Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Σκεπτικισμός στη διεθνή κοινότητα για τη «συμφωνία» Δαμασκού-Μόσχας


Ντέιβιντ Κάμερον: Να επιβεβαιώσουμε ότι δεν πρόκειται για τακτική αποπροσανατολισμούΟι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν την πρόταση ως «τακτική καθυστέρησης»Γαλλία: Αποδεκτή υπό τρεις όρους η πρόταση της Ρωσίας


Με σκεπτικισμό αντιμετώπισε ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον την άμεση θετική απάντηση της Συρίας στην πρόταση της Μόσχας αναφορικά με τα χημικά όπλα. Από την πλευρά του ο ΟΗΕ ζητά τη μεταφορά των χημικών όπλων της Συρίας σε ασφαλείς τοποθεσίες με τον γγ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν να προτείνει τη δημιουργία ζωνών υπό την επίβλεψη των Ηνωμένων Εθνών, στις οποίες θα μεταφέρονταν και θα καταστρέφονταν τα αποθέματα του συριακού καθεστώτος.

Οι ΗΠΑ από την πλευρά τους μιλούν για «τακτική καθυστέρησης».Την ίδια ώρα η Σούζαν Ράις- σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας σε συνέντευξη που παραχώρησε επιμένει ότι η επίθεση με χημικά που έγινε στις 21 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε από το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Συνταγή για την εξάλειψη της αθηρωματικής πλάκας!

αθηρωματική πλάκα
Αυτή είναι μια καταπληκτική συνταγή που 
προέρχεται από έναν σύνδεσμό μας στην 
Μαλαισία. Παρόλο, που μας έχουν διαβεβαιώσει 
οτι πολύς κόσμος έχει γλιτώσει από επεμβάσεις 
Μπάι Πας και αγγειοπλαστικής, διατηρούμε 
επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα του. 
Το βέβαια είναι οτι όλα τα υλικά αυτά που 


αποτελούν το μείγμα είναι παντελώς 

ακίνδυνα και ιδιαίτερα φημισμένα το καθένα χωριστά για τις ευεργετικές του ιδιότητες 

σε πληθώρα παθήσεων. 

Συστατικά:

μειώστε τον κίνδυνο να αρρωτήσετε κατά 80%

Μειώστε τον κίνδυνο να αρρωτήσετε κατά 80%

Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου UNI.NA. Federico II
Ειδικός στα Χρόνια Νοσήματα και τον Μεταβολισμό
American College for the Advancement in Medicine
Όλοι ξέρουμε ότι ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικός για την εμφάνιση μελλοντικών επιπτώσεων στην υγεία μας. Σε ποιό βαθμό όμως μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας και να μας προστατεύσει από μελλοντικές ασθένειες;
Στο Archives of Internal Medicine, δημοσιεύτηκε μελέτη που αφορούσε 23.153 άτομα ηλικίας από 35-65 ετών.

H Καλλιέργεια Δενδρολίβανου και του Βασιλικού! 2.000 ευρώ ανά στρέμμα τα κέρδη


Μεγάλα περιθώρια κέρδους εμφανίζουν οι καλλιέργειες δύο αρωματικών φυτών, του δενδρολίβανου και του βασιλικού, με τις αποδόσεις σε έσοδα να διπλασιάζονται όταν γίνονται με βιολογικά κριτήρια. Μέσω δε του αναπτυξιακού νόμου οι επίδοξοι και νυν καλλιεργητές έχουν τη δυνατότητα να επιδοτηθούν έως και 50% για επενδυτικά σχέδια προϋπολογισμού που αφορούν στη μεταποίηση των προϊόντων για παραγωγή αιθέριων ελαίων. 

Αν και ξηρική καλλιέργεια, το δενδρολίβανο μπορεί να καλλιεργηθεί και ως ποτιστική καλλιέργεια καθώς δίνει μεγαλύτερη παραγωγή 

Ρεπορτάζ σοκ της Μαρίας Καρχιλάκη για τις κτηνωδίες των ανταρτών στη Συρία




Το ραντεβού μέσω Skype με το Δημήτρη Μόγνιε που ειδικεύεται στην ιατρική εν καιρώ πολέμου ήταν για μετά τις 7 το βράδυ. Τις ώρες, δηλαδή, που κρατάει για κείνον. Εκτός απροόπτου, βεβαίως. Διότι στη Συρία που χειρουργεί κι εκπαιδεύει γιατρούς πάνω από ένα χρόνο τώρα, το απρόοπτο είναι ο κανόνας.
Στην περίπτωσή μας, ευτυχώς, ίσχυσε η εξαίρεση.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!



Δήλωση – ΒΟΜΒΑ των απαχθέντων (Βέλγος – Ιταλός) καθηγητή και δημοσιογράφου στη Συρία που απελευθερώθηκαν σήμερα…
Quirico, Piccinin… Τα χημικά αέρια δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Άσσαντ!
Ο Βέλγος Piccinin είναι καταρρακωμένος και δηλώνει: «Αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ γιατί από τον Μάη του 2012 στηρίζω αποφασιστικά τον Ελεύθερο Στρατό της Συρίας (τους αντάρτες) στον δίκαιο αγώνα για δημοκρατία»!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: "ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΜΙΛΑΤΕ;"


15861-samaras
Μια συγκλονιστική ανοιχτή επιστολή που φέρεται να έστειλε 19χρονος στον Αντώνη Σαμαρά, σαρώνει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο. Αφορμή η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
Αναλυτικά ηεπιστολή
"Είμαι 19 χρονών, φοιτητής & ανασφάλιστος εργαζόμενος σε 2 δουλειές που μου πίνουν το αίμα. Δεν παραπονιέμαι.
Στην Ελλάδα της κρίσης τους, το να έχω δύο δουλειές, έστω και αν μαζί αθροίζουν ...750€ μηνιαίως με καθιστούν προνομιούχο. Από αυτές τις δουλειές εξάλλου έχει φαγητό η μητέρα μου και η 12χρονη αδερφή μου.
Δεν έχω και πολλές επιλογές. Όντας ανασφάλιστος είμαι και φοροφυγάς. Ναι ναι, αυτός που ψάχνει όλη μέρα η κυβέρνηση. Έχω εισοδήματα και δεν τα δηλώνω. (Γιάννη Στουρνάρα, ακούς; ) Δεν ήμουν πάντα φοροφυγάς όμως.

Νέο μνημόνιο, νέος εφιάλτης


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα, η οποία μεταβάλλεται ταχύτατα σε οικονομική έρημο, εξαιτίας της συνε­χιζό­μενης μνημονιακής πολιτικής
Ξερή, χωρίς υπεκφυγές, ήταν η δήλωση του προέδρου της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι: «Η πιθανή επέκταση του ελληνικού προγράμματος (σ.σ.: και μετά το 2014 που λήγει) δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς όρους». Σε απλά ελληνικά, που μάθαμε να μιλάμε αυτή την εποχή της κρίσης δηλαδή, τα όσα είπε ο Ντράγκι σημαίνουν ότι ετοιμάζεται ήδη το νέο μνημόνιο που θα επιπέσει εναντίον του ελληνικού λαού. Νέες περικοπές μισθών, νέο φορολογικό γδάρσιμο, ακόμη αγριότερο, νέες μειώσεις των συντάξεων, ακόμη χειρότερη Παιδεία και Υγεία, και πάει λέγοντας. Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο επικεφαλής της Ευρωζώνης, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ότι «είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε πως η Ελλάδα θα χρειαστεί επιπρόσθετη βοήθεια, πέρα από το ισχύον πρόγραμμα». Αρα νέα μέτρα, όπως είπε ο Ντράγκι.

Οι άνδρες ξέρουν ν’ αγαπούν

(Μόνο και μόνο η εικόνα του Παναγιώτη Ψωμιάδη αγκαλιά με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην ΔΕΘ σε κάνει να κόβεις μαχαίρι όλες τις πολιτικές συζητήσεις και αναλύσεις. Χώρα κάφρων που ψηφίζουν.

Ελληνική Πατέντα: Ψύξη και θέρμανση από το έδαφος τώρα στα σπίτια!!!!




Ο ήλιος αλλά και το έδαφος μπορούν να ζεστάνουν ένα κτίριο το χειμώνα, να το κρατήσουν δροσερό το καλοκαίρι αλλά και να παρέχουν ζεστό νερό στους κατοίκους του!
Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της πρότασης του...

Ηρακλειώτη Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού του Πολυτεχνείου Πατρών, συμβούλου εξοικονόμησης ενέργειας, κ. Κώστα Καπετανάκη, που διακρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό με τίτλο «Κάνε την Καινοτομία Πράξη: Κάνε την Ελλάδα πιο Ανταγωνιστική».
Ο κ. Καπετανάκης μιλάει στην «Π» για την πρότασή του, που αναμένεται να βγει στην αγορά τον επόμενο χρόνο και αποτελεί μία απάντηση στο ερώτημα πώς θα μπορεί κανείς να αποδεσμευτεί από το πετρέλαιο και να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σε εφαρμογές θέρμανσης -ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού.

Η παγκόσμια ελίτ χάνει τον έλεγχο..Τα 10 Σημάδια!!!

πυραμίδα-ελίτ

Συγγραφέας: Eric Blair 
 ακτιβιστής

Το Κάρμα έρχεται για την ελίτ σύντομα. Καθώς οι εξουσιαστές οδηγούνται προς μια καταστροφική ήττα στα πολεμικά τους σχέδια για τη Συρία, τα σημάδια δείχνουν ότι η κυριαρχία τους πάνω στην ανθρωπότητα παρουσιάζει ραγδαία μείωση.
Κατά την τελευταία δεκαετία, η παγκόσμια ελίτ έχει  εξορμήσει για να εδραιώσει την εξουσία της πάνω ​​από τον κόσμο. Είναι πάντα το σχέδιό τους, όπως ένας κακοποιός  σε ένα βιβλίο κόμικς, αλλά μετά την 9/11, το πρόγραμμα πήγε σε overdrive και στη συνέχεια  σε turbo κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008.
Ωστόσο, είναι καταδικασμένη να αποτύχει επειδή οι άνθρωποι είναι γραφτό να καθοδηγούνται από τη δική τους ελεύθερη βούληση, δεν ελέγχονται, όπως τα ζώα. Όσο περισσότερο η ελίτ προσπαθεί να ελέγξει την ανθρωπότητα, η εντροπία συμβαίνει όλο και περισσότερο. Εντροπία, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η έλλειψη τάξης ή της προβλεψιμότητας. Σταδιακή μείωση σε αταξία.

Γυναίκες είχα,γυναίκα δεν είχα...



  "Πρόλαβα και είχα την τύχη να γνωρίσω έναν παππού.Τον προππάπο μου.Καλά δεν είμουν μόνο εγώ που τον πρόλαβα,πολύς κόσμος το έκανε ,αφού είχε το δώρο της ζωής στο έπακρο:έζησε ως 114 χρονών...! γέρασε μαζί με την μπάμπω του που και αυτή στα 112 αποχαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο...λίγους μήνες  μόλις αργότερα ,αφότου πρώτα είχε "φύγει¨ο παππούς..
Εύκολη ζωή δεν είχε,τουρκιά ακόμα κυβερνούσε τον τόπο του όταν γεννήθηκε..το 1867 κάπου σε ένα χωριό στην Φλώρινα.

Κάποτε είχα ένα γείτονα




Κάποτε είχα ένα γείτονα από αυτούς που επιεικώς ονομάζουμε δύσκολο. Όση λογική και αν χρησιμοποίησα, όση επιχειρηματολογία και αν εφάρμοσα, ότι και αν έκανα, ήταν σαν να μίλαγα σε τοίχο. Μέχρι που κατάλαβα ότι οι άνθρωποι έχουν τη δική τους οπτική, ζουν τη δική τους αλήθεια και δεν δέχονται να διευρύνουν την αντίληψή τους. Βολεύονται πάνω από όλα σε αυτό το ρόλο. Και ασχολήθηκα μόνο με εμένα. 

Κλείδωσα την αντιληπτικότητά μου μόνο σε αυτά που ήθελα και χάριζα τριγύρω μου ένα χαμόγελο σε οτιδήποτε θα μπορούσε να με αποσπάσει. Έχω ακόμα αυτόν τον γείτονα. 

Αλλά η σχέση θύτη-θύματος έχει σπάσει. Και χωρίς θύμα, ο θύτης συρρικνώνεται στο πραγματικό του μέγεθος. Και όταν δεν αισθάνεσαι θύμα, τότε ανθίζεις στο πραγματικό σου μέγεθος.

Να ποιοι χρηματοδοτούν τους φονιάδες…

20130909-123349.jpg
Δωρητες Μακ Κειν με τοκο !
ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.
ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ…
ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ….ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ 
ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ…

Το φυσικό φως ρυθμίζει τον οργανισμό



Οι επιστήμονες λένε ότι μια ηλιόλουστη ημέρα έχει φωτεινότητα ίση με εκατό χιλιάδες λουξ (lux=μονάδα φωτεινότητας), την ίδια ώρα που ο φωτισμός εσωτερικού χώρου συνήθως δίνει μόνο τριακόσια λουξ. Δεν ξέρουμε βέβαια σε ποια χώρα αναφέρονται. Στην Ελλάδα – το πιθανότερο – υπερβαίνουμε τις εκατό χιλιάδες μονάδες… εκτυφλωτικού φωτός, άρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε δεόντως. Το γιατί μας το εξηγούν οι ειδικοί.

Δυνάμωσε για τον χειμώνα με σωστή διατροφή

Τώρα είναι η ώρα να ενισχύσεις τον οργανισμό σου, για να είναι δυνατός και να μπορεί να αμυνθεί κατάλληλα στις χειμωνιάτικες ιώσεις και τη γρίπη.
Η θωράκιση του οργανισμού μπορεί να γίνει με τη συστηματική κατανάλωση κάποιων τροφών, που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως είναι οι βιταμίνες Α, C και Ε, το καροτένιο και τα φλαβονοειδή. Έτσι θα έχεις διπλή ωφέλεια: από τη μια θα διορθωθούν τα προβλήματα που πιθανόν δημιούργησαν οι καλοκαιρινές διατροφικές ατασθαλίες και από την άλλη θα αυξηθεί η άμυνα του οργανισμού.

Πως ανακτώ διαγραμμένα αρχεία από τον σκληρό δίσκο ή από στικάκια! - Δείτε το βίντεο


Χάρις των διαφόρων freeware προγραμμάτων που υπάρχουν στο διαδίκτυο, έχουμε την δυνατότητα να ανακτούμε αρχεία που διαγράψαμε κατα λάθος από τον σκληρό μας δίσκο ή από κάποιο στικάκι!

πως να αντιμετωπίσετε τις ψύξεις

Πως να αντιμετωπίσετε τις ψύξεις

Η απότομη εναλλαγή θερµοκρασίας, όταν περνάµε από τη ζέστη στο κρύο, µπορεί να προκαλέσει ενοχλητικά συµπτώµατα, κυρίως στον αυχένα, την πλάτη αλλά και το πρόσωπο, γνωστά ως «ψύξη» ή επιστημονικά «µυϊκό σπασµό».
Εάν ο πόνος είνα δυνατός θα πρέπει τότε να απευθυνθείτε σε έναν ορθπεδικό για να κάνετε τις ανάλογες εξετάσεις. Αποφεύγουμε τις αυθαίρετες διαγνώσεις…

χαλίλ γκιμπράν: οι 7 εαυτοί

Χαλίλ Γκιμπράν: Οι 7 εαυτοί

Στο ποίημά του “οι επτά εαυτοί” ο Χαλίλ Γκιμπράν παρουσιάζει μια συζήτηση που άκουσε κάποια νύχτα ανάμεσα στους 7 εαυτούς του, ο καθένας είχε τον δικό του λόγο να γκρινιάζει για το πόσο δυστυχισμένος είναι και για το πόσο δύσκολο είναι το έργο του, ώσπου στο τέλος μιλά και ο έβδομος εαυτός που προσπαθεί να εναρμονίσει όλους τους επαναστατημένους εαυτούς λέγοντας:”..

Διατροφή και ποιότητα ζωής σε άτομα με καρκίνο


Διατροφή και ποιότητα ζωής σε άτομα με καρκίνοΟ καρκίνος, αποτελεί αναμφίβολα, μια από τις 3 συχνότερες αιτίες θανάτου στις σύγχρονες κοινωνίες ανά τον κόσμο, μαζί με τα ατυχήματα και τα καρδιαγγειακά επεισόδια. Πρόκειται για μια πάθηση με χαρακτηριστικό την δραματική αύξηση των καρκινικών κυττάρων σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε να καθίσταται αδύνατο, το ανοσοποιητικό σύστημα του πάσχοντος να τα καταπολεμήσει .
Το κομμάτι , στο οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση, στην έρευνα αυτή, είναι η διατροφή στα άτομα με καρκίνο. Η πιο σημαντική παράμετρος, στην πρόβλεψη του προσδόκιμου ζωής και της μετέπειτα ποιότητας ζωής κάθε ασθενούς, είναι η δυσθρεψία. Η δυσθρεψία είναι η συνέπεια της εγκατάστασης κάποιας νεοπλασίας σε κάποιον ιστό και πρακτικά χωρίζεται σε 2 επιμέρους μοντέλα. Την ανορεξία και την καχεξία .

Ψυχική επιβάρυνση από χρόνια νόσο: Υπάρχει δυνατότητα πρόληψης;

χρονιες παθησεις και ψυχολογιαΔεν είναι καθόλου λίγες οι οικογένειες ανάμεσά μας που κάποιο ή κάποια μέλη τους πάσχουν από σοβαρό χρόνιο νόσημα. Ένα χρόνιο νόσημα μπορεί να αφορά όλα τα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού. Μερικά τυπικά παραδείγματα είναι:
• Νεφρική ανεπάρκεια
• Στεφανιαία νόσος
• Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο
• Διάφορες νευρολογικές παθήσεις όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, Πάρκινσον, άνοιες, επιληψία
• Χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ)
• Σακχαρώδης Διαβήτης
• Καρκίνος
• Αυτοάνοσα νοσήματα όπως ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος (ΣΕΛ)
• Συγγενείς ή επίκτητες αναπηρίες όπως τυφλότητα, κωφαλαλία
• Διάφορα σπάνια σύνδρομα όπως η μυική δυστροφία

Η ιστορία του κουλουριού Θεσσαλονίκης!!!

Η ιστορία του κουλουριού Θεσσαλονίκης!!!


Η ιστορία του κουλουριού Θεσσαλονίκης
Ένα από τα πιο παραδοσιακά ελληνικά σνακ, που ξυπνά τις πιο γλυκές μνήμες των παιδικών μας χρόνων, αποτελεί ταυτόχρονα και μία από τις πιο υγιεινές πηγές υδατανθράκων, πρωτεϊνών και άλλων θρεπτικών συστατικών και ενέργειας. Το καλύτερο προϊόν για να εκτιμήσετε την απλότητα της γεύσης.
Μπορεί για την καταγωγή και το όνομά του να υπερηφανεύεται η Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια η διατροφική αξία του και η νοστιμιά του, έχουν κατακτήσει όλη τη χώρα και όσοι το… αγαπούν, το επιλέγουν ως σνακ συχνά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σίγουρα καθένας μας είναι μοναδικός, αλλά όχι κι αναντικατάστατος.



Σίγουρα καθένας μας είναι μοναδικός, αλλά όχι και αναντικατάστατος.
Ναι σίγουρα κανείς δεν πρόκειται να είναι σαν αυτόν/ήν, ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει την μοναδική δική του ψυχοσύνθεση, αντίληψη και χαρακτήρα, όμως είναι αναπόφευκτο να αποκαλυφτεί το πραγματικό περιεχόμενό του - έτσι ή αλλιώς δεν έχει σημασία- και η Χημεία που δημιουργεί με το περιβάλλον του...και με μάς τους ίδιους.
Κάποιος λοιπόν ή κάποιοι άνθρωποι κατά καιρούς είναι δίπλα μας και κάποιος άλλος πιο κοντά απ'όλους, κάποιοι από αυτούς -για πολλούς λόγους- αντικαθίστανται χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνουν την μοναδικότητά τους, μια μοναδικότητα ωστόσο που παύει να μας ενδιαφέρει και να μας καλεί κοντά της.

Σπειροειδής διάσταση, κάρμα και γωνιώδης πορεία ζωής


Γνωρίζουμε όλοι -ή τουλάχιστον όσοι βρίσκονται ως αναγνώστες στο παρόν blog-, ότι σε περίπτωση κινδύνου ο άνθρωπος έχει δύο δυνατότητες… της μάχης ή της φυγής… Αυτό συμβαίνει στο υλικό, σωματικό επίπεδο της μορφής, όπου το Εγώ πάντοτε σε εγρήγορση ως φρουρός του σώματος και της ύλης, ενημερώνει τους υπάρχοντες μηχανισμούς, ανακαλεί από την μνήμη και την εμπειρία του ανάλογες πρακτικές και λύσεις και τελικά αντιδρά θέτοντας το σώμα σε κατάσταση μάχης ή στρέφοντάς το σε θέση φυγής και απομακρύνοντάς το από το επικίνδυνο σημείο… Στο πνευματικό επίπεδο όμως τι συμβαίνει στις ανάλογες περιπτώσεις; Τι συμβαίνει δηλαδή εσωτερικά, ενεργειακά σε επίπεδο Εαυτού, στις περιπτώσεις που το σώμα βρίσκεται σε μια χρονική στιγμή όπου αντιλαμβάνεται μέσω των αισθήσεών του κίνδυνο για την επιβίωση και διατήρησή του;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα