Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΦΗΜΕΡΗ ΣΧΕΣΗ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΠΛΙΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ


Ο Αλ Πατσίνο, η απόλυτη σινεματζήδικη φάτσα, αυτό το φοβερό θηρίο του κινηματογράφου, εμφανίστηκε με την γκόμενά του, σε εστιατόριο του Μπέβερλυ Χηλς. Και σα να το θεωρούν σοκαριστικό, έστω απλά περίεργο, ότι το μανούλι δίπλα στον Αλ Πατσίνο είναι μόνον 33 χρονών.
Δεν κατάλαβα. Αν ένας άνδρας θέλει να κάνει μία εφήμερη σχέση, για κάποιους μήνες το περισσότερο, πόσο χρονών πρέπει να είναι η κυρία για να μην προκαλεί η διαφορά ηλικίας; Ο Πατσίνο είναι 73. Nα βγαίνει με μία εξηντάρα, πενηντάρα, πόσο χρονών.

Στο φινάλε ο ηθοποιός βγαίνει τούτο τον καιρό με μία πατριώτισσα. Όπως αυτός έτσι και η κάποια Λουτσίλα Σόλα, 40 χρόνια νεώτερη, έχει ιταλική καταγωγή.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΠΛΙΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ



Συνήθως οι δημοσιογράφοι, σαν επαγγελματίες γραφιάδες, επιστρατεύονται από κάποιον διάσημο όταν αυτός αποφασίσει να γράψει την αυτοβιογραφία του. Τα απομνημονεύματά του. Να θυμηθεί τα παληά.
Να, το θέμα. Ο Κώστας Βουτσάς (στη φωτό με την αείμνηστη μυθική γυναίκα του θεάτρου Σπεράντζα Βρανά, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση), που γεννήθηκε το 1931, που άργησε να γίνει γνωστός και αγαπητός, γνώρισε την επιτυχία μετά τα 30 του χρόνια, και από το κρεββάτι του έχουν περάσει γνωστές και άγνωστες γυναίκες. Φαντάσου τι έχει να διηγηθεί ο Βουτσάς, ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού θεάτρου, αν αποφασίσει να ξεφυλλίσει την ατζέντα της ερωτικής του δράσης.
Ο Τσάρλυ Τσάπλιν, κατά τη γνώμη μου ο μεγαλύτερος ηθοποιός από καταβολής σινεμά, ο θρυλικός Σαρλώ πηδούσε κανονικά και μετά τα 85 του. Γίνεται; Παραγίνεται. Και μιλάμε για εποχές που δεν υπήρχανε τα Viagra.
Να αναφέρω μόνον ότι ο βρετανοεβραίος Τσάρλυ Τσάπλιν, που γεννήθηκε το 1889, ήταν ασταμάτητος να κάνει παιδιά με την κόρη του μέγιστου θεατρικού συγγραφέα Ευγένιου Ο’ Νηλ, την Ούνα, 36 χρόνια μικρότερη. Γίνονται τα παιδιά μ’ άλλο τρόπο εκτός από τον γνωστό;
Από τηλεοράσεως προχθές ο Κώστας Βουτσάς μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με τη νέα του σύντροφο. Μπορεί να έχει στύση ο δημοφιλέστατος ηθοποιός στα 83 του; Εξαρτάται και από το ταίρι του. Όσο δυνατή να ‘ναι η κράση του άνδρα χρειάζεται σ’ αυτή την ηλικία και τη «βοήθεια» του κοριτσιού. Κι αν το κορίτσι δεν είναι «εκπαιδευμένο», ο παπούς θα της δείξει πως θα τον δροσίζει στα «εργαλεία» του.
Υπάρχουν κάποιοι κραταιοί. Οι περιπτώσεις. Ο άλλος, μη λέμε ονόματα, ογδοντάρης και τον τσακώσανε με τα σώβρακα να ορμάει στην εγγονή του.
Ο Βουτσάς είναι εραστής. Έχει αδυναμία στο φουστάνι. Κάθε τόσο εμφανίζεται με νέα γυναίκα, πάντα πολύ μικρότερης ηλικίας. Κανονική σχέση, όχι αρπακτές. Και η σχέση θέλει δουλειά. Προϋποθέτει μία διαδικασία. Τα περισσότερα θα ‘ναι αδιακρισία.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΣΤΑ 83 ΜΕ ΝΕΑ ΓΚΟΜΕΝΑ



Μεγάλη δήλωση, μάλιστα από τηλεοράσεως, του Κώστα Βουτσά. Μόνον ένας αεκτζής θα την έλεγε τέτοια κουβέντα. Έλα! Ένα κρυόπλαστο αστείο κάναμε. Όχι περισσότερο από ένα κάθε μήνα.
Λοιπόν. Επί του θέματος. Ένας γεροξούρας στα ογδόνταφεύγα  είναι ο Κώστας Βουτσάς και δεν το βάζει κάτω. Με τίποτα. Πρώτα θα πεθάνω, σα να σου λέει, και μετά θα σταματήσω να θέλω δίπλα μου γυναίκα. Τι είπε ακριβώς, όμως.
Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καινούργια του γκόμενα. Μία νεαρά κυρία. Ε, βέβαια. Επειδή, δηλαδή, είναι στα 83 θα πάει με 60άρα και 50άρα. Όχι, βέβαια.
Πρέπει να το πούμε κι αυτό. Ποιο; Ο βαρύκιλος, ο κοιλαράς σα βαρελόφρων Βουτσάς δεν την θέλει την όποια μανταμίτσα για να του φτιάξει το τσάι του. Ούτε να συζητήσουν τα θέματα της ΑΕΚ και της πολιτικής επικαιρότητας. Όχι, βέβαια.
Όταν την πρωτοφίλησα, είπε ο κωμικός, στον Κωστόπουλο. Στο στόμα, βέβαια. Δεν είπε και πού την χαϊδεύει. Κι αν έχει συνέχεια το έργο στην ηλικία που βρίσκεται.
«Της δίνω τον εαυτό μου!». αυτή είναι η τεράστια κουβέντα του Κώστα Βουτσά στην εκπομπή του Κωστόπουλου. Τεράστια δήλωση. Για σιγά, ρε αποδυτηριάκια. Κάτι «άλλο» μπορεί να της δίνει της κοπελλιάς;
Είσαι δεύτερος, δικέ μου. Πρώτον, δεν μπορείς να γνωρίζεις αν μία γυναίκα, ακόμα και στα ντουζένια της, ότι δεν μένει σούπερ ικανοποιημένη όταν ο σύντροφός της χαρίζει την απόλυτη ολοκλήρωση, έστω και χωρίς σεξ. Ή, να της φθάνει και να της περισσεύει το ψευτοσέξ, το γεροντικό σεξ, όμως ο άλλος, ο πετυχημένος, ο με πλούσια δράση ζωής, έχει να της δώσει πολλά σε γνώσεις, σε εμπειρίες, σε αποστάγματα ζωής.
«Της δίνω τον εαυτό μου!» σημαίνει πως ό, τι είμαι, όσος είμαι, της παραδίδομαι πνευματικά, υπαρξιακά, γιατί όχι και σαρκικά.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα