Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ 5 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

5w_tw0eng2uym7rdmoafah1wkho

Την ίδια εβδομάδα: 
Καταδίκη του δημιουργού της σελίδας του Γέροντα Παστίτσιου, για “εξύβριση των θείων”. Αστυνομικοδικαστικό πραξικόπημα ενάντια στον αναρχικό Κώστα Σακκά με κατασκευασμένη κατηγορία. Κατάρρευση του κατασκευασμένου κατηγορητηρίου στη δίκη του αναρχικού Θεοφίλου. Δάσκαλος έβαζε τα παιδιά του να χτυπούν το ένα το άλλο για τιμωρία. Το Σ.τ.Ε. αποφασίζει πως οι περικοπές στους μισθούς των ενστόλων είναι αντισυνταγματικές γιατί θίγουν τον “σκληρό πυρήνα του κράτους”.  Τραμπουκισμοί και ξυλοδαρμός τρανς στο Μετρό και στα Εξάρχεια. Οδηγός λεωφορείου δεν αφήνει άστεγο να ανέβει επειδή “θα κολλήσει το λεωφορείο ασθένειες”. Ο τραγουδιστής Πετρέλης τραγουδά “Το χαστούκι”, εξηγώντας πως μια γυναίκα “τα θέλει” και τρώει ξύλο.
Εννέα παιδιά και τρείς γυναίκες πνιγμένοι στο Αιγαίο με μάρτυρες να κάνουν λόγο για “ευθύνες του Λιμενικού”…..

  •  Ο διεκπεραιωτής
Ο κυρ διεκπεραιωτής το μόνο που θέλει είναι να κάνει τη δουλειά του. Ακόμα και αν αυτή περιλαμβάνει να αφήνει έξω από το λεωφορείο του έναν άστεγο, τον ίδιο άστεγο που σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, δεν αφήνουν να κατέβει στο μετρό άλλοι διεκπεραιωτές, άλλης εταιρίας. Αυτός ο καλός κύριος δεν θέλει βρώμικο το λεωφορείο του ή το σταθμό του, γιατί θα κολλήσει ασθένειες από τον άστεγο, από το πρεζάκι, από τον εξαθλιωμένο μετανάστη εργάτη που δεν έχει χαρτιά.
Συνήθως κάνει παρέα στη δουλειά με άλλους, που έχουν τις ίδιες απόψεις σαν και αυτόν. Όλοι μαζί γκρινιάζουν για το πως “οι Εβραίοι κάνουν κουμάντο στο κόσμο”. Για τα “μεγαλεία της ελληνικής γλώσσας”, για τους “τσαμπατζήδες” στα λεωφορεία, για τους “αναρχικούς που κλείνουν τους δρόμους”. Αν τύχει και δουλεύουν στην ίδια βάρδια μπορεί και να σου κάνουν τσαμπουκά και αν δουν ότι δεν τους παίρνει θα φωνάξουν ομοΪδεάτες τους από τη Δέλτα και τη Διάς. Αν τύχει και τους παίρνει μπορεί και να πετάξουν κάνα πιτσιρικά από λεωφορείο εν κινήση.
Ο κυρ διεκπεραιωτής δε χρειάζεται να πετάει παιδιά από λεωφορεία. Μπορεί να τα “διδάσκει” βασανιστήρια, όπως έκανε ο “δασκαλος” στην Άρτα, που έβαζε παιδιά να χτυπουν άλλα παιδιά για τιμωρία. Τον κυρ διεκπεραιωτή θα τον πετύχεις σχεδόν παντού. Ο κυρ διεκπεραιωτής κάνει τη δουλειά του. Ο κυρ διεκπεραιωτής, το βράδυ, γυρνάει στο σπίτι και κάθεται με την οικογένεια του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
  • Ο κατασκευαστής ενόχων
Ο κυρ κατασκευαστής ενόχων δουλεύει στις υπηρεσίες του “σκληρού πυρήνα του κράτους”. Έτσι ονόμασαν τους ένστολους” οι κύριοι του Συμβουλίου της Επικρατείας, ως αιτιολογία για να μην τους κόψουν τα μισθά. Όταν τους αποκαλεί έτσι το Σ.τ.Ε., είναι κάτι φυσικό. Όταν τους αποκαλούν έτσι οι αναρχικοί ή οι αριστεροί, τότε είναι γραφικοί και υπερβολικοί. Ο κυρ κατασκευαστής ενόχων κάνει καλά τη δουλειά του και φτιάχνει υποθέσεις αναρχικών έτσι ώστε να πάνε σε δίκη. Στο δικαστήριο βέβαια οι υποθέσεις καταρρέουν.
Έτσι, η αντιτρομοκρατική μπορεί να λέει με θράσος δύο φορές στο δικαστήριο, πως ο αναρχικός Θεοφίλου “μπορεί να μην ήταν στη Πάρο την ώρα της ληστείας”. Έτσι, οι μάρτυρες μπορεί να καταθέτουν ότι δεν αναγνωρίζουν τον αναρχικό θεοφίλου ως το ληστή. Έτσι το dvd με το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης μπορεί να δείχνει πως οι ληστές άφησαν γενετικό υλικό σε πολλά σημεία ,αλλα δεν το μάζεψε κανείς. Έτσι μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες που να μη δείχνουν κανένα καπέλο στο σημείο της δολοφονίας του ταξιτζή, αλλά να υπάρχει ένα καπέλο ως απόδειξη πως ο Θεοφίλου ήταν εκεί. Έτσι, σε άλλη υπόθεση, μπορεί να υπάρχουν τα αποτυπώματα του Σακκά από το 2010 στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής, αλλά η αντιτρομοκρατική να ισχυρίζεται πως δεν είχε αποτυπώματα από το Σακκά και του τα πήρε τώρα.
Η κατασκευή ενόχων δεν αφορά πλέον μόνο τους αναρχικούς. Αφορά ολόκληρα χωριά στις Σκουριές, μετανάστες εργάτες στο κέντρο της Αθήνας που καταλήγουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τις οροθετικές γυναίκες που παγιδεύτηκαν για λίγες ψήφους. Ο κυρ κατασκευαστής ενόχων κάνει τη δουλειά του. Ο κυρ κατασκευαστής ενόχων, πάει το βράδυ σπίτι και κάθεται με την οικογένεια του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
  • Ο αναπαραγωγέας
Ο κυρ αναπαραγωγέας μπορεί να σου γράψει 500 λέξεις σε ένα τεταρτάκι, να σου διορθώσει το κείμενο και να το στείλει για εκτύπωση. Δεν έχει μόνο μια δουλειά αλλά παίρνει το κατιτίς από γραφεία τύπου εταιριών. Αποκαλεί τον εαυτό του δημοσιογράφο, ενώ το μοναδικό ρεπορτάζ που μπορεί να έχει κάνει, είναι να πιει κανα καφέ στη Μεγάλη Βρετανία με υπουργο η επιχειρηματία. Συνήθως αποκαλεί τον εαυτό του εργαζόμενο αλλά, με το που βρει ευκαιρία, θα γίνει αφεντικό να έχει άλλους εργαζόμενους με μπλοκάκι να του κάνουν τη δουλειά για να μιλάει αυτός με τους επιχειρηματίες και να βγαίνει στα τηλεπαράθυρα να γκρινιάζει για την “επιχειρηματικότητα”, την “ανάπτυξη” και τις “ξένες επενδύσεις”.
Ο κυρ αναπαραγωγέας δε χρειάζεται να γίνει αφεντικό. Μπορεί απλά να πιάσει μια θεσούλα δίπλα από τον κυρ κατασκευαστή ενόχων και να λέει ότι του ψιθυρίσει αυτός .. για “είδηση”. Βέβαια ο κυρ αναπαραγωγέας μπορεί και να μην δουλευει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο κυρ αναπαραγωγέας είναι και αυτός παντού. Λέει ότι του είπαν να πει και ότι άκουσε από τις “έγκυρες πηγές”. Ο κυρ αναπαραγωγέας κάνει τη δουλειά του. Ο κυρ αναπαραγωγέας γυρνάει το βράδυ στο σπίτι και κάθεται με την οικογένεια του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
  • Το καλό λαϊκό πλην τίμιο παλικάρι
Το καλό λαϊκό παλικάρι είναι και αυτό παντού. Πάντα με το χαμόγελο θα περιμένει να του γυρίσεις τη πλάτη για να αρχίσει το ρουφιάνεμα. Είναι παντογνώστης σχετικά με το μεγαλείο του έθνους, την εθνική ομάδα, τα μυστικά της ελληνικής γλώσσας και την ένδοξη ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, αλλά δεν έμαθε ποτέ πως να λέει όχι στο αφεντικό. Λέει ναι στη διασκέδαση και θέλει πάντα “να περνάει καλά”.
Αν καίγεται το δάσος αυτός θα χορεύει κλαρίνα. Αν πεθαίνουν άστεγοι αυτός θα χορευεί ζεμπεκιές. Αν πνίγονται παιδιά στο Αιγαίο αυτός θα φωνάζει “και άλλους!”. “Έλα μωρέ..” “τι μας λες και εσύ τώρα..” “καλά κομμούνι είσαι..;” “μαλακίες είναι αυτά, όλοι ίδιοι είναι”.. οι διαχρονικές ατάκες του. Ιδίως η τελευταία, το “όλοι ίδιοι είναι” είναι το προπέτασμα καπνού του καλού λαικού παιδιού, που κρύβει το γεγονός πως είναι ακριβώς ίδιος και απαράλαχτος με τα υπόλοιπα λαικά καλά παιδιά, πως το εργοστάσιο συνειδήσεων βγάζει μόνο ένα-δυό μοντέλα.  Το καλό λαικό παιδί λέει πως “όλες πουτάνες είναι”. Ρίχνει και από καμιά σφαλιάρα γιατί “τα θέλουν οι πουτάνες”.
Το καλό λαϊκό παιδί, αν έχει κονέ στη νύχτα, θα γίνει φίρμα. Τραγουδιστής σκυλάδικου, παρουσιαστής εκπομπής, πράκτορας μοντέλων, εισαγωγέας αυτοκινήτων. Το καλό λαικό παιδί ποτέ δε θα σου πεί “όλοι μαφιόζοι είναι”. Το καλό λαϊκό παιδί δηλώνει Χριστιανός με τα όλα του. Με τη κόκα του, τις κοπέλες του trafficking και το ξέπλημα χρήματος. Το καλό το λαικό το παλικάρι είναι “proud to be greek”. Το καλό λαικό παλικάρι θίγεται αν κάποιος του αποδείξει πως ο Παίσιος και οι προφητείες του είναι ακόμα μια προσπάθεια χειραγώγησης και πως η θρησκείες είναι όργανο ελέγχου των ανθρώπων. Το καλό λαικό παλικάρι κάνει τη δουλειά του. Το καλό το λαϊκό το παλικάρι ξυπνάει από το χθεσινοβραδινό γλέντι και χτυπάει το φραπέ του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
  • Ο κατασκευαστής απόψεων
Ο κατασκευαστής απόψεων είναι γνώστης των τελευταίων τάσεων στις τέχνες και τα γράμματα. Αρθογραφεί στα όχι και τόσο “free” press, ανεβάζει στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης την άποψη του για τα τεκταινόμενα, με μοναδικό γνώμονα πως δεν θα στεναχωρήσει κανένα. Βέβαια αν χρειαστεί να στεναχωρήσει κάποιον, συνήθως δεν θα είναι κανενός είδους εξουσία, παρά μόνο θα μιλήσει ενάντια σε όσους διαφωνούν με τη βαρβαρότητα τριγύρω τους.
Ο κυρ κατασκευαστής απόψεων δεν βλέπει ποτέ καμιά βαρβαρότητα παρά αυτή όσων διαφωνούν μαζί του. Είναι τυφλός στους άστεγους και κουφός στις κραυγές των βασανισμένων από την αστυνομία. Από χάδια ξέρει μόνο τα χάδια όσων θαυμαστών του κάνουν “like” στο διαδίκτυο και συμφωνούν πάντα μαζί του. Η γεύση του είναι εκλεπτυσμένη και δεν ανέχεται να γίνεται λόγος για πεινασμένα παιδιά.
Είναι τόσο προοδευτικός στα λεγόμενα του που θυμίζει ανακοίνωση της αστυνομίας ή και της Χρυσής Αυγής. Αν οι υπόλοιποι χρήστες του διαδικτύου, που δεν είναι διάσημοι σαν και αυτόν, αρχίζουν και τον κράζουν, αυτός τους αποκαλεί “όχλο”, με “σχέδιο” να χτυπήσουν αυτόν και τις δυνάμεις του φωτός στη χώρα. Φυσικά ποτέ δεν θα αναγνωρίσει τον εαυτό του ως μέρος του όχλου των “έγκυρων” και των “διάσημων” που είναι τυφλοί και κουφοί απέναντι στη βαρβαρότητα των αφεντικών. Δεν είναι η ώρα για “εντάσεις”. Είναι η ώρα της “ευθύνης”. Άλλωστε οι διάσημοι πεφωτισμένοι πρέπει να βιοποριστούν κάπως και αυτοί. Ο κυρ κατασκευαστής απόψεων κάνει τη δουλειά του. Γυρνάει το βράδυ στο σπίτι και κάθεται με την οικογένεια του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε, κάποια πράγματα γύρισαν στον 19ο αιώνα. Οι μισθοί, τα εργασιακά δικαιώματα, ο φόβος της επιβίωσης. Για τις πολιτικές ελευθερίες ούτε λόγος. Αυτές έχουν αρχίσει και προσομοιάζουν την ιστορική περίοδο του Μεσαίωνα.
Το σύγχρονο ολοκληρωτικό κράτος, είναι ολοκληρωτικό και γιατί τα πέντε αυτά προσωπεία είναι σχεδόν αδιαχώριστα όπου και αν κοιτάξεις. Ο μπάτσος βασανιστής διεκπαιρεώνει τις εντολές αναπαράγωντας το “κομμούνια θα σας κάνουμε σαπούνια” είναι το καλό παλικάρι της διπλανής πόρτας. Ο ελεκτής του λεωφορείου που κάνει το μπάτσο τραμπουκίζει τον άστεγο, μιλώντας για το φόβο των ασθενειών, αναπαράγωντας τις ανοησίες που βολεύουν την κατασκεύη της εικόνας μιας Αθήνας “όμορφης”, για την οποία κόπτεται ο κυρ δήμαρχος και τις οποίες νομιμοποιούν τα -όχι και τόσο- free press.
O επιχειρηματίας συνεργάζεται με τους μαφιόζους πορτιέρηδες, που συνεργάζονται με τους φασίστες που διευκολύνουν την αστυνομία, που εκτελεί τις διαταγές των στρατηγών, που  τα λένε με τα λόμπυ της ανάπτυξης του κέντρου των Αθηνών -και αλλού- που τους υποστηρίζουν κάτι πολιτικοί, που τους ψηφίζουν όσοι πιστεύουν στο “μεγαλείο της ελληνικής γλώσσας”, που είναι proud to be greek αλλά οι Μολδαβές τους αρέσουν περισσότερο από τις Ρωσίδες για trafficking και διαμαρτύρονται γιατί είναι κλειστοί οι δρόμοι από τις απεργίες που κάνουν οι συντεχνίες, για τις οποίες διαμαρτύρεται ο τηλεαστέρας στα κανάλια που έτρωγε πριν με τον υπουργό, που τα έλεγε με τη πρεσβεία, που ήθελαν οι πολυεθνικές να προωθήσει κάτι οπλικά συστήματα, που θα έπαιρναν μίζες αρκετοί και θα φούσκωναν υπερήφανα τα στήθη οι proud to be greek που γράφουν πως να εξολοθρεύσουμε τους Εβραίους στα σχόλια του youtube, που πολλοί από αυτούς είναι στην ομάδα Δέλτα και βασανίζουν μετανάστες και διαδηλωτές για να χαίρεται η κυρία στον καναπέ της με τη φωτογραφία του Παπαδόπουλου από επάνω, που θα πάει την Κυριακή στην εκκλησία και θα κλαίει για τους φτωχούς.
Και την ίδια ώρα μικρά παιδιά θα ουρλιάζουν καθώς πνίγονται στο Αιγαίο.Αυτός είναι ο φασισμός. Αυτός είναι ο Ολοκληρωτισμός.Και η συνείδηση για να τον πολεμήσουμε μπορεί να είναι μόνο ταξική.
Ούτε Θέοι Ούτε Αφέντες.
Ούτε Κράτος, ούτε Κεφάλαιο, όπως λένε κάποιοι “γραφικοί” και κάποιες “Κασσάνδρες” εδώ και 150 χρόνια..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα