Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΛΥΧΝΙΑΣ ΣΒΗΣΘΕΙΣΗΣ ΠΑΣ ΚΩΛΟΣ ΙΔΙΟΣ




Κάποτε από τα 15 και 16 μας χρόνια τρέχαμε στα μπουρδέλα, μάλιστα τα λεφτά να πληρώσουμε τα δίνανε οι γονείς μας. Ήταν τέτοιες οι εποχές που δύσκολα να ζευγάρωναν αγόρια και κορίτσια, κι αν γινότανε αυτό ήταν στο μουλωχτό και όχι στο πολύ σεξουαλικό. Σήμερα τα παιδιά δεν το κάνουν. Οι έρευνες το λένε. Δεν γίνονται γκάλοπ μόνον για το τι θα πιάσει η Χρυσή Αυγή και ο Τσίπρας στις εκλογές.
Φταίει, λένε οι ειδικοί, ο τρόπος ζωής, που λειτουργεί σαν ταφόπλακα στην επιθυμία για γαμήσι, το στρες των μαθημάτων στα παιδιά, το άγχος της καριέρας. Γι' αυτό ο νέος δεν ψάχνεται να τον χώσει. Γι' αυτό η νέα δεν το δροσίζει το πράμα της.

Σήμερα είναι ο παράδεισος των ομοφυλοφίλων. Τρισευτυχισμένοι είναι, τόσο όσο ποτέ άλλοτε. Κάποτε ήταν δύσκολο το σαφάρι, τώρα είναι της μόδας και απολύτως ελεύθερο, επιτρεπτό, όχι ταμπού. Κάποτε ήταν δυσεύρετος ο κωλομπαράς, αυτός που είχε τάσεις για τα αρσενικά κωλαράκια. Αυτός που απο τη φύση του ήταν ταγμένος να ικανοποιεί τους γρίλι.
Σήμερα; Πάει ο άλλος με τον επώνυμο κώλο και εξασφαλίζει χαρτζηλίκι και κοινωνικήκαταξίωση. Κλείνει τα μάτια και τον σπρώχνει. Λυχνίας σβησθείσης πάς κώλος ίδιος. Είτε πούστικος, είτε γυναικείος είναι το ίδιο. Όπως όταν το κάνεις με ολυμπιονίκισσα. Άβυζη κι αυτή όπως ο gay.  Με σβηστά τα φώτα το ίδιο είναι.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα