Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κρεμάλες


Θέλετε να μιλήσουμε για έγκλημα; Θέλετε να μιλήσουμε για το ποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες; Ανοίγουν τα κομματόσκυλα όλων των αποχρώσεων κουβέντες περί εγκληματιών αλλά σταματούν στους στομφώδεις λόγους. Την κουβέντα δεν την πάνε παρακάτω γιατί αυτό δεν συμφέρει. Δεν τους συμφέρει κανέναν τους γιατί όλοι συμμετείχαν στο έγκλημα που για δεκαετίες έχει ξεκοιλιάσει τούτον εδώ τον τόπο. 

Για να ορίσουμε την εγκληματική οργάνωση πρέπει να ορίσουμε τι είναι έγκλημα, πρέπει να αναρωτηθούμε λόγω του ότι δεν είμαστε νομικοί τι είναι έγκλημα. Κι αν έγκλημα είναι μόνο η παράβαση των νόμων που ορίζει η νομική επιστήμη αλλά και οι νόμοι που φτιάχτηκαν για να καλύπτουν και όχι για να ξεσκεπάζουν. 

Δεν θα μείνουμε στα αποδεδειγμένα οικονομικά εγκλήματα για τα οποία ωρύονται στις τηλεοράσεις και για ότι θα έπρεπε τα κουφάρια των παραβατών να κρέμονται ακόμα στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό, αλλά θα αναρωτηθούμε αν συνιστούν έγκλημα όσα βίωσε αυτός ο λαός και αν εγκληματίες είναι όλοι αυτοί που τα σχεδίασαν και τα εφάρμοσαν. 

Είναι έγκλημα ο αφελληνισμός; Συνιστά έγκλημα ο ανθελληνισμός; Είναι έγκλημα ο κατασκευασμένος εθνικισμός που βρωμάει πατριωτίλα; Η φίμωση της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και της ελευθερίας του λόγου είναι έγκλημα; Η δολοφονία της πολιτιστικής ταυτότητας που κατακρεουργήθηκε 30 και πλέον χρόνια είναι έγκλημα; Η στοχευμένη νοοτροπία του σώζω τον πισινό μου και ας πνιγεί ο γείτονας δεν είναι έγκλημα; Η διαχρονική διάλυση της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής της χώρας είναι έγκλημα; Το να ταΐζεις εργαζομένους με επιδόματα λες και είναι ανάπηροι είναι έγκλημα; Το να μετατρέπεις έναν λαό σε μπανιστηρτζή επί 24ωρου βάσεως μέσω κομματοθρεμμένων τηλεοράσεων είναι έγκλημα; Το να αναθρέφεις δύο ολόκληρες γενιές με μοναδικό όνειρο να χωθούν στο δημόσιο είναι έγκλημα; Το να κομματικοποιείς τον συνδικαλισμό κοροϊδεύοντας έναν λαό είναι έγκλημα; Το να αγοράζεις την ψήφο των φοιτητών είναι έγκλημα; Το να διαλύεις την Παιδεία είναι έγκλημα; Το να διαλαλείς ότι έχεις θεμελιώσει σοσιαλιστικό σύστημα και την ίδια στιγμή να έχεις πολίτες τριών ταχυτήτων είναι έγκλημα; Το να μην έχεις εθνική αξιοπρέπεια είναι έγκλημα; Το να παίρνεις σαν φτωχός συγγενής δωράκια από την ΕΟΚ ξεσκίζοντας πολίτες και Κράτος είναι έγκλημα; 

Επειδή ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει στο ερωτηματολόγιο του τι είναι έγκλημα μέσα από τις εμπειρίες ζωής που είχε τις τελευταίες δεκαετίες κι αν αυτά συνιστούν έγκλημα θα πρέπει να ψάξουμε και τους εγκληματίες. Τότε λοιπόν θα ορίσουμε ως εγκληματικές οργανώσεις τις ομάδες που υλοποίησαν τα ανωτέρω. 

Αν υπήρχε η πιθανότητα και η δυνατότητα ενός πραγματικού Δικαστηρίου το σίγουρο είναι ένα. Δεν θα έφθαναν οι κολώνες της ΔΕΗ να κρεμάσουμε τους πραγματικούς εγκληματίες. Τα άλλα όλα που λέγονται από τηλεοράσεων είναι ένα σουρεαλιστικό πιγκ-πογκ μεταξύ αυτών που πάνω από όλα θέλουν να την βγάλουν καθαρή στο ενδεχόμενο να ξεσκεπαστούν οι πραγματικοί εγκληματίες που δραστηριοποιούνται χρόνια σε τούτο τον τόπο. Η συμμετοχή αλλά και η σιωπή σε όλα αυτά που κάθε νοήμων πολίτης έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ότι είναι εγκλήματα συγκαλυμμένα και νομοθετικά άτρωτα είναι από μόνες τους ένα έγκλημα. 

Εφόσον δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει Νόμος που να ορίζει τι είναι πραγματικά έγκλημα, ας πάρει ο καθένας την προσωπική του ευθύνη βασισμένη στην αλάνθαστη έμφυτη Δικαιοσύνη που ορίζει την απόδοση Δικαιοσύνης για το σύνολο και όχι για το κομματοθρεμμένο τομάρι του, και ας ξεκινήσει να στήνει ικριώματα.- 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα