Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Εργάτης Του Φωτός μέρος 2ο

Πώς ανοίγει η Αστρική Πύλη....Μέρος Πρώτο

Αστρική Πύλη τα βήματα εισόδου

Ο Εργάτης Του Φωτός



Ο Εργάτης του Φωτός αρχίζει να αποκτά αιθερική συνείδηση η οποία σιγά σιγά και μέσα από τη συνεχόμενη επαφή- επικοινωνία με το Θείο, αρχίζει να μεταφέρεται άμεσα και στο φυσικό φορέα- σώμα.

 Η αιθερική συνείδηση για τον Εργάτη του Φωτός γίνεται ένας οδηγός που του ανοίγει μέσα στο σώμα του νέες εντελώς διεργασίες και το σώμα αποκτά τελείως διαφορετική υπόσταση. Αυτά δεν μπορούν να δοθούν ακριβώς για ευνόητους λόγους. 

Λογικά κάθε Εργάτης του Φωτός που έχει ήδη μπει στην Αστρική Πύλη γνωρίζει και έχει καταλάβει αυτά που ακριβώς γράφω. Αυτά που μπορώ να πω είναι πως το σώμα αποκτά μία εντελώς διαφορετική εικόνα υγείας και νεότητας, σαν να παγώνει ο χρόνος υπέρ του Εργάτη. 

Γιατί για τον Εργάτη του Φωτός ο χρόνος πια έχει σταματήσει και τουλάχιστον δεν λειτουργεί όπως για όλους τους άλλους. Το σώμα που έτσι κι αλλιώς από τη φύση του έχει την ιδιότητα της αυτοΐασης. Άλλο αν εμείς δεν το έχουμε βιώσει αυτό γιατί έχουμε κάνει το σώμα μας εντελώς τοξικό με την εγωιστική συμπεριφορά.

Η αιθερική συνείδηση θα εκδηλωθεί στην αρχή με την ικανότητα να μπορούμε να βλέπουμε αιθερικά. Το αιθερικό πεδίο στον κάθε άνθρωπο, μοιάζει με την αύρα αλλά δεν είναι. Είναι στην ουσία σαν ένα σύννεφο καπνού, το οποίο ανάλογα με τη διάθεση, σκέψεις του ατόμου έχει και τις ανάλογες δονήσεις. 

Σίγουρα έχετε δει ταινίες στην τηλεόραση που δείχνουν έκρηξη, αυτό το οστικό κύμα αν θυμάστε εκτοξεύει ανάλογα με τη δύναμη που έχει σε μεγάλη απόσταση τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το αιθερικό σώμα του κάεθ ανθρώπου. Ανάλογα με το πώς είναι εκπέμπει ανάλογο κύμα, όπου μόνο ο Φωτισμένος μπορεί να το αναγνωρίσει και να το διαβάσει.

 Ο Φωτισμένος μπορεί επίσης να μετατρέψει το αιθερικό πεδίο του συνανθρώπου του αν και εφόσον του πάρει την άδεια. Κατά κάποιο τρόπο αυτοί που έχουν Reiki κάπως μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ. Αν και οι έχοντες Reiki πρώτου βαθμού μπορούν να καθαρίσουν την αύρα στο σώμα. Ενώ οι έχοντες 2οβαθμό και Μάστερ μπορούν μετά από συνεννόηση και όχι όλες τις φορές να μετατρέψουν το αιθερικό πεδίο του συνανθρώπου τους από τοξικό σε καθαρά ενεργειακό. 

Το να μπορεί ο Φωτισμένος να διαβάζει το αιθερικό σώμα δεν σημαίνει ότι του δίνει το δικαίωμα να κρίνει, να κατατάξει ή να επέμβει στη ζωή του άλλου χωρίς την άδειά του. 

Ωστόσο ο εργάτης είναι σε θέση να γνωρίζει αν αυτό που βιώνει ο συνάνθρωπός του είναι Θεικό Καρμικό Σχέδιο ή όχι. Θα κρίνει ανάλογα την περίπτωση και θα οδηγήσει τον άνθρωπο μέσα από τις σωστές κινήσεις για την λύτρωσή του.

Το αιθερικό σώμα είναι ο τομέας εξερεύνησης που βρίσκεται άμεσα μπροστά στον σύγχρονο επιστήμονα. Θα έρθει η στιγμή όπου οι γιατροί επιστήμονες θα το αναγνωρίσουν σαν ένα γεγονός της φύσεως.

Καλό είναι να γνωρίζουμε πως το αιθερικό πεδίο είναι αυτό που βρίσκεται μεταξύ του αστρικού σώματος και του φυσικού σώματος εκεί μαζεύονται οι σκέψεις και τα συναισθήματα όπως επίσης και οι πράξεις και μέσα από μία διεργασία διαχωρισμού μεταφέρονται στο αστρικό. 

Όσο πιο πολύ τοξικός είναι ο άνθρωπος του επιστρέφονται όλα επάνω του ως γεγονότα, ως ασθένειες και ως ανάλογες συμπεριφορές από τους γύρω του. Οι περισσότερες ασθένειες αν όχι όλες ανήκουν σε αυτό το αιθερικό πεδίο. Εκεί μπαίνουν οι πρώτες ρίζες του «κακού» που θα αντιμετωπίσουμε. 

Το αιθερικό μας πεδίο δυστυχώς έχει κομμάτια από το αιθερικό πεδίο των γονιών μας όπου αυτά τα κομμάτια θα ενεργοποιηθούν ανάλογα τον δικό μας βίο. Είναι δηλαδή η μεταφορά ενέργειάς από μας προς τα πάνω και μετά προς τα κάτω, ότι πάνω και κάτω που έχουμε μάθει από τον Ερμή τον τρισμέγιστο και από τον Λόγο του Θεού. 

Στην πραγματικότητα λοιπόν και σύμφωνα με τον Ιπποκράτη ασθένειες δεν υπάρχουν παρά μόνο ασθενείς, δηλαδή άνθρωποι που για κάποιο λόγο έχασαν το σθένος, τη δύναμή τους. 

Μα φυσικό είναι όσο πιο εγωιστές είμαστε τόσο πιο πολύ τοξικό γίνεται το σώμα μας το φυσικό, το οποίο έχει πολλές αντοχές, αλλά όλα αυτά τα απόβλητα μεταφέρονται στον αιθερικό μας φορέα.

Υπάρχουν βέβαια και οι καρμικές ασθένειες αυτές που έχουν δημιουργηθεί από τον Πατέρα για να βοηθήσουν τον ασθενή αλλά και το οικείο περιβάλλον του σε Ανώτερα μαθήματα. Τα γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλει να τα αναζητήσει τόσο ο άμεσα ενδιαφερόμενος αλλά και το περιβάλλον του για να δουν τι πρέπει να διδαχτούν από αυτή την ασθένεια.

Για να μπορέσουμε να δούμε αν η ασθένειά μας είναι από το αιθερικό μας πεδίο, δηλαδή από την δική μας τοξική συμπεριφορά ή είναι καρμική διαδρομή θέλει πολύ αναζήτηση σε βάθος και να έχουμε ξετινάξει το εγώ μας.

Ο εργάτης του Φωτός είναι σε θέση να αναγνωρίσει άμεσα για κάθε άνθρωπο που τον περιβάλλει τι είδους είναι η ασθένειά του και να τον κατευθύνει προς την ίαση. Θα μου πείτε σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται η ιατρική? 

Μα σαφώς και χρειάζεται η ιατρική είναι ένας δρόμος που δημιουργήθηκε μέσα από τη Χάρη Του Πατέρα αλλά για να τη χρησιμοποιούμε με σύνεση και κυρίως με καθαρή συνείδηση.

Όσο πιο πολύ εξαγνίζεται ο εργάτης του Φωτός τόσο πιο εξασφαλισμένη έχει την ψυχική του όραση και την ψυχοακοή του. Είναι δύο ισχυρά «όπλα» που του δίνονται για να μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του αλλά και όλο του το περιβάλλον.

Οι αιθερικές εκκρίσεις των ανθρώπων μπορεί σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε να αποβούν μοιραίες για όλους μας, γιατί θα αρχίσουμε να πέφτουμε όπως το ντόμινο. Όλα τα κάστρα που είχαμε μέχρι χθες ένα ένα τα χάνουμε, χρήματα, περιουσίες, αξίες, ζώα, φύση. 

Δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο, το μόνο που δεν έχει γίνει ακόμη είναι να αρχίσει να «χορεύει» η γη λίγο πιο πολύ και να αρχίσουμε να δεχόμαστε απειλές και έξω από τον πλανήτη, όπως με τον ήλιο που με τις εκρήξεις του δεν έχουμε ιδέα προς τα πού θα το πάει.  Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πόσο πολύ έχουμε μολύνει το αιθερικό μας περιβάλλον. 

Έναν πρόσφατο Εργάτη του Φωτός γνωρίσαμε όλοι μας μέσα από τα γραπτά του και είναι ο Πατέρας Παΐσιος. Εύχομαι όλοι όσοι είναι σε αυτή την ιερή αναζήτηση να βρουν την άκρη του νήματος και να πάρουμε στα χέρια μας την περιουσία μας, που δεν μας θέλει σκλάβους και δούλους της ασθένειας και του πόνου- φόβου, αλλά της Αγάπης και της απόλυτης ευτυχίας.


Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα