Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Θερμός υποστηρικτής του Αντώνη Σαμαρά στις προσεχείς εκλογές δηλώνει ο Θεός


God_the_FatherΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ — Συνεπαρμένος από τον λόγο, το σχέδιο και την προσωπικότητα του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε νωρίς το πρωί ο Παντοδύναμος Δημιουργός των Πάντων, Θεός, ο οποίος πρόσθεσε πως θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του την πολιτική πρόταση του πρωθυπουργού στις προσεχείς εκλογές, με την ελπίδα ο ελληνικός λαός να εισακούσει το θέλημά του και να υπερψηφίσει την Κυβέρνηση.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Μεγαλοδύναμος παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί πολύ στενά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από την ψυχοσύνθεση, τη συμπόνοια και την βαθιά χριστιανική πίστη του πρωθυπουργού. «Τον βλέπω καθημερινά, είμαι μεγάλος θαυμαστής. Παρακολούθησα ζωντανά κάθε στιγμή της πρόσφατης επίσκεψής του στο Άγιο Όρος και μπορώ να πω ότι με έπεισε. Ειδικά ο τρόπος που απήγγειλε το “Πάτερ Ημών” με συγκίνησε βαθύτατα, ένιωσα σαν να απευθύνεται σε εμένα προσωπικά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασιλέας των Ουρανών, που όμως παράλληλα εξέφρασε τη δυσφορία του για τους βυζαντινούς ύμνους που ακούγονταν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, τους οποίους χαρακτήρισε «μίζερους και άρρυθμους».

«Θα βοηθήσω τον Αντώνη Σαμαρά με όλες Μου τις δυνάμεις, ενώ το ίδιο θα πράξουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου αλλά και τα τάγματα των αγγέλων» πρόσθεσε ο Θεός, το ανώτατο και απειροτέλειο Ον, που δεν έχει καμία εξάρτηση από άλλα όντα και δεν επιδέχεται καμία σύγκριση με εκείνα τα οποία εκείνος δημιούργησε, ενώ ο ίδιος υπάρχει από τον εαυτό του και μένει αναλλοίωτος και αμετάβλητος στο χρόνο.
Τα λεγόμενα του Υψίστου επιβεβαιώνουν χερουβείμ και σεραφείμ του στενού του περιβάλλοντος, που ανέφεραν: «Η αλήθεια είναι πως από την εποχή του Νώε έχουμε να δούμε τον Πατέρα τόσο ενθουσιασμένο με κάποιον. Δεν σταματάει να μιλάει για αυτόν, όλη τη μέρα ακούει και διαβάζει τις δηλώσεις, τις ανακοινώσεις και τα διαγγέλματα του Έλληνα πρωθυπουργού και αναφωνεί “Ναι! Έχει δίκιο, έτσι είναι’».
Στη συνέχεια των δηλώσεών Του, ο Δημιουργός αναφέρθηκε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, την επίσκεψη του οποίου στο Άγιο Όρος παρακολούθησε επίσης, αν και όχι με το ίδιο ενδιαφέρον. «Αυτός ο νεαρός με την προσεγμένη χωρίστρα δείχνει καλός, αλλά έχει ένα υποχθόνιο χαμόγελο. Λέει ότι πιστεύει σε Εμένα, αλλά έχω την υποψία ότι δεν είναι εντελώς ειλικρινής» σημείωσε.
Από την πλευρά τους, τα στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου δεν θέλησαν να προβούν σε κάποιο σχόλιο, παραπέμποντας στις σχετικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά που πρόκειται να λάβουν χώρα αμέσως μετά την Ανάσταση φέτος το Πάσχα, όταν ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιβεβαιώσει την ισόβια πίστη του στον Κύριο αλλά και να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξή Του.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα