σήμερα (Δευτέρα) όλες και όλοι μαζί πιο ενωμένοι ξεκινούν τη μεγάλη και νικηφόρα πορεία, για να σταματήσουν την κοινωνική καταστροφή και να ξαναχτίσουν την Ελλάδα. Μη βιάζεστε παιδιά, ούτε 4 χρόνια δεν πέρασαν από το πρώτο Μνημόνιο.

ΠΑΡΑΠΟΝΟ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ


Αναρωτιέμαι μερικές φορές: Είμαι εγώ που σκέφτομαι καθημερινά πως η ζωή μου είναι μία;??? Όλοι οι υπόλοιποι το ξεχνούν;??? Ή πιστεύουν πως θα έχουν κι άλλες, πολλές ζωές, για να κερδίσουν τον χρόνο που σπαταλούν;

 Μούτρα. Ν' αντικρίζεις τη ζωή με μούτρα. Τη μέρα, την κάθε σου μέρα. .Να περιμένεις την Παρασκευή που θα φέρει το Σάββατο και την Κυριακή για να ζήσεις. Κι ύστερα να μη φτάνει ούτε κι αυτό, να χρειάζεται να περιμένεις τις διακοπές. Και μετά ούτε κι αυτές να είναι αρκετές.

Η λυπητερή μουσική μπορεί να φέρει ευχάριστα συναισθήματα

mousiki krebbati

Ιάπωνες ερευνητές εξέτασαν τη σχέση μουσικής και διάθεσης
Η λυπητερή μουσική στην πραγματικότητα μπορεί να μας προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα υποστηρίζουν Ιάπωνες ερευνητές σε έρευνά τους που δημοσιεύθηκε στο ανοιχτής πρόσβασης περιοδικό Frontiers in Psychology.
Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τόκυο ζήτησαν από 44 εθελοντές – μουσικούς και μη - να ακούσουν δυο κομμάτια με λυπητερή μελωδία και ένα με χαρούμενο σκοπό.
Οι συμμετέχοντες στη συνέχεια αξιολόγησαν τόσο την αίσθησή τους για το κομμάτι που άκουσαν όσο και τη συναισθηματική τους κατάσταση.

Η ερωτική ζωή στα χρόνια του Ομήρου

Screenshot_5


Ο Έρωτας: Μετά την διασφάλιση της επιβίωσης, το δεύτερο σημαντικό μέλημα στη ζωή ενός ομηρικού ήρωα ήταν ο Έρωτας. Εδώ – προς διευκόλυνση των αναγνωστών- θα πρέπει να χωρίσουμε το θέμα μας σε μικρότερα τμήματα, εξετάζοντας λεπτομερέστερα κάθε έκφανση της ερωτικής συμπεριφοράς.
Ο Πλατωνικός έρωτας: Πιστεύουμε πως στα Ομηρικά χρόνια δεν είναι δυνατόν παρά να υπήρχε και αυτή η σπανίζουσα μορφή έρωτα. Στα Έπη απαντούμε λίγους, ελάχιστους στίχους, όπου ο Όμηρος αναφέρεται σε κάτι που μοιάζει σ’ αυτό που πολύ αργότερα χαρακτηρίστηκε «πλατωνικός έρωτας», και που δεν είναι τίποτ’ άλλο από έναν έρωτα που από την αντιξοότητα των περιστάσεων δεν πρόλαβε να πάψει να είναι «πλατωνικός». Σ’ ένα τέτοιο στίχο, λοιπόν, βλέπουμε τη Βρισηίδα να οδηγείται στον Αγαμέμνονα «αέκουσα» (χωρίς την θέλησή της) (Ιλ. Α, 348). Και ήταν φυσικό γιατί ο Αγαμέμνονας θα μπορούσε να ήταν και πατέρας της  από απόψεως ηλικίας και ήταν και παντρεμένος. Αντίθετα με τον Αχιλλέα που άφηνε, που και νεότερος ήταν και ωραίος και ανύπαντρος και ο οποίος της άρεσε.

Κόντρες για τα σκήπτρα της γραφής


Για κάποιους δεν είναι τίποτα περισσότερο από μερικές ασύνδετες μεταξύ τους γρατσουνιές στην επιφάνεια μιας πέτρας. Τυχαίες δημιουργίες, με άλλα λόγια, χωρίς καμία ιστορική αξία. Για άλλους, πάλι, και συγκεκριμένα για τους αρχαιολόγους που υποστηρίζουν ότι αυτές οι φαινομενικά ασήμαντες χαρακιές είναι η πρώτη προσπάθεια γραφής στα κινεζικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο επιφανειακά.

Στο Δισπηλιό Καστοριάς η νανοτεχνολογία σωτηρία του παλιότερου νεολιθικού οικισμού στην Ευρώπη


Στα χέρια πανεπιστημιακών ερευνητών, που δεν φοβούνται να ρισκάρουν, συνδυάζοντας την επιστήμη τους με αυτήν της νανοτεχνολογίας, βρίσκεται η σωτηρία του παλιότερου νεολιθικού οικισμού στην Ευρώπη, που βρίσκεται στο Δισπηλιό Καστοριάς.

Αυτό θα γίνει με τη χρήση υλικών πολύ πολύ μικρής διασποράς, με στόχο να επιτευχθεί στερέωση, δηλαδή ανάκτηση της συνεκτικότητας των ευρημάτων, όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Λέκτορας στο τμήμα συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης στο ΤΕΙ Αθήνας, Αλέξης Στεφανής.

Το Παλαιότερο Ποτέ Ημερολόγιο Βρέθηκε Στη Σκωτία Και Ξαναγράφει Τα Βιβλία Της Ιστορίας!!!

Αρχαία Ημερολόγιο Σκωτίας - Warren Field

Νέα έρευνα που διεξάγεται σε έναν αρχαίο χώρο που ανασκάφηκε από το National Trust for Scotland το 2004, αποκάλυψε την ύπαρξη ενός εξελιγμένου συστήματος ημερολογίου, περίπου 10.000 ετών, γεγονός που το καθιστά το αρχαιότερο ημερολόγιο που έχει ανακαλυφθεί ποτέ στον κόσμο. 

Η περιοχή - στο Warren Field, Crathes, Aberdeenshire - περιέχει μία σειρά από δώδεκα λάκκους μήκους 50 μέτρων  που δημιουργήθηκαν από τους Βρετανούς της Λίθινης Εποχής και οι οποίοι ήταν σε χρήση από  το 8000 π.Χ. (η πρόωρη Μεσολιθική περίοδος) περίπου έως το  4.000 π.Χ. (την Αρχαιότερη Νεολιθική )
περίπου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα