Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πόνος στη μέση;

Ο πόνος στην μέση είναι ένα κοινό πρόβλημα ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους , όχι μόνο τους ηλικιωμένους και μεσήλικες ανθρώπους, αλλά και τους νέους που εργάζονται για πολλές ώρες σε συνδυασμό με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους . Η μέση, φέρει το μεγαλύτερο μέρος του σωματικού βάρους και αυτό το πρόβλημα είναι πιο έντονο μεταξύ των ανθρώπων που είναι υπέρβαροι , διότι στην περίπτωσή τους , πρέπει να φέρουν το επιπλέον φορτίο του υπερβολικού βάρους τους . Οι διάφορες αιτίες για την οσφυαλγία περιλαμβάνουν κακή στάση του σώματος , έλλειψη άσκησης , πάρα πολύ άγχος , μυϊκή ένταση , κλπ. Μερικά κολπάκια που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι αν υποφέρετε από πόνους στη μέση:μέση
  •     Αν είστε υπέρβαροι , το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να χάσετε το περιττό βάρος, για να μην υπάρχει επιπλέον πίεση στη μέση .
  •     Κάντε μασάζ στην μέση σας με λάδι και σκόρδο και λάδι ευκαλύπτου για να ανακουφιστείτε από τον πόνο και τη φλεγμονή .
  •     Πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό αναμεμειγμένο με μια κουταλιά της σούπας μέλι για να απαλύνετε τον πόνο στην μέση .
  •     Ανεπάρκεια της βιταμίνης C  σας κάνει επιρρεπείς σε πόνους στην πλάτη . Ως εκ τούτου , αύξηση της πρόσληψης βιταμίνης C στη διατροφή σας, μόνο καλό θα σας κάνει .
  •     Εφαρμόστε στη μέση μια πετσέτα που έχετε στύψει αφού προηγουμένως την έχετε εμποτίσει σε ζεστό αλατισμένο νερό.. Η θερμότητα της πετσέτας θα σας ανακουφίσει
  •     Μην κάθεστε στην ίδια θέση για πολύ ώρα . Επίσης , καθίστε ίσια χωρίς να σκύβετε . Η κακή στάση του σώματος θα επιδεινώσει τον πόνο στην μέση σας .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα