Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

"Υπάρχει κάτι πραγματικά μυστηριώδες στο βάδισμα...

<3 www.reiki-elina.com <3

<3 "Υπάρχει κάτι πραγματικά μυστηριώδες στο βάδισμα. Όταν περπατάτε ρυθμικά και όμορφα, οργανώνετε την όλη ηλεκτρική ροή στην  αύρα σας και δημιουργείτε αρμονία με τα παγκόσμια ρεύματα ενέργειας. Αν δεν περπατάτε ρυθμικά, αρμονικά και όμορφα, σαν σε χορό, παραμορφώνετε ολόκληρο τον σχηματισμό των ενεργειακών ρευμάτων γύρω σας. Τα περισσότερα προβλήματα υγείας είναι το αποτέλεσμα του λανθασμένου βαδίσματος.
Ασκείτε το περπάτημα πέντε λεπτά καθημερινά. Παρατηρείστε τον εαυτό σας σ΄έναν καθρέφτη, αν μπορείτε. Κάποτε ήλθε στο γραφείο μου ένα κορίτσι, που είχε ένα πρόβλημα με τα πνευμόνια του. Οι γιατροί είχαν κάνει το καθετί και δεν μπορούσαν να τη θεραπεύσουν. Καθόμουν έξω όταν ήλθε και την παρακολούθησα να μπαίνει. Περπατούσε με τους ώμους σηκωμένους πάνω και το στήθος της μαζεμένο μέσα. Όταν μπήκε της είπα, 'Ίσιωσε τους ώμους σου, άνοιξε το στήθος σου, να αισθάνεσαι υπερήφανη που είσαι ένα ανθρώπινο ον. Και τώρα περπάτα'.
Άρχισε να ασκείται στο περπάτημα μ΄αυτόν τον τρόπο. Μέσα σ΄ένα μήνα, τα πνευμόνια της ήσαν άψογα. Αυτό δεν είναι ιατρική συμβουλή, αλλά κοινή λογική. Ανοίξτε το στήθος σας και χαμογελάστε. Το να χαμογελάτε, είναι τόσο σημαντικό. Όταν είστε σκυθρωπός πραγματικά παραμορφώνετε την αύρα του προσώπου σας. Αισθανθείτε χαρούμενος, αισθανθείτε υπερήφανος, αισθανθείτε ευγνώμων όταν περπατάτε και θα δείτε τη διαφορά στη ζωή σας.
Πρέπει να αισθανθείτε ότι περπατάτε κάτω από την παρουσία του Θεού. Πιστεύετε ότι Εκείνος σας παρακολουθεί; Πιστεύετε ότι μπορεί να διεισδύσει στην καρδιά σας, στον νου σας, στα κίνητρά σας; Αν το πιστεύετε, η ζωή σας πρέπει να αλλάξει." <3

Τorkom Saraydarian, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑ (Challenge for discipleship), μετάφραση από τα αγγλικά, από ομάδα, κεφ. 4: Κανόνες για τη ζωή ενός προχωρημένου μαθητή, σελ. 63, εκδ. Πνευματικός Ήλιος, Αθήνα 1988

 "Υπάρχει κάτι πραγματικά μυστηριώδες στο βάδισμα. Όταν περπατάτε ρυθμικά και όμορφα, οργανώνετε την όλη ηλεκτρική ροή στην αύρα σας και δημιουργείτε αρμονία με τα παγκόσμια ρεύματα ενέργειας. Αν δεν περπατάτε ρυθμικά, αρμονικά και όμορφα, σαν σε χορό, παραμορφώνετε ολόκληρο τον σχηματισμό των ενεργειακών ρευμάτων γύρω σας. Τα περισσότερα προβλήματα υγείας είναι το αποτέλεσμα του λανθασμένου βαδίσματος.

Ασκείτε το περπάτημα πέντε λεπτά καθημερινά. Παρατηρείστε τον εαυτό σας σ΄έναν καθρέφτη, αν μπορείτε. Κάποτε ήλθε στο γραφείο μου ένα κορίτσι, που είχε ένα πρόβλημα με τα πνευμόνια του. 


Οι γιατροί είχαν κάνει το καθετί και δεν μπορούσαν να τη θεραπεύσουν. 


Καθόμουν έξω όταν ήλθε και την παρακολούθησα να μπαίνει. Περπατούσε με τους ώμους σηκωμένους πάνω και το στήθος της μαζεμένο μέσα. Όταν μπήκε της είπα, 'Ίσιωσε τους ώμους σου, άνοιξε το στήθος σου, να αισθάνεσαι υπερήφανη που είσαι ένα ανθρώπινο ον. Και τώρα περπάτα'.

Άρχισε να ασκείται στο περπάτημα μ΄αυτόν τον τρόπο. Μέσα σ΄ένα μήνα, τα πνευμόνια της ήσαν άψογα. Αυτό δεν είναι ιατρική συμβουλή, αλλά κοινή λογική. 


Ανοίξτε το στήθος σας και χαμογελάστε. Το να χαμογελάτε, είναι τόσο σημαντικό. Όταν είστε σκυθρωπός πραγματικά παραμορφώνετε την αύρα του προσώπου σας. Αισθανθείτε χαρούμενος, αισθανθείτε υπερήφανος, αισθανθείτε ευγνώμων όταν περπατάτε και θα δείτε τη διαφορά στη ζωή σας.

Πρέπει να αισθανθείτε ότι περπατάτε κάτω από την παρουσία του Θεού. Πιστεύετε ότι Εκείνος σας παρακολουθεί; Πιστεύετε ότι μπορεί να διεισδύσει στην καρδιά σας, στον νου σας, στα κίνητρά σας; Αν το πιστεύετε, η ζωή σας πρέπει να αλλάξει." 

Τorkom Saraydarian, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑ (Challenge for discipleship), μετάφραση από τα αγγλικά, από ομάδα, κεφ. 4: Κανόνες για τη ζωή ενός προχωρημένου μαθητή, σελ. 63, εκδ. Πνευματικός Ήλιος, Αθήνα 1988



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα