Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

HAPIfork, πιρούνι για δίαιτες


Screen Shot 2014-01-09 at 09.19.26
Τ
ο HAPIfork είναι μια νέα μορφή δίαιτας για φέτος. Σχεδιασμένο από τη Hapilabs, το πιρούνι αρχίζει να δονείται όταν αντιληφθεί, μέσω του Bluetooth που διαθέτει, ότι τρώτε με πολύ γοργό ρυθμό και θεωρητικά θα σας σταματήσει από το να καταπίνετε ασταμάτητα.
«Τρώτε αργά. Χάστε βάρος, Νοιώστε υπέροχα.» Αυτό είναι το μότο της Hapilabs. To ΗAPIfork, μπορεί να μοιάζει με ένα χοντροκομμένο παιδικό πιρούνι, αλλά διαθέτει μπαταρίες, Bluetooth και ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο. Αν δεν κάνετε μια παύση 10’’ μεταξύ δύο μπουκιών το πιρούνι αρχίζει να δονείται, σαν την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, ειδοποιώντας σας να χαμηλώστε το ρυθμό και να πάρετε μια ανάσα.

Αν είστε σωστός, θα σας στείλει στο τηλέφωνό σας, ένα ηχητικό μήνυμα για σωστό timing. To HAPIfork σας επιτρέπει επίσης να κάνετε sync τα γεύματά σας με το τηλέφωνό σας, αλλά από εσάς εξαρτάται να αποδεχτείτε τα διαφορετικά γεύματα μαζί με τις αντίστοιχες θερμίδες. Υπάρχει γι’ αυτό μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή, η myfitnesspal. Προσωπικά, πιστεύω πως είναι καλύτερα να κρατάς ένα καθημερινό ημερολόγιο με τα γεύματα που τρως και έτσι να παρακολουθείς και τις θερμίδες που παίρνεις. Με κόστος αγοράς γύρω στα €70 το μαγικό πηρούνι δεν είναι φτηνό, αλλά αν είστε από τους τύπους που καταπίνουν τις μπουκιές τους ασταμάτητα και πιστεύετε ότι αν αλλάξτε ρυθμό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, γιατί όχι; Εξάλλου, κάθε θερμίδα μετράει, σωστά;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα