Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Αστρική Πύλη - έναρξη της αποστολής

Πώς ανοίγει η Αστρική Πύλη....Μέρος Πρώτο


Πώς ανοίγει η Αστρική Πύλη. Μέρος 2ο







Από τη στιγμή που θα εισέλθουμε στην Αστρική Πύλη και θα λάβουμε το «αξίωμα» από τον Πατέρα μέσα από την σφραγίδα που θα αποκτήσουμε στο μέτωπό μας, τότε αμέσως μετά είμαστε σε ευθυγράμμιση με την ουσία. Την αποστολή και τοΝτάρμα*.

Όταν οι εκπαιδευόμενοι εισέλθουν μέσα σε αυτή την Πύλη- χώρο, τότε η δόνησή τους είναι παρόμοια και τα μηνύματα είναι κοινά. Ενδέχεται από εκεί και μετά να συναντάτε ανθρώπους στη ζωή σας οι οποίοι να έχουν κοινή πορεία με σας. 

Όμως μπορεί να συναντάτε και ανθρώπους που είναι πιο πίσω από σας και να χρειαστεί να τους δώσετε το χέρι σας, τις γνώσεις σας για να μπορέσει κι εκείνος να φτάσει μέχρι την Πύλη.

 Να θυμάστε πως αυτός ο στόχος είναι πολύ προσωπικός για τον καθένα οπότε εσείς δεν είστε υπεύθυνοι για το αν και πως θα «ξυπνήσουν» οι διπλανοί σας, είναι δικαίωμά τους μέσα από την Ελεύθερη Βούληση να κάνουν ότι θέλουν. 

Ίσως «υποχρέωση» να είναι από τον εκπαιδευόμενο να δείξει το «χαντάκι» σε κάποιον αδερφό του, τώρα αν ο αδερφός επιλέξει να πέσει στο χαντάκι εις γνώση του εσείς δε φέρετε καμία απολύτως ευθύνη. 

Αν ο αδερφός σας ζητήσει πάλι τη βοήθειά σας, πάλι θα του τη δώσετε με καμία σκέψη κριτικής ή μαλώματος, έτσι απλά και μέσα από την καρδιά σας. Το να ξανά πέσει στο χαντάκι είναι επίσης ένα ενδεχόμενο και να πέφτει ξανά και ξανά. 

Τότε αφού εσείς έχετε κάνει το «καθήκον» σας ως προς τη γνώση του αδερφού, τον αφήνετε στην ησυχία του και προσεύχεστε να βρει το φως της ψυχής του και να το ακολουθήσει κάποτε. 

Φυσικά το ότι είστε μέσα στην είσοδο της Πύλης δε σημαίνει ότι φτάσαμε – τελειώσαμε. Ίσα- ίσα αρχίζουμε και αρχίζουμε την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση μέσα από έναν κύκλο σπουδαίων ανακαλύψεων αποκαλύψεων όλων μας των δυνατοτήτων. 

Αρχίζει να εδραιώνεται η σκέψη μας μέσα από το ενορατικό σχέδιο με την ουσιαστική ύλη του νοητικού πεδίου. Δηλαδή έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα ως προς τα δρώμενα του νου, αλλά και του μυαλού. 

Ξέρουμε ακριβώς τι σκέφτεται ο κάθε άνθρωπος, όχι με σκοπό να τον κρίνουμε, αλλά για την δική μας διευκόλυνση στο έργο που θα αναλάβουμε. 

Ποιο είναι το έργο ? μα να γίνουμε οι γέφυρες ? οι βάρκες? 

Που θα βοηθήσουν τα αδέρφια μας να δουν την αλήθεια. Το να αναγνωρίζει ο εκπαιδευόμενος πνευματικός την νοητική διαδρομή είναι όπως ακριβώς ξέρουμε ότι ξημερώνει περίπου λίγο πριν τις 7 και ότι σκοτεινιάζει λίγο μετά τις 6. 

Όλα όσα γνωρίζουμε στα καθημερινά μας είναι για μας μεγάλη βοήθεια για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα καινούργια δεδομένα της μέρας μας, μέσα από τα κλασικά της «ρουτίνας».

 Το να έχουμε την σταθερότητα ότι κάθε πρωί η κουζίνα μας είναι εκεί που είναι και ότι θέλουμε συγκεκριμένα βήματα για να πάμε, ξέρουμε ακριβώς που είναι τα πιάτα κλπ αυτό είναι μια μεγάλη διευκόλυνση

Φανταστείτε κάποιος κάθε βράδυ να μας άλλαζε θέσεις σε όλα, τότε δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε αρμονικά και από το πρωί θα βρισκόμασταν σε ένα χάος ανασφάλειας και αναζήτησης. 

Όμως η σταθερότητα – ρουτίνα που τη λέτε οι περισσότεροι σε πράγματα της καθημερινότητάς μας είναι μια μορφή ηρεμίας και γαλήνης. 

Θυμηθείτε πόσο πίσω σας πάει όταν στην καθημερινότητά σας συμβεί ένα ατύχημα ή να σας χαλάσει μία συσκευή καθημερινής σημασίας. Όλο αυτό σας μοιάζει βουνό όταν συμβαίνει. Άρα η ρουτίνα- σταθερότητα στην καθημερινή μας ζωή είναι πλούτος και πολυτέλεια και όχι ζημιά. 

Τέτοια μορφή θα αποκτήσουμε λοιπόν μέσα από την νοητική γνώση του να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τον τρόπο σκέψης του κάθε μας αδερφού. 

Θα δούμε τόσα κοινά με όλους και τότε, αν υπήρχε διάθεση να κρίνουμε, θα σταματήσει και στη θέση της κριτικής θα μπει η κατανόηση, η υπομονή και η αποδοχή. Αυτός ο δρόμος γνώσης θα φέρει αμοιβές σε όλο σας το περιβάλλον αρχίζοντας από σας και θα μεταφερθεί ως πλούτος παντού.

Όταν μας δοθεί αυτό το «χάρισμα», το οποίο τελικά δεν είναι χάρισμα, αλλά είναι δικαιωματικό αξίωμα, έρχεται μέσα από την ενεργοποίηση του Χρίσματος και την εμφάνιση του Αγίου Πνεύματος στο νοητικό μας πεδίο. 

Η ενεργοποίηση αυτή να ξέρετε έρχεται δοκιμαστικά, και μένει σε μας σε δοκιμαστικό επίπεδο. Αν χρησιμοποιηθεί μέσα από την αγάπη και όχι τον δόλο, θα περάσουμε στο επόμενο χάρισμα.

Όταν περάσει η δοκιμαστική περίοδος αυτή τότε ο εκπαιδευόμενος γίνεται Εργάτης του Φωτός. Αυτός ο τίτλος έχει μέσα του την έννοια της Αγάπης δίχως όρους και όρια, έχει μέσα του τη Θεική Ροή και στην καρδιά του Πολεμιστή υπάρχει μόνο το Θείο Φως της γνώσης. 

Ο Εργάτης του Φωτός δεν νιώθει ποτέ κουρασμένος γιατί δεν γίνεται να κουράζεσαι μέσα από τη ροή της φυσικότητας. Δεν υπάρχει καμία κούραση στην ανάσα μας ή στους χτύπους της καρδιάς μας, αυτά ανήκουν στη φυσικότητα. 

Κούραση θα βγει αν κάνουμε κάτι χωρίς να έχει φυσικότητα, μέσα από τα πρέπει και τα στάνταρ στο βωμό του δήθεν και του εγώ. Κανένα πουλί δεν κουράζεται, κανένα φυτό δεν κουράζεται, εναρμονίζεται η φύση με τη φυσική ροή. 

Το ίδιο κάνει και ο Εργάτης του Φωτός, είναι φυσικός μέσα από τη ροή. Τώρα θα μου πείτε πώς είναι δυνατόν να μην κουράζεται το σώμα ? Μα θα σας πω ότι το σώμα κουράζεται ότι επιβαρύνεται από τις παράταιρες σκέψεις και συναισθήματα και αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε ως προς τις διακοπές μας. 

Μπορεί το σώμα μας να κουράζεται στην περίοδο των διακοπών όμως το μυαλό και τα συναισθήματα το βοηθούν να μη το νιώθει. Όταν κάποιος κάνει σέρφινκ γιατί είναι η λατρεία του η μεγάλη δεν κουράζεται ανανεώνεται και γεμίζει από την υγιή αδρεναλίνη και όχι από την τοξική που θα γέμιζε αν έκανε πράγματα με σκέψεις βίας ή πρέπει. Το σώμα θα ξεκουραστεί το πολύ σε μία- δύο ώρες, ενώ το μυαλό μπορεί να μην ξεκουραστεί ποτέ και αυτό είναι που μας βασανίζει. 

Οπότε ο Εργάτης του Φωτός δεν κουράζεται ποτέ και αν του συμβεί κάτι το οποίο είναι ενάντια στον δρόμο του θα το καταλάβει και θα το αλλάξει για να επιστρέψει πάλι στην αρμονία της φυσικότητας. 

Ο εργάτης του Φωτός μέσα από την καθημερινή του διαδρομή ξεκουράζεται και ηρεμεί. Κάθε του διαδρομή έχει μέσα της διδασκαλία την οποία την αναζητά κάθε δευτερόλεπτο και μέσα από τη δική του στάση- προσέγγιση των δρώμενων διδάσκει και όλο το οικείο περιβάλλον του. 

Ο Ιησούς δεν δίδαξε μόνο μέσα από τον Λόγο Του αλλά κυρίως μέσα από τη στάση του και τη Θέση του στη ζωή. Έτσι κάνει και ο Εργάτης του Φωτός.

Συνεχίζεται…  


*Ντάρμα Darma = DNA και η αλλαγή του από γήινο= θάνατος- φθορά, σε Ανώτερο Πνευματικό= Αθανασία= έφτασα να συναντήσω τον απόλυτο δρόμο της ψυχής έτσι το κάρμα μάθημα έφτασε στο τέλος. 

Οπότε η επαναγέννησή μου σταματάει εδώ. Αυτό όμως για να εδραιωθεί θέλει μόνιμη προσπάθεια. Είναι σαν τον γάμο, εύκολα μπορεί να παντρευτεί κάποιος, όμως δύσκολα θα μείνει παντρεμένος, γιατί ο γάμος είναι μία μόνιμη αναδημιουργία και ποτέ βόλεμα μέσα από τη συνήθεια και τη σιγουριά. 

Ένας γάμος χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και τροφή και να μη θεωρούμε τίποτε δεδομένο, να μη νιώθουμε ότι αφού έχουμε πει ή έχουμε δώσει, μπορούμε να σταματήσουμε να δίνουμε. 

Η Πνευματικότητα, ο γάμος και η τροφή έχουν κοινά την καθημερινή φροντίδα επί της ουσίας, όπως θα φροντίσουμε την καθημερινή μας τροφή έτσι οφείλουμε να φροντίζουμε την Πνευματική μας διαδρομή και τον γάμο μας.

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα