Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Περι πυλων ....

 επεξηγηση για το τι ειναι πυλες δεν ειναι απλη υποθεση αλλα μια παλια συνθετη ιστορια ....

Ολοι ξερουν για την πτωση των προτωπλαστων μετα το προπατορικο αμαρτημα και φυσικα την περιφημη ιστορια του Τρωικου Πολεμου , ολα αυτα τα φαινομενικα ασυνδετα μεταξυ τους γεγονοτα φανερωνουν στο εμπειρο ματι μια αληθεια που δεν ειναι αλλη απο τις λεγομενες " πυλες " .. .. .

Πως λειτουργουν οι πυλες και γιατι ...

Ο Πλάτωνας περιγράφει στον Τιμαίο, την πνευματική ουσία του σύμπαντος, το κοσμικό σώμα ή σώμα του σύμπαντος το οποίο ο Θεός το δημιούργησε με βάση την γεωμετρία και τα μαθηματικά που εκφράζονται μέσω των μεγάλων κοσμικών νόμων με βαση των αιθερα της αιωνιας νυχτας .

Στον Πυθαγόρα το συναντάμε σαν «κοσμικά στερεά» τα οποια ειναι η αιτια υπαρξης των παντων και φυσικα ειναι δυναμεις και οχι υλη ,και τα οποία βασίζονται στην ιδέα του ότι ο άνθρωπος και η Γη είναι ένα ιδανικό μαθηματικό και μηχανικό μοντέλο, όπου ο ένας επηρεάζει την συμπεριφορά του άλλου και συνεπώς την εξέλιξή του σε επίπεδο δομής.


Τα κοσμικα στερεα ειναι παντου και στα παντα ..π.χ ...


Ο άνθρωπος ζει πάνω στην Γη, άρα είναι σε σχέση με αυτή και αντίστροφα.
Το σύστημα «Γη-Άνθρωπος» είναι ένα σύστημα αυτόματου ελέγχου με το οποίο ο ένας δεν μπορεί να δρα ανεξάρτητα από τον άλλο, χωρίς να επηρεάζεται το όλο σύστημα! 
Οι πυλες ειναι ουσιαστικα σημεια συνδεσης η' ενεργειακα καναλια -δρομοι- που συνδεουν εναν πλανητη με εναν αλλο η' ενα αστρο και ενεργοποιουνται και εξασθενουν αναλογα με τα πεδια που δημιουργουνται κατα την κινηση του ηλιακου συστηματος , εξελισονται αλλαζουν κλεινουν και ανοιγουν νεα καναλια προς νεα αστρα η' πλανητες , και ετσι το συμπαν παραμενει σε συνεχης δραση και εξελιξη χωρις να διαλυεται , μπορει καποιος να φανταστη κλοστες να δενουν τα σημεια μεταξυ τους , να σπανε και να δημιουργουνται νεες ...


Αν λάβουμε υπόψιν τώρα ότι η Γη έχει συγκεκριμένα σημεία Chakras ,oπως και ο ανθρωπος ,τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα ενεργειακά πεδία της, δηλαδή περιοχές με αυξημένη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα η χωρητικότητα, περιοχές που λόγω δυναμικού – δηλαδή λόγω απόστασης από συγκεκριμένες εστίες ενέργειας (ουράνια σώματα ,αστρα -πλανητες ) επηρεάζουν τη Γη δημιουργώντας μαγνητικά πεδία που επηρεάζουν όλο το γύρω χώρο και την χλωρίδα και βεβαίως την συμπεριφορά των υδάτων των ανθρώπων και των ζώων οπως η Σελήνη που βλεπουμε στην Χαλκιδα πως κανει τους υδατινους ογκους να αλλαζουν κατευθυνση ,η' προκαλει ασταθεια σε ευαισθητα ατομα μερες με πανσεληνο . 


Η αμοιβαία σχέση Άνθρωπος – Γη – ουράνια σώματα είναι και το κλειδί των Πυλών τόσο προς τα άστρα, αλλά και από τα άστρα προς Γη (ή κατευθείαν μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο! οπως κανει η Σεληνη ). 


Η γεωμετρία των σχημάτων που γνώριζαν και χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι από αρχαιοτάτων χρόνων στις κατασκευές τους, φυσικά και δεν ήταν τυχαία και ειχε αμεση σχεση με τα τελουρικα ρευματα και την προσπαθεια να μπουν σε ενα καναλι το οποιο αξιοποιουσαν οι ανθρωποι δημιουργοντας ναους και ιερα στους οποιους τελετουργουσαν σε συγκεκριμενες περιοδους παντα με βαση αστρολογικες θεσεις που σχετιζονται με το ιερο αυτο , εφοσον οπως προ ειπα ειναι περιοχές με αυξημένη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα η' χωρητικότητα, περιοχές που λόγω δυναμικού – δηλαδή λόγω απόστασης από συγκεκριμένες εστίες ενέργειας δηαλαδη αστρα επηρεάζουν τη Γη δημιουργώντας μαγνητικά πεδία που επηρεάζουν όλο το γύρω χώρο και φυσικα τους ανθρωπους που βρισκονται εκει εκεινο ακριβως το χρονικο διαστημα .



Η τέλεια γεωμετρική κατασκευή των πυραμίδων δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, ουτε ο προσανατολισμος τους τοσο με τον αστερισμο του Δρακοντα ,σε σχεση με την αρκτο και φυσικα τον Ρεγκουλο .


Αλλά εξίσου τυχαία δεν είναι η κατάργηση της αρμονίας και της Γεωμετρίας στα έργα που άφησαν πίσω τους οι Μεγάλοι Αρχαίοι στην Κεντρικη και Νοτια Αμερικη και στις ερημους της Ρωσιας , μεγαλιθικά μνημεία βαριά ογκώδη με άναρχη δόμηση εκφράζουν την προσωποποίηση της επιβολής της Δύναμης στην κοσμική ψυχή και την κατώτερη πνευματική ιδιότητα των κατασκευαστών. 


Φυσικά, ο αστρολογικός προσανατολισμός είναι δεδομένος αλλά η επιστημονική γνώση και η μηχανική δεν είναι απαραίτητα στοιχεία πνευματικά εξελιγμένων Όντων….


Ο Πλάτωνας πίστευε ότι τα πολύεδρα είναι οι θεμέλιοι λίθοι, τα πλέον βασικά και σημαντικά δομικά στοιχεία στην δημιουργία του Σύμπαντος. 


O Kepler, ο οποίος γνώριζε άπταιστα αρχαία ελληνικά, μελέτησε τα έργα αρχαίων Ελλήνων επιστημόνων και παρατήρησε με τις μετέπειτα έρευνες του ότι οι τροχιές των πλανητών – και της Γης εν προκειμένω – «γράφουν» κατά την περιστροφή τους την περιφέρεια συγκεκριμένων πολύεδρων. 


Αυτες οι τροχιες ειναι το κλειδι τοσο για την ζωη στην γη ,αλλα και την ενεργοποιηση η' οχι των πυλων .


Για παράδειγμα, η Τροχιά του Άρη γράφει την περιφέρεια ενός Τετραέδρου. Η τροχιά του Διός την περιφέρεια ενός κύβου. Η τροχιά της Αφροδίτης την περιφέρεια Οκταέδρου ,της Γης εικοσαέδρου κλπ. 


Φυσικα μετα τους Προσελληνες επειδη ο ερχομος της Αφροδιτης στην θεση της ,και της Σεληνης εχουν αλλαξει ριζικα τα Συμπαντικα Πολυεδρα , μπορουμε να καταλαβουμε οτι αυτο ητανε η αιτια κατ' αρχην το διδυμο της γης ο Αρης να χασει την ζωη απο την επιφανεια του ,και γενικα εκτος απο την γη οι αλλωτε ζωντανοι πλανητες ειτε παγωσαν ειτε ερημωσαν ,και οι πυλες που οδηγουσαν προς αυτους εκλεισαν .


Ισως καποια μερα ανακαλυφθουν στον Αρη οι διδυμες πυραμιδες που βρισκουμε και στην γη με τον αιωνιο φυλακα λιονταρι Αρμακης να στεκει εκει ερειπιο πια στην επιφανεια του Αρεως ....

Ο Γερμανός επιστήμονας H. SCHMUTZ, ο οποίος έγραψε το βιβλίο «Η ΠΕΝΤΑΕΔΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΓΗΣ» κάνει λεπτομερή περιγραφή για το Πεντάγωνο και τις ιδιότητές του και φυσικά την σχέση του με την Γη μας.

Από όλο το βιβλίο κράτησα μια πρόταση «Η ενεργειακή κατάσταση ενός τόπου, δεν μεταβάλλεται εύκολα και για να το επιτύχει αυτό κανείς θα πρέπει συνεχώς να βομβαρδίζει το σημείο εκείνο με ηλεκτρομαγνητικά κύματα υπερυψηλής συχνότητας. 

Η αλλαγή όμως του ενεργειακού πεδίου σε ένα σημείο του πλανήτη, μπορεί να επιφέρει ανεπανόρθωτες βλάβες στην ισορροπία του Όλου οικοσυστήματος». 


Έτσι, θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε κάποια περίεργα τσουνάμι και σεισμούς
. Πράγμα που σημαίνει ότι καποιοι δοκιμάζουν ξανά να φέρουν τις μοιραίες αλλαγές στην Γη μεσα απο πειραματα (που τίποτα καλό δεν προμηνύουν). στον Αιθερα της ιονοσφαιρας τον πιο κοντινο στον υλικο μας κοσμο .


Για του λόγου το αληθές το σύστημα διατεταγμένων κεραιών Η.Α.Α.R.P. στην Αλάσκα, την Νορβηγία, και την Κύπρο, με τις συνέπειες της εστιασμένης ενέργειας στην Ιονόσφαιρα. 


Ένα όπλο μαζικής καταστροφής, και επηρεασμού των συχνοτήτων του ανθρώπινου νου με ό,τι τραγικές συνέπειες μπορεί αυτό να επιφέρει, με συνδυασμένη παρενέργεια από τις μολύνσεις ψυχοδραστικών – νευροτοξικών ουσιών βαρίου, και αλουμινίου που κατά τακτά χρονικά διαστήματα αεροπλάνα ψεκάζουν στην ατμόσφαιρα Ελλάδας, Αμερικής, και σε κάποιες άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, προκειμένου να μπορέσουν κάποιοι επιστήμονες – ερευνητές να χαρτογραφήσουν την ενεργειακή ροή της γης. Τα ρεύματα και τις αλληλεπιδράσεις με ουράνια σώματα.

 Είναι αισχρό να χρησιμοποιούνται ως όπλα μαζικής καταστροφής αυτές ακριβώς οι ακτινοβολίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από την Ιατρική για την θεραπεία της τρέλας, της σχιζοφρένειας, των επιλυπτικών καταστάσεων και άλλων σχετικών νόσων. 


Οταν μιλαμε για πυλες μιλαμε για μια κοσμική πόρτα που οδηγεί σε άλλο χρόνο και χωρικό συνεχές, μιας Αστροπύλη, η 'σημείο ολοδιάστατης μεταφοράς.


Αν το σημερινο πειραμα που εξωτερικα λεμε HAARP συνεχιστη τοτε μοιραια θα ανοίξει μια τέτοια πύλη η' τρυπα στον αιθερα και τοτε η περιορισμένη ικανότητα κατανοησης των ανθρώπων πάνω στους Υπερφυσικούς νόμους , κβάντα, μεγαδιάστημα κ.λ.π. και η ανικανότητα τους για διαχείρισή αυτων , θα δημιουργηση μια μοιραια ανακολουθια δηλαδη θα ακολουθήσουν μαγνητικά ανορθόδοξα τα οποια ποιητικα γνωρισαμε απο αρχαιες πηγες και αναφορες για Τρωικό πόλεμο, ουσιαστικα μιλαμε για ενα σταματημα της ενεργειας ενα Τ-ροής, δηλαδή σταμάτημα της ροής του αιθερα απο τους Τρωες πλασματα που σημερα λεμε δαιμονες , ενάντια στους Ελ τους θεους η' Ελληνες αυτούς που φροντίζουν για την ομαλή ροή της δημιουργού ενέργειας. 

Θεέ μου! Είναι όπως ακριβώς το περιέγραψε ο Κλαρκ. Το 2037 λέει εξαιτίας μαγνητικών ανορθόδοξων που θα μπορούσαν να προκληθούν μόνο από εμφάνιση μικροσκουληκοτρυπών σπάζει το φράγμα του χώρου και του χρόνου, ακυρώνοντας τους νόμους της φυσικής και της γεωμετρίας. 


Οι πυλες σημερα ειναι τοποι που εκτος απο ελαχιστες δεν ειναι σε λειτουργια πια ,και ειναι φυσικο γιατι ειπαμε το συμπαν και τα αστρα κινουνται και ετσι αλλαζουν τα ρευστα και οι πυλες ....

Λογικό είναι ότι πλέον δεν είναι σε ισχύ οι πύλες της εποχής του Αριστοτέλη , του Πλάτωνα , η αυτές που χρησιμοποίησαν τόσο οι Τιτάνες στην εποχή της αρχαίας Ωγυγίας η' οι γίγαντες μετά προκειμένου να ανέβουν στον ουρανό .

Κάθε προσπάθεια μετάβασης από αυτές είναι καταστροφική .


Ας δουμε μερικες πυλες

1) Aramu Maru http://www.thelivingmoon.com/42stargate/03files/Amaru_Maru.html

2) Ένα μυστηριώδες φως που εμφανίζεται μόνο λίγες μέρες μέσα στο χρόνο σε σπηλιά στην παραλία Πράιφερ της Καλιφόρνια, http://www.protothema.gr/world/article/280915/kalifornia-deite-th-sphlia-me-to-magiko-fos/


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα