Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η αίθουσα της Άγνοιας μέρος πρώτο




Μια πολύ σπουδαία αίθουσα που σημαίνει «δεν γνωρίζω. Μα το είπε και ο αρχαίος μας Σωκράτης ότι ένα γνωρίζει ότι τίποτε δεν γνωρίζει !!!

Σε αυτή την αίθουσα μπαίνουν αυτοί που έχουν φτάσει να βρίσκονται σε απόλυτη επίγνωση για κάθε τι που συμβαίνει στη ζωή τους. Αναγνωρίζουν σε κάθε τι ποιος είναι ο σκοπός της εμφάνισής του, γνωρίζουν τι πρέπει να μάθουν από κάθε δρόμο και από κάθε άνθρωπο. Ο μαθητευόμενος είναι στην απόλυτη ευθυγράμμιση με τα 7 μυστικά περάσματά του ( κέντρα). Ορίζει κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος το σώμα του, αλλά κυρίως τον εγωϊκό του χαρακτήρα.
Η αίθουσα της άγνοιας ανοίγει την πόρτα της για να μας διδάξει νέα κομμάτια που θα χρειαστούμε, στο στάδιο μετεκπαίδευσης που βρισκόμαστε.
Τι θα πει όμως άγνοια. Σαφώς και δεν θα πει κάθε πρωί να σηκώνομαι από το κρεβάτι  και να αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που κοιμάμαι, τι είναι τα πόδια, πώς πάω στην κουζίνα ή τι είναι η κουζίνα. Γιατί αυτό δεν είναι άγνοια, αλλά αμνησία. Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις γνώσεις που έχουμε ως προς την απλή μας καθημερινότητα κάνουμε τις γνώσεις αυτές απλή και μόνη χρήση. Απλώς η διαφορά και η έννοια της άγνοιας σημαίνει πως κάθε σημερινό γεγονός προσπαθώ να το χειριστώ ως φρέσκο, ως καινούργιο και φυσικά να θυμηθώ τα λάθη του χθες, επίσης να θυμηθώ τις συγνώμες που έχω ζητήσει οπότε μέσα από την επίγνωση των πως και των γιατί ξέρω τι θα κάνω. Σταματάμε να ορίζουμε τους δρόμους ως θετικούς ή αρνητικούς γιατί πολύ απλά για μας πια η έννοια δύο δεν υπάρχει πια. Ο κάθε δρόμος είναι ένας δρόμος που μέσα του περικλείει το μάθημα και τη διδασκαλία. 

Αν μου «τύχει» κάτι δεν το ορίζω ως κακοτυχία ή τιμωρία, αλλά αναζητώ τι έχω αφήσει χωρίς να το δουλέψω από το παρελθόν μου. Μόλις αρχίσω τη εις βάθος αναζήτηση τότε ανάβει ένα φως μέσα από την ψυχή μου, στην καρδιά μου και μεταφέρεται στο μυαλό μου ο τρόπος χειρισμού. Δεν αναρωτιέμαι αν κάνω σωστά ή λάθος, δεν ψάχνω να βρω σε ποιον να ρίξω την ευθύνη γιατί γνωρίζω απόλυτα το μάθημα.  
Η αίθουσα της άγνοιας δεν έχει χρονικό όριο στο πόσο καιρό θα μείνει εκεί μέσα ένας εκπαιδευόμενος, μπορεί να μείνει εκεί και χρόνια. Εξαρτάται πάντα από εκείνον και από το πόσο εντατικά εργάζεται με τον εαυτό του. Μπορεί δε να μείνει εκεί και για το υπόλοιπο της ζωής του και να νομίζει ότι έφτασε κάπου. Μόνο όταν ανοίξει η επόμενη αίθουσα θα καταλάβει ότι προχώρησε και τότε θα του δοθεί το πρώτο κλειδί. Ωστόσο το κλειδί θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει μόνο όταν ολοκληρώσει και την τελευταία αίθουσα, τότε που θα του ανοιχτεί μπροστά του Η Θεία Γεννήτρια.
Τα μαθήματα αρχίζουν στην αίθουσα αυτή και είναι τα παρακάτω.
Ενδόμυχη ενέργεια.
Απορροφούμενη ενέργεια
Ομαδική ενέργεια
Υλική ενέργεια ή εκείνη που κρύβεται στην ύλη του φυσικού πεδίου.   

Τέσσερα είναι τα μαθήματα της αίθουσας αυτής τα οποία το ένα εξαρτάται από το άλλο και τούμπλαλιν. Ο Αριθμός 4 ο οποίος σχηματίζει τον Σταυρό. Και αν θυμάστε τον σταυρό μας ο οποίος σχηματίζει επάνω μας 4 τμήματα γίνεται από μας 3 φορές. Τρεις αίθουσες από 4 μαθήματα η κάθε μία, δηλαδή σχηματίζουμε τέσσερα 12ρια ή τέσσερα 7ρια 3+4= 7. Στόχος και σκοπός είναι όταν ανοιχτεί μπροστά μας η Θεϊκή Γεννήτρια να αποκτήσουμε το τέταρτο 12ρι ή 7ρι για να δημιουργήσουμε την βάση της Πυραμίδας η οποία θα γίνει η απόλυτη προστασία μας. Η βάση της Πυραμίδας στην ουσία είναι η ιερά τετρακτύς του Πυθαγόρα η οποία θα μας οδηγήσει στο απόλυτο 10 δηλαδή στην Θεία Μονάδα!!!   

Οι αριθμοί τελικά από ότι μπορούμε να καταλάβουμε είναι δονήσεις τις οποίες εμείς τις έχουμε μετατρέψει σε ήχο μέσα από τα γράμματα και τις λέξεις. Άρα όταν μιλάμε εκπέμπουμε αριθμούς, αριθμούς δόνησης εκπέμπει το σώμα μας αλλά και ολόκληρο το Σύμπαν. Είμαστε δηλαδή μέσα σε ένα μαθηματικό πεδίο και ολόκληρο το Σύμπαν βασίζεται μόνο στα μαθηματικά. Όπου από όσο γνωρίζουμε στα μαθηματικά τίποτε δεν είναι τυχαίο, άρα δεν υπάρχει τυχαίο ούτε και στη δική μας τη ζωή. Ανάλογα με τις μαθηματικές πράξει που κάνουμε μέσω της σκέψης, του λόγου και των πράξεων δημιουργούμε ανάλογες μαθηματικές εξισώσεις !!!
Πάμε να δούμε τα μαθήματα αυτής της αίθουσας για να ολοκληρώσουμε το πρώτο μας 4ρι.
Η ενδόμυχη ενέργεια είναι το πρώτο μας μάθημα. Όπου σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε κάθε λεπτό τι δονεί το σώμα μας. Ακόμη και την διάρκεια τουύπνου* το σώμα έχει τις δονήσεις του, ποτέ δεν είναι χωρίς δόνηση.
Πώς όμως μπορούμε να καταλαβαίνουμε το σώμα μας ? Το πρώτο που μας δείχνει τις αλλαγές είναι η αναπνοή μας, αυτή αλλάζει ανάλογα με τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας. Η αναπνοή μας είναι αυτή που θα αλλάξει όταν βρεθούμε σε έναν ευχάριστο ή δυσάρεστο χώρο και τότε θα έχει ανάλογο ρυθμό. Το πρώτο λοιπόν που μπορούμε να αρχίζουμε να κάνουμε είναι το να παρατηρούμε την αναπνοή. Όχι φυσικά να προσπαθούμε να την κατευθύνουμε, αλλά απλώς να παρατηρούμε και να καταγράφουμε τις αλλαγές της κάθε πότε συμβαίνουν και κάτω από ποιες συνθήκες. Μέσα από την αναπνοή θα οδηγηθούμε πιο εύκολα στις σκέψεις μας και εκείνη την ώρα θα παρατηρήσουμε η αλλαγή της ανάσας με ποια σκέψη συνοδεύτηκε ή με ποιο συναίσθημα. Δημιουργείστε ένα ημερολόγιο και προσπαθήστε να το ενημερώνετε σε καθημερινή βάση. Επιλέξτε ποια ώρα της μέρα ή ποια μέρα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τα συναισθήματα αυτά και με τις σκέψεις. Εκεί είναι που πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε σας για να αναζητήσετε σε βάθος όλα αυτά που έχουν την ευθύνη για την αλλαγή της αναπνοής. Το σώμα μας που έχει την αποστολή να κουβαλάει την δική μας ενέργεια πρέπει να το μετατρέψουμε σε Ναό για να συνεργαστεί απόλυτα με την ψυχή. Ένα σώμα το οποίο ασθενεί δεν έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με την ψυχή οπότε εκεί η ψυχή υπακούει στις εντολές του εγώ, του φόβου, του πόνου και άρα οι πιθανότητες να βρει τον δρόμο της η ψυχή μειώνονται. 

Αναζητάμε όλα μας τα προβλήματα υγείας γι αυτή μας την ενδόμυχη ενέργεια. Όπου μπορούμε κι εμείς να το βοηθήσουμε μέσα από το άδειασμα που είπαμε προηγουμένως, μπορούμε επίσης να εφαρμόσουμε ως βοήθεια, προσευχή, δημιουργικό οραματισμό, ανάσες, μερικές ασκήσεις για βελτίωση, αλλά και μία μορφή κάθαρσης με ανάλογη διατροφή. Προσοχή!!! Αυτά όλα από μόνα τους χωρίς το ουσιαστικό άδειασμα που προαναφέραμε πιο πάνω θα είναι σαν να μην κάνουμε τίποτε. Αυτά μετράνε ως προς το σώμα ένα 20% το υπόλοιπο έχει να κάνει με την ενδοσκόπηση, που χωρίς αυτή μη περιμένετε θαύματα. Πολύ απλά γιατί τόσοι συνάνθρωποί μας τα κάνουν χωρίς να έχουν δώσει ουσιαστική κάθαρση με το εγώ τους και δεν έφτασαν στις αίθουσες.
Βασικό κομμάτι πάντως είναι να γνωρίζουμε απόλυτα τι ενέργεια έχουμε και να την επαναφέρουμε στην αρχική της δομή, δηλαδή να έχει τον ίδιο κραδασμό με τον μαθηματικό τύπο της 5η διάστασης και ολόκληρου του Σύμπαντος
Συνεχίζεται…


Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα