Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η οσμή των ανδρών και η επιρροή της στις γυναίκες



Χημική ουσία της οσμής του ιδρώτα ανδρών, μπορεί να αυξάνει επίπεδα ορμόνης στο αίμα γυναικών που βελτιώνει την ψυχολογική διάθεση, αυξάνει τη σεξουαλική διέγερση, ψηλώνει την πίεση, επιταχύνει την καρδιακή και αναπνευστική τους συχνότητα. Διάφορα ζώα (τρωκτικά, πεταλούδες) χρησιμοποιούν χημικές ουσίες που ονομάζονται φερομόνες για να επηρεάζουν το ορμονικό ισοζύγιο σε ζώα αντίθετου φύλου του είδους τους. 


Για πρώτη φορά, Αμερικανοί ερευνητές απέδειξαν ότι ανάλογος μηχανισμός υπάρχει στον άνθρωπο. Απομόνωσαν την ουσία ανδροσταδιενόνη που είναι βασικό συστατικό του ιδρώτα ανδρών. Υπάρχει επίσης στο σάλιο και στο σπέρμα. Παλαιότερα βρέθηκε ότι η οσμή με ανδροσταδιενόνη επηρέαζε τη διάθεση, τη δραστηριοποίηση του εγκεφάλου, τη σεξουαλική και φυσιολογική διέγερση των γυναικών χωρίς όμως να αποδειχθεί ότι προκαλούσε έκκριση ορμονών. 


Σε πειράματα οι επιστήμονες βρήκαν ότι οι γυναίκες που εισέπνεαν ανδροσταδιενόνη, ανέφεραν ότι είχαν καλύτερη ψυχολογική διάθεση, σημαντικά αυξημένη σεξουαλική διέγερση, ψηλότερη πίεση και μεγαλύτερη καρδιακή και αναπνευστική συχνότητα.Παράλληλα τα επίπεδα κορτιζόνης στο αίμα τους αυξάνονταν σε 15 λεπτά μετά από την εισπνοή της ανδροσταδιενόνης και παρέμεναν ψηλά για ακόμη 1 ώρα. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερες θεραπείες για ασθενείς που χρειάζονται περισσότερη κορτιζόνη. Ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο Addison, δεν έχουν ικανοποιητική παραγωγή κορτιζόνης και έτσι αυτή είναι χαμηλή στο αίμα τους. 

Οι θεραπείες με κορτιζόνη έχουν παρενέργειες όπως παχυσαρκία, γαστρίτιδα, έλκος στο στομάχι, δερματικά προβλήματα, οστεοπόρωση, αλλαγές της ψυχικής διάθεσης και άλλες. 
Σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως η χορήγηση ανδροσταδιενόνης, να προκαλούσε την έκκριση κορτιζόνης χωρίς να υπάρχουν οι παρενέργειες. 


Ο ιδρώτας μπορεί να περιέχει διεγερτικές ουσίες αλλά χρειάζεται προσοχή. 
Εάν οι συνθήκες υγιεινής του ανδρός δεν είναι οι επιθυμητές, τότε αναπτύσσονται τοπικά μικρόβια στο δέρμα που δημιουργούν άλλες ουσίες με δυσοσμία. Έτσι ότι οι ευεργετικές επιδράσεις της ανδροσταδιενόνης, πιθανόν να εξουδετερώνονται. 


Βλέπουμε ότι για πρώτη φορά αποδεικνύεται άμεσα στον  άνθρωπο ότι η ουσία ανδροσταδιενόνη του ιδρώτα ανδρών επηρεάζει το ορμονικό ισοζύγιο, τη σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική κατάσταση των γυναικών.

sex.medlook


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα