Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΛΟΓΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!



Δεν υπάρχουν τέτοιες γυναίκες. Άλλαζε του εραστές της σα να είναι θεατρικά κουστούμια, η ίδια υποστήριζε ότι είχε ξεπεράσει τους χίλιους, ξέχωρα από τη λύσα της για λεσβιακές επαφές με γυναίκες που αποπλανούσε. Θηρίο μοναχό, κολοσσός σαν ηθοποιός, μυταρού, κορμί μονοκόματο, όμως φωνή για σονάτες από φλάουτο.
Δεν υπάρχουν τέτοιες γυναίκες σήμερα γιατί οι καιροί μας ευνουχίζουν την αγριότητα του φυσικού ατόμου, εκείνων των χαρισματικών ατόμων που ένοιωθαν πώς το ταλέντο τους ήταν συνάμα και το εισιτήριο σε κάθε σκανδαλισμό.

Νόθα κόρη Εβραίας πόρνης από την Δανία, αγνώστου πατρός, η Σάρα Μπερνάρ παρκαρίστηκε σε μοναστήρι και βαπτίστηκε χριστιανή για να γίνει κορίτσι. Κι αυτή κατέληξε να γνωρίζει όλες τις σεξουαλικές διαστροφές, να κάνει σεξ με ζώα και να βρίσκει τη χαλάρωση σε φέρετρο που είχε στην κρεββατοκάμαρά της. Για να ξορκίζει τον Χάρο. Κυκλοφορούσε με παντελόνια αυτή η μέγιστη θεατρίνα του Παρισιού, η «Πόρνη της Βαβυλώνας» όπως την αποκαλούσαν, «ο Δαίμονας της Κολάσεως», ενώ κατηγορήθηκε ότι είχε ξελογιάσει τον Πάπα της Ρώμης. Κι αυτή;
Είπαμε. Μιλάμε για την περιβόητη Σάρα Μπερνάρ, την κορυφαία τραγωδό, το θρύλο που έγραφε το σύμπαν στο πράμα της. Τους ιερείς τους έλεγε «θεατρίνους» κι αυτούς, ότι είναι «συνάδελφοι» της, και τους έδειχνε «συνδικαλιστική αλληλεγγύη».
Είναι η πρώτη μεγάλη σταρ ηθοποιός της Ιστορίας. Γεννήθηκε το 1844 και πέθανε σα σήμερα, 26 Μαρτίου, το 1927. Στα 66 της ερωτεύθηκε τον 31χρονο συμπρωταγωνιστή της. Είχε παντρευτεί στα 38 της, στο Λονδίνο, τον 27χρονο Έλληνα Αριστείδη Ζακ  Δαμαλά, ένα μορφινομανή ηθοποιό που πέθανε μετά από επτά χρόνια.
Ηθοποιός. Όχι μόνον. Και υποκρίτρια. Όλη της η ζωή ήταν μια υποκρισία. Βίωνε με ηδονή το παραμύθι της υποκρισίας. Λάτρευε να υποκρινόταν μ’ όλους, ακόμα και με τον εαυτό της, συμπεριφερόταν στην ίδια με υποκρισία. Είναι η γυναίκα που στην Γαλλία λατρεύτηκε περισσότερο μετά την Ζαν Ντ΄Αρκ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα