Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πύρινες σκέψεις πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να εξαγνίσουν το διάστημα




Οι αστροναύτες έχουν παρατηρήσει απ’ το διάστημα ότι υπάρχει μια παχιά σφαίρα από διάφορα χημικά στοιχεία γύρω απ’ τη γη, τα οποία ρίχνονται στο διάστημα από τα εργοστάσια που έχει δημιουργήσει η σύγχρονη επιστήμη. Η συσσώρευση αυτών των στοιχείων θα καθορίσει το μέλλον της ανθρωπότητας.

Παράλληλα με αυτή τη δηλητηριώδη σφαίρα βρίσκεται η σκοτεινή σφαίρα των ανθρώπινων ποταπών σκέψεων, που έχει μια αποφασιστική επιρροή στα γεγονότα της ανθρωπότητας.



Η χημική σφαίρα θα μείνει πολύ καιρό και τελικά θα μεταβάλλει τη φύση των ακτινών του Ηλίου, δημιουργώντας απρόβλεπτες αλλαγές στις μορφές ζωής του πλανήτη. Αυτή η σφαίρα μπορεί μόνο να απομακρυνθεί από ηλεκτρικές καταιγίδες, εάν η συσσωρευμένη σφαίρα των ποταπών ανθρώπινων σκέψεων καθαριστεί. Οι ηλεκτρικές καταιγίδες θα λιώσουν στα στοιχεία της σκοτεινής σφαίρας, αλλά μόνο εάν πύρινες σκέψεις προκαλέσουν τις ηλεκτρικές καταιγίδες.

Κάθε πύρινη σκέψη μπορεί να εισχωρήσει στο στρώμα των σκοτεινών συσσωρεύσεων και να “τραβήξει” ένα ηλεκτρικό φορτίο από τις ανώτερες σφαίρες. Εάν ομάδες και πλήθη ανθρώπων εκπέμψουν υψηλόφρονες σκέψεις, τελικά θα είναι δυνατό να διαλυθεί η σκοτεινή σφαίρα των άσχημων σκέψεων και να προκληθεί μια ηλεκτρική καταιγίδα που θα διαλύσει όλες τις χημικές συσσωρεύσεις γύρω απ’ τη γη.

Στην πραγματικότητα, οι σκοτεινές συσσωρεύσεις και οι δημιουργικές, πύρινες και όμορφες σκέψεις μάχονται. Το αποτέλεσμα θα είναι είτε η καταστροφή της πλανητικής ζωής ή η σωτηρία της πλανητικής ζωής. Οι άνθρωποι δεν μπορούν ακόμα να δουν αυτό το γεγονός, αλλά η μάχη μεταξύ αυτών των δυο δυνάμεων σχεδόν αγγίζει τις γήινες περιοχές. Εάν η ανθρωπότητα είναι ακόμα ζωντανή, αυτό συμβαίνει γιατί οι υψηλόφρονες σκέψεις εκατομμυρίων ανθρώπων που αγωνιούν για το μέλλον της ανθρωπότητας στέλνουν καθημερινά ευεργετικές σκέψεις μέσα από προσευχές, διαλογισμό, διδασκαλία και δημιουργικότητα διαφόρων μορφών. Καθημερινά, εκατομμύρια τέτοιες ακτίνες καλών σκέψεων καταστρέφουν ένα τεράστιο ποσό συσσώρευσης σκοτεινών σύννεφων από ποταπές σκέψεις και γι’ αυτό αποτρέπουν την καταστροφή της ανθρωπότητας.

Είναι επείγον και επιτακτικό να μάθει κανείς να δημιουργεί υψηλόφρονες σκέψεις. Με κανένα άλλο μέσο δεν μπορεί να σωθεί η ανθρωπότητα. Οι υψηλόφρονες σκέψεις θα δημιουργήσουν ευθυγράμμιση και σύνθεση μεταξύ των κόσμων, και αυτό το μεγαλύτερο όραμα φέρνει αρμονία μεταξύ όλων των σφαιρών.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Thought and the Glory of Thinking

elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα