Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Εντολή Σαμαρά να σταματήσει το δούλεμα με τις “εντολές Σαμαρά!”

entolisamara-thumb-large

Επείγουσα έκκληση  στους χρήστες των social media,  για προσωρινή αναστολή της …”πλακίτσας “  με τις «ΕντολέςΣαμαρά», απηυθύναν κύκλοι από το Μαξίμου, διότι λόγω υπερφόρτωσης, προκλήθηκαν προβλήματα λειτουργίας στο πρωθυπουργικό software…
Ενας σχετικός  … “πανικός στο σύστημα”   επικρατεί στο πρωθυπουργικό περιβάλλον διότι το σύστημα “Entolisamara 2.0″  που χρησιμοποιείται από τον πρωθυπουργό για  την άμεση έκδοση εντολών βρίσκεται από σήμερα το πρωί, εκτός λειτουργίας .
Η βλάβη  εντοπίστηκε στη διάρκεια της ξενάγησης του πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά, μόλις είχε ολοκληρώσει τις Εντολές Σαμαρά για μερικά μερεμέτια σε πεσμένους σοβάδες. Το σύστημα έπεσε,  πιο συγκεκριμένα,  την ώρα που ο Α.Σ   έδινε στο software του,  να κλείσει ένα ακόμα ρήγμα που είχε ανοίξει ο σεισμός στην άσφαλτο.

Εγκυρες πηγές αναφέρουν πως μέχρι στιγμής  ο πρωθυπουργός, είχε  τουλάχιστον προλάβει να δώσει «Entolisamara» σε έναν τυφλό  ο οποίος έτσι ξαναβρήκε το φως του , σε ένα παράλυτο να  περπατήσει, και στον Γιάννη Στουρνάρα να δώσει κάτι ψιλά από αυτά που θα εισπραχτούν απο τη φοροδιφυγή  στους  σεισμόπληκτους Κεφαλονίτες.
Αμέσως μετά,  έσπευσαν στο σημείο (με Εντολή Περιβάλλοντος  Σαμαρά) ειδικοί τεχνικοί, οι οποίοι έμειναν  όμως ακίνητοι, καθώς λόγω πεσμένου συστήματος  δεν μπορούσαν να πάρουν Entolisamara για να αρχίσουν να λύνουν τα προβλήματα!
“Entolisamara¨  για την επανεκκίνηση του προγράμματος, προσπαθούν να αποσπάσουν με τη μέθοδο της παντομίμας, μέχρι  και αυτή τη στιγμή   σύμβουλοι του πρωθυπουργού,   ενώ ταυτόχρονα  γίνεται ότι είναι δυνατόν  για  να αποτραπεί η εγκατάσταση  πειρατικής έκδοσης από  τον Ευάγγελο Βενιζέλο…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα