Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πώς ανοίγει η Αστρική Πύλη. Μέρος 2ο




Από τη στιγμή που ο Πατέρας ενεργοποιεί μέσα μας το Πυρ= γνώση, που σημαίνει πως η σκέψη που αφορά το πυρ ενώ μετατρέπεται σε νου οπότε ο νους αυτόματα μετατρέπεται σε διόραση. Αυτό το πυρ τμηματικά και μέσα από συνεχόμενη εργασία από μας μεταφέρεται σταδιακά στα 3 βασικά μας κέντρα ( μυστικά περάσματα) της κεφαλής 7ο, της καρδιάς 4ο και του λαιμού 5ο δηλαδή 7+4+5= 16 = 1+6= 7 ένα επιπλέον 7άρι. Όταν εμείς επιτρέψουμε στην καρδιά μας να «μιλάει» όπου εκεί βρίσκεται η φωνή του Θεού τότε ο λόγος μας μετατρέπεται σε Θεικό λόγο και η κρίση μας για κάθε τι έχει μετατραπεί σε απόλυτη κατανόηση.
Οι πληροφορίες πια που δεχόμαστε δεν είναι από το μυαλό αλλά από τον ίδιο τον Αστρικό μας φορέα. Ο φορέας αυτός αφού τον έχει αναλάβει ο Ιεροφάντης, αυτός που μας φανερώνει δηλαδή τον Ιερό μας δρόμο τότε κάθε μας πληροφορία για τη ζωή τόσο τη δική μας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη έρχεται από εκεί. Ο Αστρικός μας φορέας πια είναι ένα μέσο, ένας «βοηθός» του Πατέρα και εμείς είμαστε πια μέσα στην αποστολή μας. 


Η ενόραση μας αρχίζει να φτάνει όλο και περισσότερο σε ανώτερα επίπεδα, περίπου σαν αυτά του Γέροντα Παΐσιου, όπου αν θυμάστε ή αν έχετε διαβάσει τον λόγο του εκείνος είχε απίστευτες ιδιότητες. Μπορούσε να διαβάσει τον καθένα και να του πει αποσπάσματα για τη ζωή του ή σε τι είχε πρόβλημα κλπ. Αυτή η ιδιότητα όμως της ορθής ενόρασης δεν έρχεται από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά από χρόνια εκπαίδευση απόστασης και κάθαρσης από τις εγωιστικές διαδρομές- συμπεριφορές.
Η ενόραση για να καταλάβουμε καλύτερα είναι η καθαρή- σφαιρική λογική- αντίληψη. Η ορθή στάση- θέση των πραγμάτων/ καταστάσεων με καθαρή επίγνωση (η επίγνωση βρίσκεται ως εκπαιδευτικός δρόμος στο 7ο μυστικό πέρασμα) ευρείας εικόνας, οπότε σημαίνει ότι εμείς έχουμε φύγει σε μεγάλη απόσταση από το έχω παρωπίδες και από το να βλέπω τα πράγματα μόνο από μία μεριά. Όλες οι μονόπλευρες μέχρι τώρα διαδρομές όλων μας, μας έχουν φέρει σε μπελάδες όταν ο καθένας βλέπει τα πράγματα μόνο από τη δική του σκοπιά και μόνο όπως τον βολεύουν. Αν θελήσουμε να είμαστε ειλικρινής θα δούμε ότι σε κάθε μας πρόβλημα είναι λες και είμαστε οι μόνοι που το αντιμετωπίζουμε και λέμε πολύ συχνά «σιγά το δικό μου πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από το δικό σου» ή τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις νομίζοντας ότι εμείς έχουμε τα δυσκολότερα προβλήματα και ότι όλοι οι άλλοι δεν έχουν. Συχνά δε λέμε στον άλλον «στάσου να σου πω τι θα έκανα στη θέση σου» για ένα του πρόβλημα δίνοντάς του συμβουλές αγνοώντας τελείως τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας. Του ορίζουμε εμείς τον τρόπο και θεωρούμε αυτό που του προτείνουμε εύκολο. Όμως δεν μας πάει στο μυαλό ότι ο άλλος είναι άλλος και δεν είναι σαν εμάς, οπότε σίγουρα έχει τις δικές του εμπειρίες μα σαφώς τον δικό του τρόπο που σκέφτεται. Όταν έρχεται ένα ίδιο πρόβλημα να μας χτυπήσει τη δική μας πόρτα τότε το  
βλέπουμε σοβαρότερα και πάλι θα πούμε ότι εμάς μας ήρθε σε πιο δύσκολη μορφή. Αυτοί είμαστε, εύκολα θα τοποθετήσουμε ταμπέλες στους άλλους και εμάς θα μας δώσουμε ωραιότατο άλλοθι για κάθε τι. 
Η ορθή ενόραση λοιπόν θα μας βοηθήσει να μπορούμε ή να μην έχουμε άποψη ή μέσα από τη σωστή αντίληψη να μπορούμε να μεταφερθούμε απόλυτα στη θέση του άλλου, που σημαίνει θα νιώθουμε τον πόνο του, τις σκέψεις του και όλο αυτό δεν θα χρειάζεται  ο άλλος να μας το πει αλλά εμείς με μεγάλη ευκολία θα μπορούμε να διαβάζουμε τα μάτια του και να ακούμε πίσω από τις λέξεις που ξεστομίζει. Αν κάποιος για παράδειγμα μας πει «είμαι καλά» αναλόγως εμείς θα μπορούμε να «ακούσουμε» ακριβώς τι λέει και πόσο καλά μπορεί να είναι. Δεν μπορούμε να τον φέρουμε σε δύσκολη θέση εκείνη την ώρα, αλλά να του δώσουμε τον χώρο και την αγκαλιά που χρειάζεται για να νιώσει ασφάλεια να μας μιλήσει μέσα από την αλήθεια του αφού θα ξέρει ότι πια δεν έχουμε τη διάθεση κριτικής αλλά τη διάθεση να τον ακούσουμε έτσι απλά και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτόν.
Η ενόραση μας συνδέει αυτόματα με τον Παγκόσμιο Νου ο οποίος μας στέλνει συνεχώς τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε και μας προειδοποιεί για ότι καλό ή κακό. Δεν ξέρω αν έχετε επαφή με ζώα, αν ναι θα ξέρετε ότι το ένστικτό τους είναι καταπληκτικό αν συμπαθήσουν κάποιον ή αν αντιπαθήσουν ξέρουν ακριβώς το γιατί βέβαια χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να μας που τους λόγους. Όμως εμείς αρχίζουμε και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας όταν υπάρχει αρνητική προσέγγιση από τα ζώα. Έτσι συμβαίνει και σε μας μέσα από την ορθή ενόραση τα πάντα αλλάζουν τοπίο. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι η συνομιλία μας με την καρδιά μας 4ο μυστικό πέρασμα είναι μόνιμη και έχουμε μάθει να την ακούμε. Όλο αυτό θέλει υπομονή, χρόνο και πολύ εργασία. Για να υπάρξει διαδρομή οικειότητας με την καρδιά μας, τον λόγο μας και το 7ο μυστικό  


πέρασμα, όπου από εκεί έρχονται όλες μας οι πληροφορίες, θα πει καθημερινή επικοινωνία και στη συνέχεια ολοήμερη. Γιατί εμείς οι άνθρωποι έχουμε την ιδιότητα να καταρρίπτουμε τα θαύματα, τον λόγο της καρδιάς και να τα θεωρούμε τυχαία συμβάντα. Όμως τυχαίο δεν υπάρχει, δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει. Γιατί το σύμπαν δεν είναι να δυνατόν να λειτουργεί τυχαία, γιατί θα είχαμε τελειώσει μια ώρα αρχύτερα, για κάθε τι υπάρχει πάντα κάποιος λόγος. Οπότε μέσα από την δική μας ολοήμερη επικοινωνία μαθαίνουμε όλο το Σχέδιο, το Σχέδιο που αφορά εμάς προσωπικά και σιγά- σιγά παίρνουμε πληροφορίες και για όλο τον πλανήτη. Για να μην ξεχνιόμαστε αυτό το «αξίωμα» το παίρνει ο «εκλεκτός» όταν έχει πάρει τη σφραγίδα του Θεού. Μέσα από αυτές τις πληροφορίες ο μαθητευόμενος κατεβάζει από Πάνω εδώ κάτω την καθαρή αλήθεια και όλες τις εικόνες για πράγματα που βιώνει ή που θα βιώσει. Θα μου πείτε γίνεται μέντιουμ ? Σαφώς και όχι, πάντα ο κάθε ένας από μας έχει την ελεύθερη Βούληση, απλώς μέσα από την ενόραση αυτή η ιδιότητά μας το να επικοινωνούμε με τις Άυλες Οντότητες γίνεται άμεση και εύκολη, χωρίς αυτό να μας δίνει το δικαίωμα να επέμβουμε στη ζωή κάποιου άλλου, με το να του πούμε τη «μοίρα» του. Υπάρχει όμως η περίπτωση να μας προειδοποιήσουν αυτές οι Οντότητες για κάτι κακό και να μας ορίσουν εμάς αγγελιοφόρους για να δώσουμε έτσι απλά την όποια πληροφορία, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να κατευθύνουμε με τη βία τον άλλο στην προσπάθειά μας να τον αποτρέψουμε από το ότι. Εκείνος θα κρίνει πως θα πάρει την πληροφορία που του δώσαμε.  


Ο εκπαιδευόμενος πια έχει μπει 100% στον δρόμο και ρόλο της Ψυχής και έχει μετατραπεί ο ίδιος σε αγάπη. Με όλη την υπομονή και επιμονή του ο εκπαιδευόμενος είναι ένα βήμα πριν την ενεργοποίηση της κουνταλίνης. Ένα βήμα το οποίο μόνο απλό και εύκολο δεν είναι. Τα τεστ που θα περάσει για να Δουν ο Ιεροφάντης αλλά και ο ίδιος ο Πατέρας να είναι έτοιμος θα είναι πολλά και αρκετά επώδυνα, εξευτελίστηκα για να δουν τον τρόπο που θα τα χειριστούμε, πόσο εγώ θα βγάλουμε κλπ.
Έρχονται τα βήματα που οφείλουμε να ακολουθήσουμε για να παγιώσουμε όλα μας τα βήματα.

Δωροθέα  


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα