Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το αστέρι της Βεργίνας – αποκρυπτογράφηση

Το αστέρι της Βεργίνας αν το δείτε καλά έχει 12 ακτίνες. Ο αριθμός 12 και αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Πνευματικό κόσμο. 


Το 12 ως μυητική διδασκαλία τον συναντάμε στους μεσημβρινούς στο σώμα μας, στους άθλους του Ηρακλή, στους Θεούς του Ολύμπου, στα ζώδια, στους μήνες του χρόνου και στους μαθητές του Ιησού. 
 
Αυτή τη μυητική διδασκαλία είναι μία σπουδαία διαδρομή αφού ενώνει τα 2 εξάρια. 
 
Αν το δούμε με τους 12 Θεούς του Ολύμπου όπου ήταν 6 γυναίκες  και 6  άντρες. Που σημαίνει όλη η πορεία ανάβασης του ανθρώπου μέσα από την ένωση αυτών των 2 όπου έρχεται το 12. 
 
Το 12 στη συνέχεια ενώνεται ως 1+2= 3 δηλαδή την Αγία Τριάδα που είναι ο τελικός προορισμός κάθε ανθρώπου. Φανταστείτε τώρα πως εμείς οι άνθρωποι στην πραγματικότητα είμαστε όχι το 12 γιατί δεν έχουμε διδαχτεί την ένωση των 2 σε 6 αλλά στον καθένα μας κυριαρχεί ένα μόνο 6ρι. 
 
Όπου ένα 6 το δικό μας και άλλο ένα 6 του συντρόφου μας στην ένωσή μας ως ταίρι δημιουργείτε άλλο ένα 6. Δηλαδή τα 3 εξάρια που όπως έχουμε μάθει είναι του έξω από δω, ο αριθμός του θηρίου. Ναι γιατί στον καθένα μας υπερισχύει το εγώ του οπότε όλη η ένωσή μας έχει μέσα της μόνο εγωιστική διαδρομή και σχεδόν ποτέ την ουσία της αγάπης. 

Η Αγία Τριάδα που ο καθένας μας οφείλει να φτάσει σε ατομικό επίπεδο θέλει πολύ υπομονή και συνεχόμενη εκπαίδευση για να σταματήσει να υπάρχει σε μας αυτό το 6 και 6. 
 
Στο αστέρι της Βεργίνας τώρα αν δείτε οι ακτίνες είναι μία παρά μία, δηλαδή μία μικρή και μία μεγάλη. Αυτό θέλει να μας δείξει ότι μέσα σε κάθε άνθρωπο υπάρχουν και οι δύο ενέργειες η αρσενική- αρνητική και η θηλυκή- θετική. 
 
Όπου σε κάθε άλλοτε ισχύει η μία και άλλοτε η άλλη. Η θηλυκή ενέργεια έχει να κάνει με την καρδιά και τα συναισθήματα αγάπης ενώ η αρσενική με τη λογική. Όταν η θετική εισχωρήσει μέσα στην αρνητική τότε η λογική μετατρέπεται σε Νου- Νοημοσύνη- Ναό οπότε οι δύο ενέργειες ευθυγραμμίζονται με αποτέλεσμα να γίνουν μία.
 
 Η ευθυγράμμιση αυτή γίνεται μέσα από τους μεσημβρινούς στο σώμα μας όπου ο ένας ευθυγραμμίζεται με τον άλλον, δηλαδή οι Θεοί του Ολύμπου, όπου κάθε ένας από αυτούς αφορά και έναν μεσημβρινό μας αντίστοιχα θηλυκό- αρσενικό. Οπότε τον κάθε μας μεσημβρινό τον ενώνουμε με τον άλλον και δημιουργούμε μονάδα = 1+1= 1, αυτός είναι ο στόχος μας. 
 
Πώς ενώνουμε τους μεσημβρινούς? Μα όταν αρχίσουμε να βάζουμε μέσα στην κοινή λογική στοιχεία της πνευματικής διαδρομής, επίγνωση τότε η λογική μετατρέπεται σε πλούτο. Άρα μέσα από αυτή τη μέθοδο εμείς μετατρέπουμε τις ακτίνες μας όλες στο ίδιο επίπεδο, δεν υπάρχει πια η ανισορροπία και η χωριστότητα Εγώ- Εαυτός. 
 
Όπου το εγώ είναι ο μόνιμος εχθρός μας και είναι αυτό που μας μάχεται σε όλη μας τη ζωή. Κάθε μέρα όλοι μας δίνουμε μάχες με το εγώ και κάθε μέρα κερδίζει αυτό. Οι μάχες βέβαια δεν μένουν μόνο σε ατομικό επίπεδο, αλλά μεταφέρονται και σε όλο μας το περιβάλλον. Το ίδιο αντιμετωπίζουμε κι εμείς από το περιβάλλον μας. 
 
Το αστέρι της Βεργίνας μας μιλά ξεκάθαρα για Βέρα= ένωση= γάμο και στη συνέχεια τη γέννα που θα υπάρξει μέσα από αυτόν τον γάμο. Θα δημιουργηθεί ένας καινούργιος άνθρωπος όπου δεν θα βασίζεται στην χωριστότητα αλλά θα έχει βρει ισορροπία μέσα από την ένωση των ενεργειών του. Η λέξη Βεργίνα λοιπόν μετατρέπεται σε Βεργέννα = Βέρα- γέννα= Αυθεντικός Άνθρωπος. Ο Άνθρωπος που έχει αντιληφθεί απόλυτα το μέγεθος της περιουσίας του και αυτό ακριβώς που ΕΙΝΑΙ. 

Όταν το καταλάβουμε όλο αυτό και ενώσουμε αυτές τις δύο ενέργειες σε μία τότε θα έχει μετατραπεί ο πλανήτης από κόλαση σε παράδεισο. Κόλαση είναι τώρα μέσα από τις συνεχόμενες μάχες των εγώ με τη διάθεση ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου με στόχο όλο το υλικό υπόβαθρο. 
 
Όλος αυτός ο δρόμος που έχουμε πάρει τόσες χιλιάδες χρόνια όπου μας μειώνει απίστευτα ως νοήμονα όντα που είμαστε. Η έχθρα μας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
 
Ας βάλουμε λοιπόν ως στόχο μας να μετατρέψουμε το Άστρο της Βεργίνας από μικρό- μεγάλο σε ένα μέγεθος, να γίνουμε μία ενέργεια για να υπάρξει η καθολική λύτρωση.


Δωροθέα 
 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα