Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τα 8 πράγματα που δεν γνώριζες για το ..επίμαχο σημείο του !


Πέρα από κάποια βασικά penis facts που λίγο πολύ έχεις δει ή έχεις ακούσει, υπάρχουν 8 πράγματα που πιθανόν να μη γνώριζες για το ανδρικό μόριο.

1. Το κάπνισμα μικραίνει το πέος κατά 1 εκατοστό. Η στύση επηρεάζεται από την καλή κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ενώ το κάπνισμα φράσσει τις αρτηρίες και μειώνει την κυκλοφορία του αίματος στη συγκεκριμένη περιοχή.

2. Ο μέσος ανδρικός οργασμός διαρκεί 6 '', ενώ ο γυναικείος 23'' που σημαίνει ότι 4 ανδρικοί ισούνται με ένα γυναικείο.

3. Υπάρχουν 2 διαφορετικά είδη πέους. Το ένα μεγαλώνει και μακραίνει όταν έρθει σε στύση, ενώ το άλλο παραμένει στο μεγαλύτερο μέγεθος του σε όλη τη διάρκεια της συνουσίας χωρίς σημαντική διαφορά στον οργασμό.

4. Σύμφωνα με Γερμανούς ερευνητές, η μέση ανδρική συνουσία διαρκεί μόλις 2 λεπτά και 50 '' , παρόλο που οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους περίπου 5 λεπτά και 30 ''.

5. Το μέγεθος μετράει στο θέμα της γονιμοποίησης. Σύμφωνα με ερευνητές του State University of New York, όσο πιο μακρύ είναι το πέος, τόσο καλύτερη η εναπόθεσή του στο γυναικείο σώμα και περισσότερες οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος.

6. Το πέος που έχει συναντήσει περισσότερες γυναίκες στον κόσμο είναι του King Fatefehi of Tonga, ο οποίος είχε συνευρεθεί με 37.800 γυναίκες από το 1770 μέχρι το 1784, που σημαίνει 7 γυναίκες την ημέρα.

7. Οι όμορφοι άνδρες έχουν καλύτερη ποιότητα σπέρματος. Αυτό προέκυψε από μία ισπανική έρευνα, όπου οι ερευνητές έδειξαν σε γυναίκες φωτογραφίες ανδρών με δυνατό, μέτριο και κακής ποιότητας σπέρμα και στη συνέχεια τους ζήτησαν να διαλέξουν τον ομορφότερο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες διάλεξαν τις περισσότερες φορές τους άνδρες με το καλύτερο σπέρμα.

8. Η πιο συχνή αιτία ρήξης ή τραυματισμού του ανδρικού μορίου είναι ο έντονος αυνανισμός.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα