Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τα φύλα είναι Αρσενικό, Θηλυκό και... 50 ακόμα επιλογές




Facebook: Αρσενικό, θηλυκό και... 50 ακόμα επιλογές! Οι επιλογές για το φύλο στο Facebook που ισχύουν μέχρι τώρα είναι μόνο 2, αρσενικό και θυληκό (male και female) πολύ σωστά. Αλλά όχι πιά. !! Το κοινωνικό δίκτυο θα προσφέρει πλήθος επιλογών για το φύλο του χρήστη.

Σύντομα, οι επιλογές αυτές θα είναι πολύ περισσότερες, πενήντα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες! Το κοινωνικό δίκτυο προσέθεσε μια ειδικά προσαρμοσμένη επιλογή, που περιλαμβάνει «περίπου 50 υποκατηγορίες» που μποροπύν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες του για να δηλώσουν το φύλο τους. Δίνεται ακόμα η δυνατότητα τριών επιλογών για την προσφώνηση του χρήστη: «αυτόν», «αυτήν» και «αυτούς».

Αρχικά οι καινοτομίες αυτές του Facebook θα είναι διαθέσιμες μόνο στους χρήστες του στην Αμερική, και μάλιστα όπως υπολογίζεται, σε 159.000 νέους το μήνα. Αυτοί θα έχουν πρώτοι τη δυνατότητα να αυτο-χαρακτηριστούν ως «ανδρόγυνο», «αμφίφυλο», «τρανσέξουαλ», «διασεξουαλικό» και άλλα καταπληκτικά. 

«Για τους περισσότερους (τους φυσιολογικούς δηλ.) η αλλαγή δε σημαίνει τίποτα, αλλά για κάποιους λίγους έχει πολύ μεγάλη σπουδαιότητα» δήλωσε η μηχανικός του Facebook, Brielle Harrison, που εργάστηκε για την αλλαγή αυτή και που μάλιστα όπως είπε, άλλαξε και τη δική της «κατάσταση» σε «TransWoman» από «γυναίκα».


Αυτό που λέμε στην Ελλάδα "είσαι ότι δηλώσεις" !!!

Περιμένω να διαβάσω τις 50 !!!! επιλογές για το φύλο ! πότε στο καλό 'γίναν 50 εγώ είχα μείνει στις 2 Αρσενικό, Θηλυκό !! προχωράει η ανθρωπότητα μωρέ !!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα