Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ένα δάκρυ για έναν 8χρονο ΗΡΩΑ!... Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Είναι λίγο το ένα δάκρυ για αυτό το απίστευτα υπέροχο, το 8χρονο παιδί που σίγουρα θα τιμηθεί, μετά τον τραγικό θάνατό του, ως ΗΡΩΑΣ!...

Και είναι λίγο το δάκρυ καθώς τα τελευταία χρόνια χύθηκαν πολλά δάκρυα για τα θύματα 
παρανοϊκών ώριμων στην ηλικία, ή εφήβων ή ακόμη και παιδιών που ΣΚΟΤΩΣΑΝ συνανθρώπους τους ή συμμαθητές τους.

Η Αμερική, κατά κύριο λόγο, είναι το παλκοσένικο όπου έχουν παιχτεί πολλά μεγάλα δράματα δολοφονιών ακόμη και παιδιών από παιδιά.

Αλλά η προχτεσινή είδηση ΔΕΝ επιτρέπεται να περάσει ασχολίαστη καθώς αφορά στον 8χρονο Tyler Doohan ο οποίος αυτοθυσιάσθηκε στην προσπάθειά του να σώσει τον ανάπηρο θείο του και τον παππού του.



Ο μικρός Tyler βρέθηκε στο λυόμενο του θείου του στο Penfield της πόλης Rochester τηε Πολιτείας της Νέας Υόρκης για επίσκεψη καθώς η Δευτέρα ήταν ημέρα σχολικής αργίας στη μνήμη του νέγρου μαχητή των ανθρώπινων δικαιωμάτων Martin Luther King.

Η φωτιά στο λυόμενο ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και καθώς ο 8χρονος Tyler το αντιλήφθηκε ξύπνησε και ΕΣΩΣΕ εξι άτομα μέλη της οικογένειας συμπεριλαμβανομένων και δύο παιδιών ηλικίας 4 και 6 ετών.

Στην συνέχεια ξαναμπήκε στο φλεγόμενο λυόμενο για να ξυπνήσει τον ανάπηρο θείο του και τον παππού του αλλά παγιδεύτηκε στις φλόγες και έχασε τη ζωή του μαζί με αυτούς.

Είχαμε συνηθίσει, δυστυχώς, τις ειδήσεις παράλογων δολοφονιών από παιδιά και στέρεψαν τα δάκρυα ανθρώπων σε όλες τις χώρες της γης που αναρωτιούνται ξανά και ξανά τι ωθεί ενήλικες, εφήβους και παιδιά σε τέτοιες πράξεις.

ΕΝΑ δάκρυ, το μόνο που μας περίσσεψε, ΔΕΝ μπορεί να καλύψει το μεγαλείο της πράξης του 8χρονου ΗΡΩΑ καθώς του αξίζουν περισσότερα…

Εάν δεν υπήρχε ο Tyler ο αριθμός των θυμάτων θα ήταν μεγαλύτερος.

Σε έναν κόσμο γεμάτο εγωιστές ένας 8χρονος αλτρουιστής μας έδωσε ένα δυνατό χαστούκι…

Δεν νομίζω ότι θα συνέλθουμε, αλλά μας άξιζε το χαστούκι!

triklopodia

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα