Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Πώς να του πω ότι δεν με... ικανοποιεί;


Είναι αλήθεια πως αγαπάτε τον σύντροφό σας αλλά τώρα τελευταία, δεν είστε ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του στο κρεβάτι. Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να του το πείτε.

Είστε ξετρελαμένη με τον σύντροφό σας γιατί νιώθετε ότι ταιριάζετε πολύ -γελάτε μαζί, περνάτε όμορφες στιγμές και συνεννοείστε απόλυτα στα καθημερινά ζητήματα. Όμως, έχετε διασπιστώσει ότι στο κρεβάτι... δεν είναι αυτός που ονειρευόσαστε, με αποτέλεσμα να σκέφτεστε ακόμη και τον χωρισμό.

Ψυχραιμία. Δεν είναι όλοι οι άνδρες γκουρού στον έρωτα, οπότε χρειάζεται να δράσετε ώστε να βελτιωθεί. Πώς; Διαβάστε στη συνέχεια, με ποιους τρόπους μπορείτε να του δείξετε πώς να σας ικανοποιεί ερωτικά.

1. Μην ξεκινήσετε καμία συζήτηση με την κουβέντα «πρέπει να μιλήσουμε, είναι σοβαρό». Και αυτό γιατί, δεν θέλετε ούτε να τον κομπλάρετε, ούτε να τον τρομάξετε, ούτε φυσικά, να τον υποβιβάσετε. Μια τέτοια κουβέντα θέλει χαλαρότητα και την κατάλληλη ατάκα για να μπείτε στο θέμα -λίγο χιούμορ για να ξεκινήσετε, ας πούμε, δεν θα έβλαπτε.

2. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να του το πείτε. Η ώρα του φαγητού, παραδείγματος χάριν, δεν ενδείκνυται για μια τέτοια κουβέντα. Η ώρα, όμως, που χαλαρώνετε στο κρεβάτι και κουβεντιάζετε περί ανέμων και υδάτων, είναι. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη συζήτηση λέγοντας: «Έλα να σου δείξω πως θα μπορούσες να...».

3. Δοκιμάστε κάτι καινούριο στο σεξ. Πολλές φορές το θέμα δεν είναι το κακό sex, αλλά ότι βαρεθήκατε -τόσο εσείς όσο και εκείνος- το sex που κάνετε (γι αυτό και το βρίσκετε κακό). Προτείνετέ του να «παίξετε» μαζί και να δοκιμάσετε νέα πράγματα στο κρεβάτι και θα δείτε το ενδιαφέρον του, αλλά και τις επιδόσεις του, να βελτιώνονται.

4. Καθοδηγήστε τον εν δράσει. Αν οι κουβέντες περί σεξ σάς φέρνουν σε αμηχανία, μπορείτε να μην πείτε ούτε λέξη αλλά να τον «καθοδηγήσετε» τη στιγμή που βρίσκεστε στο κρεβάτι. Βάλτε τα χέρια του εκεί που θέλετε και δώστε του ψιθυριστά «οδηγίες» για το πώς να σας ικανοποιήσει. Θα το εκτιμήσει και σίγουρα... θα βρει τα «κουμπιά» σας.

5. Ενθαρρύνετέ τον. Αφού ανταποκρίνεται θετικά στις «οδηγίες» σας, χρειάζεται να τον... επιβραβεύσετε προκειμένου να συνεχίσει ό,τι κάνει. Δεν είναι απαραίτητο να του πείτε «μπράβο», σαν να είναι μικρό παιδί, αλλά μια φράση του τύπου «αυτό που κάνεις είναι τέλειο», είναι αρκετή.


Μαρία Κόλλια


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα